reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA no mam nadzieję, że moja waga się ruszy, ma się na wiosnę, to więcej spacerków to równa się z rzadszym jedzeniem, jestem dobrej myśli.

MŁODA MAMA witaj z powrotem, śliczna córeczka, a taka malutka prawie jak moja Amelka, moja miała 2900 i też 53cm. Super, że udało się urodzić naturalnie, mi niestety nie dane to było a już dwójeczkę mam, więc nawet jakbym miała jeszcze dziecko to już o naturalnym porodzie nawet marzyć nie mam co. Życzę szczęśliwego macierzyństwa i w miarę możliwości odwiedzaj nas i pisz o córci. Karmisz piersią???

reklama
Dorotar czemu nie ?Nie mozna rodzic naturalnie przy dwóch cesarkach?

Elwirka gratuluje pieknej córci;)

Ostatnia edycja:
EWI Dobrze ze wszystko się dobrze skończyło, .

bee90 Tak się mówi tez sie bałam . Ale złość rodziców zazwyczaj przechodzi . Także miłej wizyty u gin .

Siedzieć w szkole . ;// dwa dni praktyk za mną , jeszcze tylko 3 dni zajęć i do mojego P ;))
Pozdrawiam .

Mamusia93 gratulacje śliczne córeczka :-)

Sal po jednej jeszcze można rodzić SN jeśli nie ma przeciwwskazań ale po 2ch nie ma szans macica by skurczy nie wytrzymała... Nawet po 2 CC lekarze mówą że 3cia ciąża już jest "wysokiego ryzyka" ale leżałam na patologii ciąży z babką która rodziła 4ty raz cesarką i nic jej nie było, ale ja bym się bała ryzykować...

Witam

Odpaliłam sobie laptopa , bo M kompa okupuje
Ale jakos zamula bo internet mam z biura sciagniety

młodamamusia93 fajnie ze udało sie siłami natury, sliczne fotki

Ewi trzymanie kciuków pomogło:)

I nie pamietam co jeszcze, od jutra wiosna ma zawitać!!!!!!jupiiiii

Kama tez znam przypadki 4 cesarek;)

Remont juz zbliza sie ku koncowi...juz mi sie podoba choc jest troche jak w klubie a nie w kuchni hehe

A u mnie zapadła cisza bo Martynka zasnęła:-) Poza tym cały dzień padało, szaro, buro, buty zamszowe mi przemokły idąc z roboty:sorry:

Elwirka kurcze, współczuję.. Będzie dobrze;*
Lolkak to jak to zrobiłaś, że na anty zaszłaś?:-) Zdrówka dla Majeczki
Dorotar ćwicz, ćwicz, może mnie natchniesz:-D Już ćwiczyłam swego czasu i znowu na laurach spoczęłam:sorry: Dobrze, że z dziećmi już lepiej. A Amelka zaraz się zaaklimatyzuje. Moja Martynka miała wagę i wzrost urodzeniowy podobny do Melci - bo miała 2860g i 53cm:-)
Młoda mama 93 gratuluję ślicznej córeczki:-)
Malwina no ciekawe jak z tą wiosną będzie:rofl2:

kama nie zawsze macica by nie wytrzymała.. znam przypadek gdzie kobieta ma.. 11 dzieci, miała 4 cesarki i później również rodziła naturalnie i nic jej nie jest :-p:-p

Ja to bym się bała rodzić naturalnie nawet po jednej cesarce i jakbym była w ciąży to chyba jednak wolałabym CC, ból straszny ale przynajmniej wiem co mnie czeka :-p

mloda mama śliczna córcia :tak:

My dzisiaj byłyśmy na małych zakupach :tak: Zajechałyśmy do tesco i byłam w szoku, bo taka lalka jaką Zuzia chce na Wielkanoc w tesco kosztuje 169 zł :szok: a na allegro kupię taką samą już za 100 zł z przesyłką a nawet i taniej :tak:

Liza aha no bo w sumie zaczęłam się martwić;/

Młoda 93
GRATULUJĘ!!! Śliczna dziewczynka:) No przecież zdrowie najważniejsze teraz w miarę czasu będziesz myślę nas częściej odzywała a napisz jak pierwsze chwile w domu i jak radzisz sobie w nowej roli??

Milena
szybko zleci:)

Sali ja też słyszałam że 3 cesarka jest po dwóch poprzednich z urzędu:)

Wampi heheh dobry Cypek:)

Anetka to sporo lepiej na allegro

Dobra biorę się do oglądania serialu bo teraz oglądałam Perfekcyjną panią domu na tvn:p Domka karczemną awanturę zrobiłą ale chyba ze zmęczenia bo mało w dzień spałą;/

reklama
Vegas na PW nie dałam rady zdjęć wrzucić więc walę tu sory za jakoś ale to z komórki...
DSC00203-1.jpgDSC00204-1.jpgDSC00205-1.jpgDSC00206-1.jpgDSC00207-1.jpgDSC00208-1.jpgDSC00211-1.jpgDSC00212-1.jpgDSC00209-1.jpgDSC00210-1.jpg

Do góry