reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam;)
U nas pogoda ladna, maly spi ale gdy wstanie od razu idzemy na spacer;-)miedzy czasie posprzatalam
Malwina moze jednak mala sie dostanie&&&&&&
Mirabelka nie daj sie przeciez robisz to dla dobra dziecka
Justys u nas z kasa tez nie za ciekawie ale mieszkamy sami. Moi rodzice maja duzy dom ale w zyciu bym do nich nie poszla mieszkac
Ewi teraz niestety sezon na choroby:sorry:ciesze sie ze z dzidzia wszystko ok, a na kiedy masz termin?

reklama
MIRABELKA daj spokój przecież to Twoje dziecko i Ty je wychowujesz, olej tą swoją teściową i się jej nie słuchaj.

MŁODA MAMA czasami dzieci tylko na piersi nie chcą załapać butelki, ja tak miałam z pierwszą córką. Może spróbuj jej podawać tę glukozę strzykawką.

MALWINA fajne te przedszkole się zapowiada, oby się dostała i oby udało im się zakończyć budowę na czas.

EWO wita z powrotem

Ech ale pogoda, dżysto i pochmurnie, a miałam zacząć małego znowu po chorobie na dwór wystawiać, ale chyba dziś się wstrzymam. Meluś w przedszkolu a ja zaraz muszę wysprzątać w domu bo się zapuściłam, ale po bałaganie przez Amelke sama nie wiem od czego zacząć.

Dawno Vikamcia nie pisała,ma ktoraś z nia kontakt?Nawet na Fb JEJ NIE MA....CHYBA COS PISALA ZE NETA NIE BĘDZIE MIAŁA DOBRZE PAMIETAM?;)

Witajcie

justyś
a moze lepiej poszukać mniejszego a tańszego mieszkania?
Ewi trzymaj sie kochana:tak:;-)
kaamaa wiesz ja jak by mi ktoś na chatę niezapowiedziany wleciał to bym sie bała że mi dziecko zabiorą:-D... Pewnie ustrzeliliby taki moment gdzie mam syf w mieszkaniu:-p

Malwina jeszcze jest czas i Zuzia się nauczy na początku i moja się moczyła w nocy;/

Kamma
teraz to z kupą pół na pół a siku zawsze robi na nocnik więc nie przejmuję się najważniejsze że pampersów już nie używamy:p

Ewi zdrówka dla Was wszystkich i czekam na foty fasolki:)

Własnie wróciłysmy z miastaZdjęcia zrobione chociaż ciężko było bo Zuzia się kreciłą i nie chciała w jednym miejscu ale się udało , do tego zrobiłam jej jedno pamiątkowe na tle Weszłyśmy do lumpka i kupiłam Zuzi sandały Clarksa , adidasy Nike( własnie piorą się w pralce) i sweterek z Next za 17 zł :-)Ewi dobrze ze juz w domku i szybkiego powrotu do zdrówka Justyś moze jest inne rozwiazanie tak jak Umi pisze ..Ja nie narzekam na tesciów , teściowa druga mama ale nie wyobrazam sobie mieszkania razem

Ostatnia edycja:
no i nie udało się mojemu meżowi:( na rozmowie z psychologiem oblał, trafiła mu sie jakas babka wredna ktora sie przyczepiła ze chce sama zone z dzieckiem w domu zostawić itd.powiedziała zeby za 2 lata probowal znowu bo wtedy dzieck bedzie starsze i zona se da rady aj nie maja juz sie do czego czepiac a i nawet pytała ile psów mamy he

reklama
Witajcie:)
Właśnie z małą wróciłam od lekarzy. Najpierw na 13 byliśmy u rodzinnego co dała mi informacje niepokojące ale się nimi na razie nie martwię. Zobaczymy jutro. Mała nadal jest żółta:(:( Jutro badania: posiew, mocz ogólny i bilirubina. Jeżeli się okaże że jej nie spadła to wtedy szpital. Pępek lekarka stwierdziła że jest za wysoko i się nie goi wcale i dała skierowanie do chirurga. Pojechałam i na dzień dobry dostałam opr za to że z tygodniowym dzieckiem przychodzę jak jest pełno zarazków. Obciął jej klamerkę i kazał obmywać spirytusem, a we wtorek do kontroli:)
Pojadła i mi poszła spać a ja zaczynam prać i gotować obiadek.

Do góry