reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi no to mam nadzieje że zrobią Ci USG bo jestem maluszka ciekawa:)

Milena kurcze no nie gadaj że nie robią USG lipa straszna;/

Gosidia to super prezenty dostała czekamy na foty z urodzin:) Moja też długo tata nie chciała mówić;P

My już w domu teściowa zadowolona... Domi na początku niechętnie ale zaspana była bo całą drogę spała. Najpierw bardzo chciała jechać aż nas wyganiała jak co do czego przyszło to schowała się u rodziców pod ławę haha ale już się oswoiła i już pojechała gdzieś z drugą babcią;) A teraz RZECZYWISTOŚĆ:p

A i dzisiejszy prezent od męża:) Bardzo mi się podoba:) A stara się sypie:p

Zobacz załącznik 444538Zobacz załącznik 444539Zobacz załącznik 444540

Ostatnia edycja:
reklama
Ciocia dowiedziała się u neurologa i w piątek jadę z Melą po tym upadku co przedwczoraj nam się wydarzył. Niby zapisy mają do końca kwietnia ale pani rejestratorka kazała przyjechać i pytać doktor czy nas przyjmnie mam nadzieję, że się uda.

KASIEK fajna torba. Rozumię, że to prezent na dzień kobiet. Ja rower od męża dostałam.

Dorotar to trzymam kciuki&&& no chyba na dzień kobiet:p rower na imieniny w listopadzie dostałam:p Mam nadzieje że zaraz sezon na rower się zacznie:)

a ku ku :-D
dziewczyny założyłam grupe naszych mam na facebooku ;-) .
Jeżeli wam się nie podoba to prosze mnie z góry ochrzanić ;-)

Hej

Nie dowiary , gdzie jesteście??? hehe

Ja wpadłam się pochwalić ,
Wczoraj Weszłam sobie do wanny a Zuzia się czaiła. Przyszła i czułam ze chce kupę. Ona zresztą sama powiedziała ze chce. Posadziłam ją na nakładkę i powiedziałam ze jak zrobi to przyjdzie się kąpać do mnie. Zrobiła ....jaka ja dumna... . Oczywiście mogła się zemną kapać

Gosida super prezenty Zosienka dostała
Ja na dzien kobiet dostałam z samego rana buziak i życzonka:")_D

Dokładnie . Żeby w ciąży nie robić USG ;/ Jak mi nie zrobi pójdę prywatnie za jakieś 2-3 tyg . Może Dowiem się kto mi tam siedzi w brzuszku ;))

Również wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet ; ***

Młoda ja mimo wszystko opuściłam grupe z własnych powodów mam nadzieje ze nie bedziesz zła o to;)

Dzień Dobry!
Kasiek, fajna torba :)
Wampi, ale Ci kibic rosnie ;P
Młoda, co tam u Ciebie słychac?

A teraz pochwale sie moją Zołzą, tylko że zdjęc z imprezy nie mogę znaleźć na aparacie :wściekła/y:
DSC02488.jpgDSC02496.jpgDSC02503.jpg

reklama
Dzięki dziewczyny mi też się podoba:)

Malwina
gratulacje!!

Wampi Cypek kozacki!!!

Gosidia
Zosia też cudowna:)

Ja od rana coś ogarniam ale znalazł się czas na spacer byłyśmy na placu zabaw Dominika aż piszczała i zauważyłam że zrobiła się bardziej otwarta do dzieci może to i dlatego że więcej mówi zjadła zupkę teraz śpi ja sobie coś obejrzę i biorę się za obiad:)

C dziś wparował z bukietem róż:) A Dostałą tulipanka:)

Kobietki wszystkiego najlepszego!!!

Ostatnia edycja:
Do góry