reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kurde już z 8 raz próbuję dokończyć pisać i dodawać fotki :/
anetka, wybacz przez pomyłkę musiałam wcisnąć 4 zamiast 5 ... :/ dobrze że zauważyłaś :-)
ale pyzachną miałaś córę :-)
lolkak Twoja też śliczna :)
kama śliczna Juleczka :-)
snoopy ja też zawsze sama się tne i farbuję i obcinam tak samo...
i musze sobie zrobic kurs na freyzjera bo już od kilku lat o tym myslę
w pl dużo znajomych do mnie przychodziło na robienie makijażu malowanie paznokci farbowanie i obcinanie :tak:
myrsini masz zdjęcie fasolki ?? pochwal się nią :-)

a moja ... pierwsza była łysa.. a Emma już nie aż taka łysa :p
od razu po porodzie i na 2 dzień jak wychodziliśmy ze szpitala
P1080320.jpgP1080342.JPG
tu ma pół roczku i roczek
DSC03106.jpgDSCF5946 (2).jpg
a tu 1,5 i 2 latka :-p
DSCF6691.jpg4.jpg
I Emma narodziny i 5 miesiac
DSCF5360.jpgDSC06299.jpg
i aktualne :-p
DSC03518.jpgDSC03381.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
Bry dzien :)
a tu ciagle wspominkowo;)

Myrsini super ze jajnik sie zmniejsza a z dzidzia wsio oki:-) masz jakas fotke fasolki?

Noc straszna :-(
Miki kolo 23 mial 38,9 temperatury, krecil sie po nurofenie zasnol, ja zasnelam po 24 ;/ a potem obudzil sie po 5 i to samo, rozpalony i tyle se spalam... jestem wymieta jak niewiem... :-( ciezki dzien mnie czeka....

Witam

U nas nocka fajna , bez pobudek!!!

Liza zdrówka dla Mikego i cierpliwości dla Ciebie

Marsyni to fajnie ze fasolka rosnie i z jajnikiem poprawa

To ja tez sie pochwalę moją Zuzanną:)

Tutaj 3 doba
DSC_1022.jpg

Tutaj koło 4 miesiąca

CIMG0258.jpg

Tutaj 11 miesiecy

DSC06377.jpg

Tutaj 1,5 roku:
Zdjęcie0127.jpg

Ostatnia edycja:
Oooo widze ze tym razem mamusia z Włoch do nas zawitała...
Swoją droga dziwna jakas...pisze na róznych watkach to samo...;/

Mnie nadal boli głowa ,od 3 dni w okolicach czoła..myslalam ze to zatoki,ale dzisiaj cała mnie boli i podobnie jak kieyc z tyłu wrrr;(

A propo grzywek to wczoraj Kai obciełam dośc krótko...chcialam jej zapuszczac ale ona nie toleruje sinek i gumek wiec na razie musi miec grzywke.

Myrsini 5 dziewczyn pytało o zdjęcie fasolki,mam nadzieje ze nie przeoczysz i wstawisz?:)

ANULKA WODNICZKO STÓWECZKA;**

Ostatnia edycja:
Myrsini fajnie że jajnik się zmniejsza:) I Fasolka urosła:)

Kamcia
ale dziewczynki super są:)

Malwina
Zuzia też śliczna:)

A ja fryzjera mam w domu więc nie muszę się wysilać co chce to mam:)

Sali
oby ból głowy przeszedł:)

Anula wszystkiego najlepszego i 100 lat:):*

Ja zaraz zmykam do gina... Na dworze -17,5 brrrrr byliśmy na rynku ale rynku prawie że nie ma:p Zresztą taka kołudra to musi być na zamówienie;/

WITAJCIE

WAMPI w razie różnych pytań ja też jestem fryzjerką.

MYRSINI ja z tymi jajnikami niestety nic nie potrafię Ci poradzić. Dobrze, że sie zmiejszył.

SOOPY ja pierwsze słyszę o pasie ciążowym, nie używałam. Za to teraz używam po ciążowy pas.

LIZA Twoja Hania w tym roku 6 lat skonczy??? No to przecież już jest tak że ona musi iść do 1 klasy.

SALI to zapraszam do mnie na wizytę fryzjerską. To może wtedy zaufasz komuś. Gdzie tą mamuśkę z Włoch widziałaś. Była tu już raz mamuśka z za oceanu ci na róźnych wątkach pisała to samo i okazała się trollem

ANULA wszystkiego najlepszego.

Ja wczoraj pierwszy raz na Zumbie była, ale się ubawiłam, świetna sprawa. Dziś u mnie -16 a muszę małego do miasta zabrać bo umówioną wizytę na bioderka mamy. Moje starsze dziecię od dziś nową panią w przedszkolu mają i okazało się, że to znowu moja kolejna. Cieszę się bo wiem, że pod dobrą opieką będzie.

WSPOMINKOWO
cc5c47a690.jpegPierwszy rok życia Amelki

9b6ab2693e.jpegDrugi rok życia.
A niedługo czeka mnie wykonanie następnego takiego zdjęcia na trzeci rok.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:) mnie chwile nie było, w tatym tygodniu bylisy na urodynaice ale nie wyszła, potem mi sie cos z netem stało i zaczał działać porzadnie w niedziele a od poniedziałku zawierucha w pracy. Dopiero dzis jakos w miare się obrobiłam. Na nadrobienie nie mam szans bo to tydzien prawie wiec nawet sie nie zabieram:-p

Anula
100 lat i spełnienia marzeń

Do góry