reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA no mam nadzieję, że moja waga się ruszy, ma się na wiosnę, to więcej spacerków to równa się z rzadszym jedzeniem, jestem dobrej myśli.

MŁODA MAMA witaj z powrotem, śliczna córeczka, a taka malutka prawie jak moja Amelka, moja miała 2900 i też 53cm. Super, że udało się urodzić naturalnie, mi niestety nie dane to było a już dwójeczkę mam, więc nawet jakbym miała jeszcze dziecko to już o naturalnym porodzie nawet marzyć nie mam co. Życzę szczęśliwego macierzyństwa i w miarę możliwości odwiedzaj nas i pisz o córci. Karmisz piersią???

reklama
Dorotar czemu nie ?Nie mozna rodzic naturalnie przy dwóch cesarkach?

Elwirka gratuluje pieknej córci;)

Ostatnia edycja:
EWI Dobrze ze wszystko się dobrze skończyło, .

bee90 Tak się mówi tez sie bałam . Ale złość rodziców zazwyczaj przechodzi . Także miłej wizyty u gin .

Siedzieć w szkole . ;// dwa dni praktyk za mną , jeszcze tylko 3 dni zajęć i do mojego P ;))
Pozdrawiam .

Mamusia93 gratulacje śliczne córeczka :-)

Sal po jednej jeszcze można rodzić SN jeśli nie ma przeciwwskazań ale po 2ch nie ma szans macica by skurczy nie wytrzymała... Nawet po 2 CC lekarze mówą że 3cia ciąża już jest "wysokiego ryzyka" ale leżałam na patologii ciąży z babką która rodziła 4ty raz cesarką i nic jej nie było, ale ja bym się bała ryzykować...

Witam

Odpaliłam sobie laptopa , bo M kompa okupuje
Ale jakos zamula bo internet mam z biura sciagniety

młodamamusia93 fajnie ze udało sie siłami natury, sliczne fotki

Ewi trzymanie kciuków pomogło:)

I nie pamietam co jeszcze, od jutra wiosna ma zawitać!!!!!!jupiiiii

Kama tez znam przypadki 4 cesarek;)

Remont juz zbliza sie ku koncowi...juz mi sie podoba choc jest troche jak w klubie a nie w kuchni hehe

A u mnie zapadła cisza bo Martynka zasnęła:-) Poza tym cały dzień padało, szaro, buro, buty zamszowe mi przemokły idąc z roboty:sorry:

Elwirka kurcze, współczuję.. Będzie dobrze;*
Lolkak to jak to zrobiłaś, że na anty zaszłaś?:-) Zdrówka dla Majeczki
Dorotar ćwicz, ćwicz, może mnie natchniesz:-D Już ćwiczyłam swego czasu i znowu na laurach spoczęłam:sorry: Dobrze, że z dziećmi już lepiej. A Amelka zaraz się zaaklimatyzuje. Moja Martynka miała wagę i wzrost urodzeniowy podobny do Melci - bo miała 2860g i 53cm:-)
Młoda mama 93 gratuluję ślicznej córeczki:-)
Malwina no ciekawe jak z tą wiosną będzie:rofl2:

kama nie zawsze macica by nie wytrzymała.. znam przypadek gdzie kobieta ma.. 11 dzieci, miała 4 cesarki i później również rodziła naturalnie i nic jej nie jest :-p:-p

Ja to bym się bała rodzić naturalnie nawet po jednej cesarce i jakbym była w ciąży to chyba jednak wolałabym CC, ból straszny ale przynajmniej wiem co mnie czeka :-p

mloda mama śliczna córcia :tak:

My dzisiaj byłyśmy na małych zakupach :tak: Zajechałyśmy do tesco i byłam w szoku, bo taka lalka jaką Zuzia chce na Wielkanoc w tesco kosztuje 169 zł :szok: a na allegro kupię taką samą już za 100 zł z przesyłką a nawet i taniej :tak:

Liza aha no bo w sumie zaczęłam się martwić;/

Młoda 93
GRATULUJĘ!!! Śliczna dziewczynka:) No przecież zdrowie najważniejsze teraz w miarę czasu będziesz myślę nas częściej odzywała a napisz jak pierwsze chwile w domu i jak radzisz sobie w nowej roli??

Milena
szybko zleci:)

Sali ja też słyszałam że 3 cesarka jest po dwóch poprzednich z urzędu:)

Wampi heheh dobry Cypek:)

Anetka to sporo lepiej na allegro

Dobra biorę się do oglądania serialu bo teraz oglądałam Perfekcyjną panią domu na tvn:p Domka karczemną awanturę zrobiłą ale chyba ze zmęczenia bo mało w dzień spałą;/

reklama
Vegas na PW nie dałam rady zdjęć wrzucić więc walę tu sory za jakoś ale to z komórki...
DSC00203-1.jpgDSC00204-1.jpgDSC00205-1.jpgDSC00206-1.jpgDSC00207-1.jpgDSC00208-1.jpgDSC00211-1.jpgDSC00212-1.jpgDSC00209-1.jpgDSC00210-1.jpg

Do góry