reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam;)
U nas pogoda ladna, maly spi ale gdy wstanie od razu idzemy na spacer;-)miedzy czasie posprzatalam
Malwina moze jednak mala sie dostanie&&&&&&
Mirabelka nie daj sie przeciez robisz to dla dobra dziecka
Justys u nas z kasa tez nie za ciekawie ale mieszkamy sami. Moi rodzice maja duzy dom ale w zyciu bym do nich nie poszla mieszkac
Ewi teraz niestety sezon na choroby:sorry:ciesze sie ze z dzidzia wszystko ok, a na kiedy masz termin?

reklama
MIRABELKA daj spokój przecież to Twoje dziecko i Ty je wychowujesz, olej tą swoją teściową i się jej nie słuchaj.

MŁODA MAMA czasami dzieci tylko na piersi nie chcą załapać butelki, ja tak miałam z pierwszą córką. Może spróbuj jej podawać tę glukozę strzykawką.

MALWINA fajne te przedszkole się zapowiada, oby się dostała i oby udało im się zakończyć budowę na czas.

EWO wita z powrotem

Ech ale pogoda, dżysto i pochmurnie, a miałam zacząć małego znowu po chorobie na dwór wystawiać, ale chyba dziś się wstrzymam. Meluś w przedszkolu a ja zaraz muszę wysprzątać w domu bo się zapuściłam, ale po bałaganie przez Amelke sama nie wiem od czego zacząć.

Dawno Vikamcia nie pisała,ma ktoraś z nia kontakt?Nawet na Fb JEJ NIE MA....CHYBA COS PISALA ZE NETA NIE BĘDZIE MIAŁA DOBRZE PAMIETAM?;)

Witajcie

justyś
a moze lepiej poszukać mniejszego a tańszego mieszkania?
Ewi trzymaj sie kochana:tak:;-)
kaamaa wiesz ja jak by mi ktoś na chatę niezapowiedziany wleciał to bym sie bała że mi dziecko zabiorą:-D... Pewnie ustrzeliliby taki moment gdzie mam syf w mieszkaniu:-p

Malwina jeszcze jest czas i Zuzia się nauczy na początku i moja się moczyła w nocy;/

Kamma
teraz to z kupą pół na pół a siku zawsze robi na nocnik więc nie przejmuję się najważniejsze że pampersów już nie używamy:p

Ewi zdrówka dla Was wszystkich i czekam na foty fasolki:)

Własnie wróciłysmy z miastaZdjęcia zrobione chociaż ciężko było bo Zuzia się kreciłą i nie chciała w jednym miejscu ale się udało , do tego zrobiłam jej jedno pamiątkowe na tle Weszłyśmy do lumpka i kupiłam Zuzi sandały Clarksa , adidasy Nike( własnie piorą się w pralce) i sweterek z Next za 17 zł :-)Ewi dobrze ze juz w domku i szybkiego powrotu do zdrówka Justyś moze jest inne rozwiazanie tak jak Umi pisze ..Ja nie narzekam na tesciów , teściowa druga mama ale nie wyobrazam sobie mieszkania razem

Ostatnia edycja:
no i nie udało się mojemu meżowi:( na rozmowie z psychologiem oblał, trafiła mu sie jakas babka wredna ktora sie przyczepiła ze chce sama zone z dzieckiem w domu zostawić itd.powiedziała zeby za 2 lata probowal znowu bo wtedy dzieck bedzie starsze i zona se da rady aj nie maja juz sie do czego czepiac a i nawet pytała ile psów mamy he

reklama
Witajcie:)
Właśnie z małą wróciłam od lekarzy. Najpierw na 13 byliśmy u rodzinnego co dała mi informacje niepokojące ale się nimi na razie nie martwię. Zobaczymy jutro. Mała nadal jest żółta:(:( Jutro badania: posiew, mocz ogólny i bilirubina. Jeżeli się okaże że jej nie spadła to wtedy szpital. Pępek lekarka stwierdziła że jest za wysoko i się nie goi wcale i dała skierowanie do chirurga. Pojechałam i na dzień dobry dostałam opr za to że z tygodniowym dzieckiem przychodzę jak jest pełno zarazków. Obciął jej klamerkę i kazał obmywać spirytusem, a we wtorek do kontroli:)
Pojadła i mi poszła spać a ja zaczynam prać i gotować obiadek.

Do góry