reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja dzisiaj byłam z Kaja po Tymka i zaczepiał nas jeden chłopiec który był z mama ,bo Kaja mówiła ze "fajnie tutaj jest" a on a ile ona ma lat? ja na to ze 2,5 a jego mama:to duza jest! Stały tekst hahaha.

Meżus wrócił z Wawy jutro ma wolne wiec konczy remont ja smigam do kumpelki popoludniu,a teraz uciekam spac;))

reklama
EWI44 wiem o tym. Będę bardziej spokojna jak jutro zobaczę wyniki.
LENKA87 ja rodziłam w Bogucicach, bardzo sobie chwalę ten szpital. Miałam super położną, która mi wszystko mówiła co robi ze mną.

Witam. No dziś nie było zbyt wiosennie, ale może jutro będzie lepiej:-) Jakoś ostatnio brakuje mi doby na wszystko:sorry: Ale niebawem weekend. Szybko to zlatuje.

Ewi zdrówka dla Was;* Wypoczywaj.
Młoda mama 93 oby wszystko było w porządku i obyło się bez szpitala.
Malwina słodko Mała wyszła:-) Tak niewinnie:-D
Mirabelka już mnie zaczyna śmieszyć to uciekanie Twoje przed teściową z dzieckiem:-D Bez urazy.

Młoda-mama- no słyszałam właśnie opinie,ze to dobry szpital. Ja rodziłam na Raciborskiej, ale jeśli będę jeszcze w ciąży to prawdopodobnie wybrałabym Bogucice. Nie mam dobrych wspomnień z porodu.

Hej.
Co do ryżutacji mirabelki to ja się jej nie dziwię. Dziewczyna chce choć raz wyjść z dzieckiem na spacer bez nerwów a wiadomo zetknięcie z teściowa raczej jej nie uspokaja.

ja zmęczona strasznie. Mareczek non stóp się budził i do nas przychodził. S łaził do niego ale ja i tak przez te częste budzenie nie wyspalam się.
Dzisiaj już Justynke bierze. Ech.

​Hej

EWI
to niewiesz kiedy mialas okres? :-) ja wsio notuje na kalendarzu ;-) tak wrazie czego :happy:

mloda93 trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki! jak nocka????

Kurcze a mnie bierze to przeziebienie, choc sie bronie no....:no:
Na dworze ponuro- szaro buro :eek:

Witam;))

Ja od 7 na nogach Tymek zle sie czuje,boli go głowa i na wymioty sie zbiera ale na razie nie ma czym nawet wymiotowac;/
U niego to norma,jak juz jest chory to zawsze mu nie dobrze nigdy nie ma kataru ani kaszlu;/
Mam nadzieje ze Kaje znowu ominie;/
D.ma wolne to przejada sie do lekarza jak mu nie minie.

Hejka

U nas tez pochmurno i wiatr znów wieje

Ja się na dzisiaj umówiłam z koleżanka , co jest w 22 tyg ciąży i wczoraj się dowiedziała ze będzie miała synka:)

Sali zdrówka dla Tymka , aby się nic wiecej nie działo

Liza dla Ciebie tez zdrówka:) co do kalendarzyka to ja tez sobie wszystko zapisuje zeby wiedziec co i jak

młoda93
aby wyniki były dobre

Helloł

Malwina śliczne zdjęcie Zuzi :-) a jak w przedszkolu dowiedziałaś się coś konkretnego?

Sali zdrówka dla Tymka.

Liza nie dawaj się chorobie.

Co do zapisywania @ to kiedyś zaznaczałam w kalendarzu, teraz mniej więcej pamiętam kiedy miałam okres :tak:

Pogodę o kant tyłka można rozbić :dry: szaro,buro mżysto i do tego wietrzno :no: blee...

reklama
MAlwina ale super fotka malej w sygnaturze;) wczesniej mi sie nie pokazała:tak: niunia wygląda jak na 4 lata :-D i te ciemne oczka ;) super :-)
kaama nie daje sie ale kurcze ta pogoda taka ze skzoda mowic, Hania znów kaszle;/ odechcielwa sie wszystkiego...

Miałam dzis akcje i musialam ubic mysz :eek: chodzila najarana trutką po pokoju :happy:
No i dostałam sie do kampanii stretcom - lego friends ;) hania bedzie chyba zadowolona :-)
Pomidorowa sie juz gotuje,potem kluski i z glowy...

Do góry