reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

moja niki tez od jakiegos czasu jets jakas marudna nie chce jesc malo spi moze to zabki zaczynaja jej dokuczac oby to były zabki a moze wiecie co mozna kupic dla chłopczyka na drugie urodzinki bo musze cos dla chrzesniaka kupic

reklama
Witam

U nas słoneczko i 5 stopni , zaraz spadamy na dwór

Co do lalek Zuzia tez ma 3 gadające ale się nimi nie bawi woli motory, samochody
Własnie jednym po domu jezdzi z kaskiem na głowie:)

Witajcie:)
Ja bym sie chciała wbić w rozmowę ale niestety o lalkach nie popisze:-p:-D.

U nas wczoraj wieczorem był snieg, a rano już go nie było. I dobrze... może już wiosna przyjść. Moja mama mnie wnerwia ostatnio bo mi gledzi że jej sie śniło, że bede mieć Julkę:eek::-D. Co najlepsze, dziś rano mi sie włączył efekt placebo i było mi niedobrze:sorry::-D. Gdyby nie to że przy Kacprze mdłosci nie miałam to zaczęłabym na prawdę schizować.

Malwina Ty to akurat nie powinnaś się dziwić dlaczego Zuzia woli samochody i motory...:p

Umi to doradź Mirabelce co kupić:p Heheh a mama pozytywnie schizujre czy negatywnie:p

Mirabelka
ja nie pomogę mam dziewczynę i to taką damę że chłopięce rzeczy ją nie interesują;P

Mirabelka zależy ile jesteś w stanie na prezent dla chrześniaka wydać. Ale fajne są autka, motorki na akumulatory ale z tego co się orientuję to to ponad 200zł, ale fajna sprawa.

Malwina to Nasze panienki by się pogadały ;-)

Dziołchy znacie jakieś sposoby na usunięcie naklejek z mebli żeby nie zostawały ślady? znalazłam dla Julki meble używane w extra cenie ale są trochę poobklejane i się zastanawiam czy nie zostaną ślady :eek:

Kamma ja znam ja znam!!! Wczoraj oglądałam PERFEKCYJNĄ PANIĄ DOMU!!!
A mianowicie na szmatkę musisz naleć oliwkę dziecięcą albo zwykłą oliwę i podobno perfekcyjnie schodzą:p

Kasiek dziękować dziękować!! :-)

To czekam na odpowiedź czy mi babka kurierem wysłała, bo napisane tylko odbiór osobisty :dry: i biorę Wampi ty byś miała blisko bo oni z Łodzi ;-)

kasiek Czarodziejka jest na TV6 (w cyfrowym polsacie kanał 45) i własnie widze ze bedzie o 12:15 powtórka :-D

Spacer zaliczony! jest SUPER! nawet widzialam ze narcyze kiełkują! :tak: w powietrzu czuc wiosne, wiaterek troszke chlodny ale co tam ;-)od razu czlowiek lepiej sie czuje :-)

reklama
JA WPADŁAM SIE POCHWALIC I POZALIC...

Pochwalic synem;)Został wysłany przez Pania z trójką innych dzieci na konkurs czytania;)

Pożalić bo byłam w Biedronce i jajka podrożały z 4,79 na 5,99 ....PARANOJA!!!

Do góry