reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi to nie wiesz który liczyć tak?? Bidulko zdrówka dla Was:)

Lenka super że Adaś zaczyna ładnie mówić:) Moja by nie usiedziała na filmie:)

Vegas dziś już piątek:)

Liza to broń się:) O kurcze ja chyba bałąbym się bardziej takiej ujaranej myszy niż normalnej hahahah

Sali zdrówka dla Tymka:)

Malwina
no to gratulacje dla koleżanki:) Zuzia śliczna:)|

Ja też sobie @ zapisuje i coś mi się wydaje że znowu ginie w czasoprzestrzeni;/

U mnie pogoda taka jak i u Was!! Wrrr no już myślałam Domi dalej z katarem i w nocy kaszle bo jej spływa;/

reklama
LIZA ja0też wszystko0notuje. Pamiętasz jak pisałam o tym moim krwawieniu. 4 stycznia miałam normalnie miesiączke kilka dni po terminie a 18 stycznia krwawienie trwające 5 dni. No i teraz gin mówił że to też mogła być @ i od której liczyć to dopiero po usg się ustali. Zdrówka. Broń się broń.
SALI Zdrówka dla Tymka.

MŁODA MAMA jak nocka???

EWI czemu 4 lub 18 styczeń?? To nie wiesz dokładnie???
AAAA już doczytałam, czemu nie wiesz do końca kiedy był.

U mnie też pogoda do d..., od rana spac mi się chce, a dziś od południa trochę jazd mnie czeka.

Aaaa Ewi takie buty :-) to czekamy na usg :-)

U mnie słoneczko wychodzi :-D 0dance3.gif041.gif

Ja nigdy nie zapisuje bo zawsze mam równo z moimi dwiema kumpelami albo mi sie konczy a jednej zaczyna hehe

Dziewczyny nie uwierzycie Dominika sama dobrze rzęsy wytuszowała haha jedno oko idealnie nic nie pobrudziła drugie troszkę:) Wiedziałam że jak jest coś cicho to kombinuje i dorwała kosmetyki siostry

Dorotar już poczytwałam ale może jak kasę dosttanę bo teraz C robi kursy i prawo jazdy C+E i nie sądzę żeby zdał za pierwszym razem a każdy egzamin prawie 200zł chyba i lipa a musi zrobić. Więc jak dostenę wychowawcze to grosik może poślę. Biedni Ci ludzie..

reklama
DOROTAR Ją czytałam o tej rodzinie i aż szkoda że nie mogę pomoc. Przynajmniej teraz.

kASIEK Z początku były co 26 dni potem to już wachały się cykle od 30 do 35 dni. No ciekawe. zobaczymy co będzie na usg bo może do zapłodnienia doszło tego dnia co zapomnieliśmy się. :-)

ech. A mi jeszcze pęcherz zaczął szwankować. Tzn czuje pieczenie gdy siusiam. I często do łazienki chodzed. Mam soczek z żurawiny ale taki prawdziwy to może coś pomoże.

Do góry