reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Na kazdym kroku ktos potrzebuje pomocy takie zycie;(
Ja ostatnio pomogłam tej Pani Basi z Łodzi im wysle ciuszki bo mam kilka dla chłopca.
A co sie dzieje z jego zona ze to on pisze a nie Ona?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was.
Nocka minęła super. Dwa razy się obudziła na jedzenie. Rano pojechaliśmy na badania, malutka przy pobieraniu krwi troszeczkę popłakała ale za chwile przestałą. Wyniki były do odbioru o 14 więc pojechałam i w drodze do laboratorium się modliłam aby wszystko było dobrze. I jest bardzo dobrze, bilirubina spadła do 10,16 co jest bardzo ładnie jak mi położna powiedziała, bo nie musiałam iść do lekarza rodzinnego ani nie muszę z małą po szpitalach jeździć.
Dziękuje wszystkim, którzy trzymali kciuki aby było wszystko dobrze

Liza ciezko u mnie z takimi ubrankami dla Twoich maluchów ale jak cos bede miala to jak nie masz nic przeciwko to ci wysle;)

MŁODA MAMA dobrze, że bilirubina spada, będzie ok. Trzymajcie się.

Oj tak macie rację, przykre to co ich spotkało, ja też na razie nie mogę pomóc ale przynajmniej stwierdziłam, że wrzucę linka to może ktoś inny pomoże.

Choć SALI masz troche racji, dużo ludzi w dzisiejszych czasach potrzebuje pomocy.
Same mamy rodziny, dzieci i też nam zapewne nie raz ciężko.

Moje motto to:dobro czynione wraca...Pewnie kiedys ja bede potrzebowała pomocy.
Wiem ze jest duzo oszustów ale ja mam czyste sumienie ze pomogłam;)

Snoopy gdzie sie podziewasz??czekam na fotki ze ślubu;))

Ostatnia edycja:
mloda93 super ze bilirubina spadła!
Sali dziekuje bardzo za chęci, jak cos to pisz, bede bardzo wdzięczna... :*

Ja tez w lepszych czasach (4lata temu) oddałam całe pudło wielkie ubranek do domu dziecka- nigdy nie myslałam ze kiedys mi sie to zwróci ale tak jest... moja matka jak sie na to patrzyla to mowila ze ona wolałaby te ubrania spalic niz tak zrobic :no: teraz tez mam worek ubran do przebrania i szukam jakiegos kontaktu by to oddac do domu bo z tamta dziewczna nie mam narazie kontaku bo tylko miejsce zajmuje mi...
strasznie sie zrobilo teraz...

Wieczorkiem witam

A co tu taka cisza???

U znajomej sympatycznie , synek rośnie, Zuzia była padnięta i trzeba było wracać, tak była zmeczona ze po 2 minutach autem zasnęła:)

Później remanent firmy musiałam zrobić a przed chwilą prasowanko skączyłam.

To fakt bardzo źle się dzieje, ja tez mam czyste sumienie co do pomagania, jednej siostrze co ma dwójkę małych dziewczynek jeżdżę z ubrankami i z paczkami żywnościowymi co jakiś czas. Drugiej tez pomagam. Sami narazie nie mamy luksusów ale jakoś wole się podzielić a sobie odmówić...

Malwina to super :-)
I fajnie ze pomagasz, zazwyczaj jest tak ze ten co nie ma za wiele by oddal duzo komus potrzebującemu :tak: choc tez niezawsze :tak:

U mnie chlopaki juz spia od 30min :szok: :-D zawsze kolo 20 zasypiali a dzis tak wczesnie ;-)
Hania jeszcze mnie meczy, a meza nie ma...

No cisza tutaj...

reklama
Hej hej. Ja sobie na @ czekam, w poniedziałek ostatnią tabletkę wzięłam a @ coś nie nadchodzi
sorry2.gif
Oczywiście spodziewam się go, max w piątek zawsze był, widocznie w tym cyklu będzie może jutro
sorry2.gif
Kupiłam dziś Martynce wanienkę dla lalek z akcesoriami i bobasem bo do tej pory kąpała laleczki w wiaderku do piaskownicy, więc się zlitowałam
laugh.gif
Oj, ile radości z tego ma
biggrin.gif
Strzał w 10
biggrin.gif
Jak jej nalałam wody do tej wanienki to była w 7 niebie. Jak chwilę spuściłam z niej wzrok to zaraz do mnie przyszła z ulizanymi włosami z wody i mi mówi ''Mita siczna dama''
laugh.gif
Czyli Mita /tak na siebie mówi/ śliczna dama
biggrin.gif

Liza a o której Hania zazwyczaj chodzi spać? Zdrówka dla Was;**
Sali zdrowia dla Synusia;*
Kasiek ah ta Twoja mała Aparatka:-D
Młoda mama 93 extra wieści!!:-)

Do góry