reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kurcze.
Od kilku dni sie tak nad wszystkim zastanawiam , co bedzie jak Rafał zacznie mówić i powie do D. tato ?
Mam mu powiedziec ze to nie jego tata a jego prawdziwy tata ma go gdzieś ? . On jest naprawe przywiązany do D. a D. na prawde kocha Rafała.
:-(

a teraz koniec smetow . Doradzccie mi co kupić D. na urodziny ma 6 kwietnia ;-)

reklama
hej dziewczyny,
ale dziś pogoda fajna słoneczko świeci tylko wiaterek troszke zimny ale to nic byliśmy na podworku niki piszczała jak koty widziała, ona w ogóle ma bzika jakiegoś na punkcie kotów ;-) zjadła zupke jarzynową a teraz sobie smacznie śpi:-)
gosdia uroczą masz córe:)
wampi o widzisz jaki ci mały pomocnik rosnie he

a mój mąż zapomniał rano o dniu kobiet, ale przed chwilą wysłał mi smsa z zyczeniami, a teściu nawet dał mi bombonierke:-) musze przyznać że mnie zaskoczył
a zapomniałam wam powiedzieć mój mąż prace znalazł bo chcemy na jesień iść na swoje:) moze nam sie uda tylko musimy kasy troche nazbierać rano wstaje o 5 pomaga w obrzadku pracuje do 17 i tez pomaga rodzicom moze żucą za to kawałek grosza:)

młoda poprostu porozmawiaj ze swoim chłopakiem jak Rafałek ma sie do niego zwracać
no kurcze z kupowaniemprezentów to ja zawsze tez mam problem bo nie wiem co, ale w tym roku ustaliłam z mężem ze mamy sobie mówić co chcemy dostać, bo ciężko jest co roku coś wymyslić i on sobie w tym roku zażyczył łańcuszek z krzyżykiem

Młoda ale jak on tego słowa nie pozna i nie nauczysz go to nie powie tata,ucz mówic "wuja";-)

U mnie miało byc weso9ło,zaplanowałam babski wieczór a bedzie na smutno;((
We wtorek zmarł mój kolega z klasy;((

Hejka

sali :(
[*]
mirabelka a ja slyszałam by nie kupowac krzyzyka komuś, ta osoba sama zeby sobie kupiła... :tak:

Spacer zaliczony, dzieciaki zaraz budyń zjedzą o i tyle...

Wszystkiego najlepszego z okazji Dania Kobiet babeczki :-)

Chorował na żołądek podobno kwasy mu sie wylały i zakazenie sie zrobiło organizmu;(
Ehh naawet nie zdażył na FB mnie przyjąc,dwa lata temu bawilismy sie na imprezie..mielismyn isc na spotkanie absolwentów on i jeszcze dwóch kumpli z którymi do teraz sie trzymali.
Uswiadomiłam sobie ze jestem juz w takim wiel\ku ze o choroby nie ciezko,coraz wiecej słysze o raku wsród moich rówiesników lub o innej chorobie.

Ja wczoraj byłam na usg piersi ,wszystko ok...przy okazji odebrałam wynik cytologi i tez dobry wynik;)

Moje drogie Panie życzę wam wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet :* by zawsze był uśmiech na waszych buziach...
biggrin.gif

KASIEK88 no ja też mam nadzieję, że sezon na rower się zacznie i czas pozwoli by jeździć ja w niedzielę rower dostałam od męża.

MŁODAMAMUSIA18 fajnie, że grupę utworzyłaś.

SALI
[*]

MIRABELKA ja słyszałam tak samo jak LIZA, że krzyżyk każdy sam powinien sobie kupować.

A ja dziś pół dnia na zakupach spędziłam bo w niedzielę chrzciny i urodziny, miałam nic Melci na urodziny nie kupować bo na początku kwietnia trampolinę dostanie ale nie mogłam i kupiłam jej taki mały organki do grania z mikrofonem małym.
Pogoda piękna. Wczoraj cały dzień sprzątanie i przemeblowanie w naszym pokoju bo dziś łóżko niedawno przywieźli ale jutro K złoży bo dopiero co do pracy na noc pojechał.
A jutro czeka mnie sprzątnie w pozostałej części domku a w sobotę szyki wyjazd po wędlinkę i alko a potem gotowanie, pieczenie, sałatki, dobrze że mama mi pomoże.

Wampi to tylko się cieszyć z takiego pracusia:p

Młoda
pogadaj z chłopakiem... Na razie jesteście młodzi jesteście w sumie ze sobą nie długo i nie macie chyba bardziej sprecyzowanych planów na przyszłość i tak jak któraś napisała ucz na razie wujek...

Mirabelka Liza ja mężowi na ostatnie urodziny kupiłam krzyżyk i bardzo był zadowolony:)

Sali bardzo mi przykro
[*]

Dorotar
ja tylko czekam i jak na razie będę się starała codziennie jeździć dopóki nie zacznę szukać pracy:)

My już po obiadku smaczny gulasz mi wyszedł :) Czekamy na C

EWI44 miałam robione EKG I RTG. Na EKG wyszły jakieś zmiany ale teraz neurolog czeka. Miałam iść jutro ale z gorączką nie pójdę.

Wczoraj wszystkie 3 okna mi wymienili to dziś miałam trochę sprzątania, ale mój P bardzo mi pomógł, jeszcze mi tylko kuchnia została to wysprzątania. Wiktoria coraz częściej przewraca mi się sama na brzuszek.
A wg dziś byłam na kontroli u ginekologa po porodzie:( Nie jest wesoło:( Macica mi się nie skraca i robią się jakieś konplikacje, i najprawdopodobniej ta gorączka jest przez to. A jeżeli mi do jutra nie przejdzie mam się zgłosić do szpitala:-:)-( Tak bardzo nie chce się z małą rozstawać.
Mój P dziś z nią siedział sam godzinkę i jak słyszał że wchodzę do mieszkania to schował się za rogówkę. Ja wystraszona go wołam a ten się nie odzywa. Widzę, że mała sama leży w wózku. Bardzo się wystraszyłam ale jak mi wyskoczył za rogówki to się rozpłakałam i mu powiedziałam, że jest chory i ma tak mi więcej nie robić bo się martwie

reklama
Młoda93 kurcze to nieciekawie mam nadzieje że wszystko będzie ok...

C przyjechał i zaraz leci na siłownię sama się zastanawiam czy nie kupić sobie karnetu...

Do góry