reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

rox to do mnie? :-) jeśli tak to normalnie, wzięłam sobie do przodu i ciachnęłam :-D:laugh2: a że nie pomyślałam, że wtedy będą krzywe, to P musiał wyrównać ;-) miałam iść do fryzjera, ale nie chciało mi się czekać, bo chciałam TERAZ! JUŻ! ;-)

reklama
Ja tylko sama robie sobie włosy...choc nie powiem przydał by sie jakis relaksik ja chcialabym usiąsc na fotelu...ale jakos nie ufam nikomu co do moich włosów;)

Anetka pokaz sie;)

Anetka u Nas na każdy zakładamy kombinezon bo Julka uwielbia się taczać po śniegu no i cały czas mamy min. -10 na termometrze w dzień ;-)
Odważna baba jesteś :-) pokaż się w nowej fryzurze.

Ja raz Zuzi grzywkę obcięłam i już nigdy więcej jej nie ruszę :-D P stwierdził, że wyglądała jak ten chłopczyk z "Zaczarowanego Ołówka" :laugh2::-p

sali Ty to fryzjerka, to nie dziwne ;-)
A w sumie nie ma co pokazywać, fryzurę mam taką jak miałam, tylko krótsze włosy i tyle :-p Najwyżej jak zrobię sobie jutro makijaż i się jakoś ogarnę to może zrobię zdjęcie ;-)

kama u nas jeden dzień był śnieg i się roztopił i Zuzia nawet nie zdążyła kombinezonu założyć :/
A żadna tam nowa fryzura, tak jak pisałam, to tylko skrócenie przecież :p

Ja raz Zuzi grzywkę obcięłam i już nigdy więcej jej nie ruszę :-D P stwierdził, że wyglądała jak ten chłopczyk z "Zaczarowanego Ołówka" :laugh2::-p

sali Ty to fryzjerka, to nie dziwne ;-)
A w sumie nie ma co pokazywać, fryzurę mam taką jak miałam, tylko krótsze włosy i tyle :-p Najwyżej jak zrobię sobie jutro makijaż i się jakoś ogarnę to może zrobię zdjęcie ;-)

kama u nas jeden dzień był śnieg i się roztopił i Zuzia nawet nie zdążyła kombinezonu założyć :/
A żadna tam nowa fryzura, tak jak pisałam, to tylko skrócenie przecież :p

Aneta ze fryzjerka to tu nie ma nic do tego,bo albo sie umie albo nie...moja amma nie była fryzjerką a tez sama sie obciąc potrafiła;)

ja na chwile bo niedawno co wróciliśmy i jestem mega zmeczona!
Na usg wszystko dobrze mamy juz 10mm dziecko:-DDoktor oglądał mnie całą:-pmierzył ważył i macał :-pjajnik zmierzył i jest znacznie mniejszy, powinien za 2 tygodnie byc w normie.

ide zaraz spac bo u nas juz 11.30

sali no ale Ty jesteś fryzjerką, to wiadomo, że umiesz ;-) ja nie wiedziałam czy umiem, więc ryzykowałam :-p:laugh2:

Myrsini super, że jajnik już mniejszy :tak: jeszcze trochę i będzie całkiem w normie :tak: a dzidzia jaka już "duża" :-) Jak wrażenia po USG? Narzeczony szczęśliwy? :-)

reklama
Ja też nie jestem fryzjerką a sama sobie zawsze włosy obcinam, Ali też:-D nie ufam fryzjerom:-D obcinam, maluje, cieniuje i w ogole jakoś zawsze mi wychodziło:-D Grzywkę raz sobie za krótko obciełam ale już się naumiałam i obcinal jak nalezy:-D

Do góry