reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja dzisiaj byłam z Kaja po Tymka i zaczepiał nas jeden chłopiec który był z mama ,bo Kaja mówiła ze "fajnie tutaj jest" a on a ile ona ma lat? ja na to ze 2,5 a jego mama:to duza jest! Stały tekst hahaha.

Meżus wrócił z Wawy jutro ma wolne wiec konczy remont ja smigam do kumpelki popoludniu,a teraz uciekam spac;))

reklama
EWI44 wiem o tym. Będę bardziej spokojna jak jutro zobaczę wyniki.
LENKA87 ja rodziłam w Bogucicach, bardzo sobie chwalę ten szpital. Miałam super położną, która mi wszystko mówiła co robi ze mną.

Witam. No dziś nie było zbyt wiosennie, ale może jutro będzie lepiej:-) Jakoś ostatnio brakuje mi doby na wszystko:sorry: Ale niebawem weekend. Szybko to zlatuje.

Ewi zdrówka dla Was;* Wypoczywaj.
Młoda mama 93 oby wszystko było w porządku i obyło się bez szpitala.
Malwina słodko Mała wyszła:-) Tak niewinnie:-D
Mirabelka już mnie zaczyna śmieszyć to uciekanie Twoje przed teściową z dzieckiem:-D Bez urazy.

Młoda-mama- no słyszałam właśnie opinie,ze to dobry szpital. Ja rodziłam na Raciborskiej, ale jeśli będę jeszcze w ciąży to prawdopodobnie wybrałabym Bogucice. Nie mam dobrych wspomnień z porodu.

Hej.
Co do ryżutacji mirabelki to ja się jej nie dziwię. Dziewczyna chce choć raz wyjść z dzieckiem na spacer bez nerwów a wiadomo zetknięcie z teściowa raczej jej nie uspokaja.

ja zmęczona strasznie. Mareczek non stóp się budził i do nas przychodził. S łaził do niego ale ja i tak przez te częste budzenie nie wyspalam się.
Dzisiaj już Justynke bierze. Ech.

​Hej

EWI
to niewiesz kiedy mialas okres? :-) ja wsio notuje na kalendarzu ;-) tak wrazie czego :happy:

mloda93 trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki! jak nocka????

Kurcze a mnie bierze to przeziebienie, choc sie bronie no....:no:
Na dworze ponuro- szaro buro :eek:

Witam;))

Ja od 7 na nogach Tymek zle sie czuje,boli go głowa i na wymioty sie zbiera ale na razie nie ma czym nawet wymiotowac;/
U niego to norma,jak juz jest chory to zawsze mu nie dobrze nigdy nie ma kataru ani kaszlu;/
Mam nadzieje ze Kaje znowu ominie;/
D.ma wolne to przejada sie do lekarza jak mu nie minie.

Hejka

U nas tez pochmurno i wiatr znów wieje

Ja się na dzisiaj umówiłam z koleżanka , co jest w 22 tyg ciąży i wczoraj się dowiedziała ze będzie miała synka:)

Sali zdrówka dla Tymka , aby się nic wiecej nie działo

Liza dla Ciebie tez zdrówka:) co do kalendarzyka to ja tez sobie wszystko zapisuje zeby wiedziec co i jak

młoda93
aby wyniki były dobre

Helloł

Malwina śliczne zdjęcie Zuzi :-) a jak w przedszkolu dowiedziałaś się coś konkretnego?

Sali zdrówka dla Tymka.

Liza nie dawaj się chorobie.

Co do zapisywania @ to kiedyś zaznaczałam w kalendarzu, teraz mniej więcej pamiętam kiedy miałam okres :tak:

Pogodę o kant tyłka można rozbić :dry: szaro,buro mżysto i do tego wietrzno :no: blee...

reklama
MAlwina ale super fotka malej w sygnaturze;) wczesniej mi sie nie pokazała:tak: niunia wygląda jak na 4 lata :-D i te ciemne oczka ;) super :-)
kaama nie daje sie ale kurcze ta pogoda taka ze skzoda mowic, Hania znów kaszle;/ odechcielwa sie wszystkiego...

Miałam dzis akcje i musialam ubic mysz :eek: chodzila najarana trutką po pokoju :happy:
No i dostałam sie do kampanii stretcom - lego friends ;) hania bedzie chyba zadowolona :-)
Pomidorowa sie juz gotuje,potem kluski i z glowy...

Do góry