reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry :)

My już na nogach, Maćko obudził się punkt 6 i za nic nie dało się go utrzymać w łóżku. Maruda jest nadal, nic mu nie pasuje. Nie wiem czy to zęby czy może brak spaceru. Myślałam, że dziś będzie ładniej i da się wyjść ale niestety, pogoda taka jak wczoraj, leje i leje :/

Powiedźcie czy Wasze dzieci przy wychodzeniu kłów były marudne, może to to go tak męczy?

ELWIRKA
- współczuję, trzymajcie się oboje :*

mloda_mama - witaj i GRATULUJĘ córeczki!!!!!!

Miłego poranka :*

reklama
U nas słońce zaczyna wychodzić jest nadzieja na ładny dzień :-)

Majka wstała o dziwo o 7,ale wczoraj ją późno położyli spać pomimo braku drzemki:dry: Mam juz dość swojej rodzinki wyraźnie mówię co i jak mają robic a oni po swojemu.:confused2:

Hej

kasiek no jak narazie mi nie odpisała....
mloda 93 gratki!!! sliczna córa! jak sobie radzisz???

Ja tam na cesarkach sie nie znam wogole ;/ i dobrze :-)

wampi u nas tez sloneczko sie pokazuje ale jest bloto na dworze ;/
Niewiem, moze wyjdziemy na chwile na dwor, od jutra Hania chyba do slzkoly pojdzie ale kaszle jeszcze troszke ehhh... ;]

Helloł

Joanka bardzo możliwe że to przez ząbki Julce wszystkie 3ki szły na raz nie wspominam tego zbyt miło ;-)

Gadałam z przyjaciółką do 1ej na gadu i jestem padnięta :cool:

sali też chciałam tą baby alive kupić ale to chyba jeszcze nie dla Zuzi. Myślę, że taka 4-5 latka fajnie by się taką bawiła. Zuzi kupiliśmy na święta Pinkie Pie i też trzeba się nim opiekować, dawać jeść, pić, smoczka to w ogóle się nim nie bawiła i już sprzedaliśmy :sorry: ale kiedyś pewnie jej kupię :-p
A Zuzia upatrzyła sobie taką lalkę: LALKA BARBIE OPIEKUNKA - PIESKI W KĄPIELI - W3153 (2151759843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

lolkak a to na codzień Maja wcześniej się budzi??

Joanka jeśli kły mu wychodzą to może być dlatego bo to najbardziej bolesne z zębów które wychodzą;/ Współczuję;/

Sali świetna ta lalka:)

Lolak a z czym Cię wkurzają??

Kamma ja też prawie do 1 bo małą się przebudziła i jęczała

Anetka znowu nasze dziewczynki mają identyczny gust bo Domi też taką chce ale powiedziałam jak skończą się kupy w majty to dostanie nawet dwie!!!

No nie uwierzycie śnieg cudownie zniknął w nocy!!! Ale jak miał nie zniknąć jak o 1 w nocy spojrzałam na termometr to było +6C

Domka nadal ma katar i coś mi pokasłuje ale nie dużo na szczęście!! Mam nadzieje że nie będzie gorzej bo cay pobyt u rodziców przesiedzimy w domu wrr:wściekła/y: A coś czuję że zaczyna się robić pogoda...

Domka znowu chyba ma bóle wzrostowe do tego ten katar i mi się posiusiała w nocy ale nie dziwię się naprawdę cierpi przez ten katar w nocy;/

Ostatnia edycja:
Anetka no widzisz a mi sie wydaje ze Barbie jest dla starszych dziewczynek;P
Kolezanki córcia tez dostała alive jak miala prawie 3 latka.Kupiłabym Kai gdyby sie bawiła lalkami ale ona woli Tymka zabawki.Teraz Fineasza i Ferba etap haha.

Sali a moja właśnie Barbie się bardziej bawi owszem ma bobasa płaczącego ale Barbie jest na pierwszym miejscu a jest młodsza od Waszych.

Anetka właśnie reklama tej Barbie leciała w telewizji i zaczęła się drzeć że to dla niej i muszę jej kupić hahhaha

reklama
kasiek a teraz ile stopni macie? u nas ok 7, mam nadzieję, że już mrozów nie będzie :-p
No proszę, taką samą lalkę chcą :-) Zuzia jak tylko widzi reklame to krzyczy, że chce myć pieski :-p
Ona w ogóle ma tyle tych lalek, że ja tyle przez całe życie zapewne nie miałam :-D 15 lalek barbie, 2 keny i 21 dzieci tych małych od barbie :sorry: Tzn nie wszystkie są oczywiście oryginalne "Barbie" tylko tak piszę, żeby było wiadomo o co mi chodzi :-p

sali ja tylko piszę na przykładzie Zuzi. Pewnie inna 3-latka ładnie by się taką lalką bawiła, ale wiem, że po prostu Zuzia na razie nie byłaby zainteresowana :no: a lalki barbie wyciąga kilka razy dziennie i się nimi bawi.

edit:
Kasiek mini mini macie włączone? :p bo na mini mini też właśnie leciała :p

Do góry