reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry :)

My już na nogach, Maćko obudził się punkt 6 i za nic nie dało się go utrzymać w łóżku. Maruda jest nadal, nic mu nie pasuje. Nie wiem czy to zęby czy może brak spaceru. Myślałam, że dziś będzie ładniej i da się wyjść ale niestety, pogoda taka jak wczoraj, leje i leje :/

Powiedźcie czy Wasze dzieci przy wychodzeniu kłów były marudne, może to to go tak męczy?

ELWIRKA
- współczuję, trzymajcie się oboje :*

mloda_mama - witaj i GRATULUJĘ córeczki!!!!!!

Miłego poranka :*

reklama
U nas słońce zaczyna wychodzić jest nadzieja na ładny dzień :-)

Majka wstała o dziwo o 7,ale wczoraj ją późno położyli spać pomimo braku drzemki:dry: Mam juz dość swojej rodzinki wyraźnie mówię co i jak mają robic a oni po swojemu.:confused2:

Hej

kasiek no jak narazie mi nie odpisała....
mloda 93 gratki!!! sliczna córa! jak sobie radzisz???

Ja tam na cesarkach sie nie znam wogole ;/ i dobrze :-)

wampi u nas tez sloneczko sie pokazuje ale jest bloto na dworze ;/
Niewiem, moze wyjdziemy na chwile na dwor, od jutra Hania chyba do slzkoly pojdzie ale kaszle jeszcze troszke ehhh... ;]

Helloł

Joanka bardzo możliwe że to przez ząbki Julce wszystkie 3ki szły na raz nie wspominam tego zbyt miło ;-)

Gadałam z przyjaciółką do 1ej na gadu i jestem padnięta :cool:

sali też chciałam tą baby alive kupić ale to chyba jeszcze nie dla Zuzi. Myślę, że taka 4-5 latka fajnie by się taką bawiła. Zuzi kupiliśmy na święta Pinkie Pie i też trzeba się nim opiekować, dawać jeść, pić, smoczka to w ogóle się nim nie bawiła i już sprzedaliśmy :sorry: ale kiedyś pewnie jej kupię :-p
A Zuzia upatrzyła sobie taką lalkę: LALKA BARBIE OPIEKUNKA - PIESKI W KĄPIELI - W3153 (2151759843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

lolkak a to na codzień Maja wcześniej się budzi??

Joanka jeśli kły mu wychodzą to może być dlatego bo to najbardziej bolesne z zębów które wychodzą;/ Współczuję;/

Sali świetna ta lalka:)

Lolak a z czym Cię wkurzają??

Kamma ja też prawie do 1 bo małą się przebudziła i jęczała

Anetka znowu nasze dziewczynki mają identyczny gust bo Domi też taką chce ale powiedziałam jak skończą się kupy w majty to dostanie nawet dwie!!!

No nie uwierzycie śnieg cudownie zniknął w nocy!!! Ale jak miał nie zniknąć jak o 1 w nocy spojrzałam na termometr to było +6C

Domka nadal ma katar i coś mi pokasłuje ale nie dużo na szczęście!! Mam nadzieje że nie będzie gorzej bo cay pobyt u rodziców przesiedzimy w domu wrr:wściekła/y: A coś czuję że zaczyna się robić pogoda...

Domka znowu chyba ma bóle wzrostowe do tego ten katar i mi się posiusiała w nocy ale nie dziwię się naprawdę cierpi przez ten katar w nocy;/

Ostatnia edycja:
Anetka no widzisz a mi sie wydaje ze Barbie jest dla starszych dziewczynek;P
Kolezanki córcia tez dostała alive jak miala prawie 3 latka.Kupiłabym Kai gdyby sie bawiła lalkami ale ona woli Tymka zabawki.Teraz Fineasza i Ferba etap haha.

Sali a moja właśnie Barbie się bardziej bawi owszem ma bobasa płaczącego ale Barbie jest na pierwszym miejscu a jest młodsza od Waszych.

Anetka właśnie reklama tej Barbie leciała w telewizji i zaczęła się drzeć że to dla niej i muszę jej kupić hahhaha

reklama
kasiek a teraz ile stopni macie? u nas ok 7, mam nadzieję, że już mrozów nie będzie :-p
No proszę, taką samą lalkę chcą :-) Zuzia jak tylko widzi reklame to krzyczy, że chce myć pieski :-p
Ona w ogóle ma tyle tych lalek, że ja tyle przez całe życie zapewne nie miałam :-D 15 lalek barbie, 2 keny i 21 dzieci tych małych od barbie :sorry: Tzn nie wszystkie są oczywiście oryginalne "Barbie" tylko tak piszę, żeby było wiadomo o co mi chodzi :-p

sali ja tylko piszę na przykładzie Zuzi. Pewnie inna 3-latka ładnie by się taką lalką bawiła, ale wiem, że po prostu Zuzia na razie nie byłaby zainteresowana :no: a lalki barbie wyciąga kilka razy dziennie i się nimi bawi.

edit:
Kasiek mini mini macie włączone? :p bo na mini mini też właśnie leciała :p

Do góry