reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heheh lalkowy temat :D
Moja Hania to juz ma etap Winx ;P mówie wam porażka gada mi o tej bajce bo ją ogląda a ja nic nie rozumiem;-) no i kucyki pony ciągle uwielbia - ma swoją kolekcje ;]

A ja odkryłam ostatnio i co sobote od 19 do 20 oglądamy razem moja bajke z dziecinstwa :-D -czarodziejka z księżyca :happy: :-D

Chyba wyjdziemy na dwór na chwilke :-) niby sloneczko jest 4 stopnie :tak:

reklama
Liza Zuzia też lubi kucyki pony, a ja za nimi nie przepadam, bo myślę, że to bajka raczej dla starszych dzieci, no ale na mini mini leci :sorry: no i też Zuzia ma małą kolekcję- takie małe figurki kucyków, jeszcze tylko jeden jej brakuje i nie możemy nigdzie go znaleźć, żeby kupić.

Anetka aa tak MINI MINI bo przecież George leci ukochana bajka:) No moja aż tyle nie ma ale chce wszystko z Barbie soczki jej kupuje bo innych nie chce:) No to tak samo się zachowują na tej reklamie:) No u mnie na razie jest 5,4 C ale Ty bardziej na zachód jesteś to się nie dziwię:) Konikami też się bawi ma dwa duże i 3 pony

Liza
a gdzie lecie Czarodziejka z księżyca bo leciała na TV4 i z DOminiką oglądałyśmy ale się skończyła:p To była bajka leciałam jak na skrzydłach ze szkoły żeby zdążyć:p

Wampi
ale Twoja Gabi taka nie lalkowa:) A czym ona najbardziej lubi się bawić??

anetka moja ma na płytach pare czesci no i fakt to bajka dla starszych dzieci - mamy jeden taki odcinek i jest raczej straszny ;P nie pozwalam jej go oglądac za czesto ;]
kasiek poźniej sprawdze bo narazie mam odlaczony dekoder :-) ale leci co sobote po dwa odcinki :tak:

no ale super pogoda zadnej chmurki juz nie ma :happy:

Ja tam ciesze sie ze nie lubi Barbie hehe.Te rózowe kolory duze cycki itp. haha
Od Barbie woli Kena:-D

Na razie nie ma etapu lalek ,ma Baby Born kilka bobasów małych ale leza gdzies w kącie...lubi za to Dore Fifi i Barneya;)

Kasiek zdrówka dla Domi.

Ja o lalakach też nie pogadam bo Julka najchetniej bawaiłaby się motorami, samochodami traktorami :-D za duzo czasu spędza z 6letnim bratem ciotecznym ;-) A na Wielkanoc dostanie tablicę magnetyczną jesli mi się do tej pory nie odmieni :-D

Dziękuję Wam za odpowiedzi. Z jednej strony cieszę się, że to może jednak zęby, gdyż już się niepokoiłam, dlaczego Maćko jest taki niespokojny. Teraz usnął na huśtawce :D Przygotuję mu drugie śniadanko, mam zamiar zrobić mu dziś placki kukurydziane z truskawkowym dżemem :)

SALI no raczej nie można po 2 przebytych cesarkach rodzic już naturalnie, choć zdażają sie przypadki, że rodzą naturalnie.

Ach słoneczko, ładna pogoda się zapowiada ale z małym jeszcze nie wyjdę. Mela już lepiej w przedszkolu. Dziś ładnie zostala nawet buziaka nie dostałam.

reklama
Wampi no to może Gabi jakaś artystycznie uzdolniona będzie??

No tak piszecie że pogoda pogoda to ja czekam:)

Do góry