reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heheh lalkowy temat :D
Moja Hania to juz ma etap Winx ;P mówie wam porażka gada mi o tej bajce bo ją ogląda a ja nic nie rozumiem;-) no i kucyki pony ciągle uwielbia - ma swoją kolekcje ;]

A ja odkryłam ostatnio i co sobote od 19 do 20 oglądamy razem moja bajke z dziecinstwa :-D -czarodziejka z księżyca :happy: :-D

Chyba wyjdziemy na dwór na chwilke :-) niby sloneczko jest 4 stopnie :tak:

reklama
Liza Zuzia też lubi kucyki pony, a ja za nimi nie przepadam, bo myślę, że to bajka raczej dla starszych dzieci, no ale na mini mini leci :sorry: no i też Zuzia ma małą kolekcję- takie małe figurki kucyków, jeszcze tylko jeden jej brakuje i nie możemy nigdzie go znaleźć, żeby kupić.

Anetka aa tak MINI MINI bo przecież George leci ukochana bajka:) No moja aż tyle nie ma ale chce wszystko z Barbie soczki jej kupuje bo innych nie chce:) No to tak samo się zachowują na tej reklamie:) No u mnie na razie jest 5,4 C ale Ty bardziej na zachód jesteś to się nie dziwię:) Konikami też się bawi ma dwa duże i 3 pony

Liza
a gdzie lecie Czarodziejka z księżyca bo leciała na TV4 i z DOminiką oglądałyśmy ale się skończyła:p To była bajka leciałam jak na skrzydłach ze szkoły żeby zdążyć:p

Wampi
ale Twoja Gabi taka nie lalkowa:) A czym ona najbardziej lubi się bawić??

anetka moja ma na płytach pare czesci no i fakt to bajka dla starszych dzieci - mamy jeden taki odcinek i jest raczej straszny ;P nie pozwalam jej go oglądac za czesto ;]
kasiek poźniej sprawdze bo narazie mam odlaczony dekoder :-) ale leci co sobote po dwa odcinki :tak:

no ale super pogoda zadnej chmurki juz nie ma :happy:

Ja tam ciesze sie ze nie lubi Barbie hehe.Te rózowe kolory duze cycki itp. haha
Od Barbie woli Kena:-D

Na razie nie ma etapu lalek ,ma Baby Born kilka bobasów małych ale leza gdzies w kącie...lubi za to Dore Fifi i Barneya;)

Kasiek zdrówka dla Domi.

Ja o lalakach też nie pogadam bo Julka najchetniej bawaiłaby się motorami, samochodami traktorami :-D za duzo czasu spędza z 6letnim bratem ciotecznym ;-) A na Wielkanoc dostanie tablicę magnetyczną jesli mi się do tej pory nie odmieni :-D

Dziękuję Wam za odpowiedzi. Z jednej strony cieszę się, że to może jednak zęby, gdyż już się niepokoiłam, dlaczego Maćko jest taki niespokojny. Teraz usnął na huśtawce :D Przygotuję mu drugie śniadanko, mam zamiar zrobić mu dziś placki kukurydziane z truskawkowym dżemem :)

SALI no raczej nie można po 2 przebytych cesarkach rodzic już naturalnie, choć zdażają sie przypadki, że rodzą naturalnie.

Ach słoneczko, ładna pogoda się zapowiada ale z małym jeszcze nie wyjdę. Mela już lepiej w przedszkolu. Dziś ładnie zostala nawet buziaka nie dostałam.

reklama
Wampi no to może Gabi jakaś artystycznie uzdolniona będzie??

No tak piszecie że pogoda pogoda to ja czekam:)

Do góry