reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kurcze.
Od kilku dni sie tak nad wszystkim zastanawiam , co bedzie jak Rafał zacznie mówić i powie do D. tato ?
Mam mu powiedziec ze to nie jego tata a jego prawdziwy tata ma go gdzieś ? . On jest naprawe przywiązany do D. a D. na prawde kocha Rafała.
:-(

a teraz koniec smetow . Doradzccie mi co kupić D. na urodziny ma 6 kwietnia ;-)

reklama
hej dziewczyny,
ale dziś pogoda fajna słoneczko świeci tylko wiaterek troszke zimny ale to nic byliśmy na podworku niki piszczała jak koty widziała, ona w ogóle ma bzika jakiegoś na punkcie kotów ;-) zjadła zupke jarzynową a teraz sobie smacznie śpi:-)
gosdia uroczą masz córe:)
wampi o widzisz jaki ci mały pomocnik rosnie he

a mój mąż zapomniał rano o dniu kobiet, ale przed chwilą wysłał mi smsa z zyczeniami, a teściu nawet dał mi bombonierke:-) musze przyznać że mnie zaskoczył
a zapomniałam wam powiedzieć mój mąż prace znalazł bo chcemy na jesień iść na swoje:) moze nam sie uda tylko musimy kasy troche nazbierać rano wstaje o 5 pomaga w obrzadku pracuje do 17 i tez pomaga rodzicom moze żucą za to kawałek grosza:)

młoda poprostu porozmawiaj ze swoim chłopakiem jak Rafałek ma sie do niego zwracać
no kurcze z kupowaniemprezentów to ja zawsze tez mam problem bo nie wiem co, ale w tym roku ustaliłam z mężem ze mamy sobie mówić co chcemy dostać, bo ciężko jest co roku coś wymyslić i on sobie w tym roku zażyczył łańcuszek z krzyżykiem

Młoda ale jak on tego słowa nie pozna i nie nauczysz go to nie powie tata,ucz mówic "wuja";-)

U mnie miało byc weso9ło,zaplanowałam babski wieczór a bedzie na smutno;((
We wtorek zmarł mój kolega z klasy;((

Hejka

sali :(
[*]
mirabelka a ja slyszałam by nie kupowac krzyzyka komuś, ta osoba sama zeby sobie kupiła... :tak:

Spacer zaliczony, dzieciaki zaraz budyń zjedzą o i tyle...

Wszystkiego najlepszego z okazji Dania Kobiet babeczki :-)

Chorował na żołądek podobno kwasy mu sie wylały i zakazenie sie zrobiło organizmu;(
Ehh naawet nie zdażył na FB mnie przyjąc,dwa lata temu bawilismy sie na imprezie..mielismyn isc na spotkanie absolwentów on i jeszcze dwóch kumpli z którymi do teraz sie trzymali.
Uswiadomiłam sobie ze jestem juz w takim wiel\ku ze o choroby nie ciezko,coraz wiecej słysze o raku wsród moich rówiesników lub o innej chorobie.

Ja wczoraj byłam na usg piersi ,wszystko ok...przy okazji odebrałam wynik cytologi i tez dobry wynik;)

Moje drogie Panie życzę wam wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet :* by zawsze był uśmiech na waszych buziach...
biggrin.gif

KASIEK88 no ja też mam nadzieję, że sezon na rower się zacznie i czas pozwoli by jeździć ja w niedzielę rower dostałam od męża.

MŁODAMAMUSIA18 fajnie, że grupę utworzyłaś.

SALI
[*]

MIRABELKA ja słyszałam tak samo jak LIZA, że krzyżyk każdy sam powinien sobie kupować.

A ja dziś pół dnia na zakupach spędziłam bo w niedzielę chrzciny i urodziny, miałam nic Melci na urodziny nie kupować bo na początku kwietnia trampolinę dostanie ale nie mogłam i kupiłam jej taki mały organki do grania z mikrofonem małym.
Pogoda piękna. Wczoraj cały dzień sprzątanie i przemeblowanie w naszym pokoju bo dziś łóżko niedawno przywieźli ale jutro K złoży bo dopiero co do pracy na noc pojechał.
A jutro czeka mnie sprzątnie w pozostałej części domku a w sobotę szyki wyjazd po wędlinkę i alko a potem gotowanie, pieczenie, sałatki, dobrze że mama mi pomoże.

Wampi to tylko się cieszyć z takiego pracusia:p

Młoda
pogadaj z chłopakiem... Na razie jesteście młodzi jesteście w sumie ze sobą nie długo i nie macie chyba bardziej sprecyzowanych planów na przyszłość i tak jak któraś napisała ucz na razie wujek...

Mirabelka Liza ja mężowi na ostatnie urodziny kupiłam krzyżyk i bardzo był zadowolony:)

Sali bardzo mi przykro
[*]

Dorotar
ja tylko czekam i jak na razie będę się starała codziennie jeździć dopóki nie zacznę szukać pracy:)

My już po obiadku smaczny gulasz mi wyszedł :) Czekamy na C

EWI44 miałam robione EKG I RTG. Na EKG wyszły jakieś zmiany ale teraz neurolog czeka. Miałam iść jutro ale z gorączką nie pójdę.

Wczoraj wszystkie 3 okna mi wymienili to dziś miałam trochę sprzątania, ale mój P bardzo mi pomógł, jeszcze mi tylko kuchnia została to wysprzątania. Wiktoria coraz częściej przewraca mi się sama na brzuszek.
A wg dziś byłam na kontroli u ginekologa po porodzie:( Nie jest wesoło:( Macica mi się nie skraca i robią się jakieś konplikacje, i najprawdopodobniej ta gorączka jest przez to. A jeżeli mi do jutra nie przejdzie mam się zgłosić do szpitala:-:)-( Tak bardzo nie chce się z małą rozstawać.
Mój P dziś z nią siedział sam godzinkę i jak słyszał że wchodzę do mieszkania to schował się za rogówkę. Ja wystraszona go wołam a ten się nie odzywa. Widzę, że mała sama leży w wózku. Bardzo się wystraszyłam ale jak mi wyskoczył za rogówki to się rozpłakałam i mu powiedziałam, że jest chory i ma tak mi więcej nie robić bo się martwie

reklama
Młoda93 kurcze to nieciekawie mam nadzieje że wszystko będzie ok...

C przyjechał i zaraz leci na siłownię sama się zastanawiam czy nie kupić sobie karnetu...

Do góry