reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

rox to do mnie? :-) jeśli tak to normalnie, wzięłam sobie do przodu i ciachnęłam :-D:laugh2: a że nie pomyślałam, że wtedy będą krzywe, to P musiał wyrównać ;-) miałam iść do fryzjera, ale nie chciało mi się czekać, bo chciałam TERAZ! JUŻ! ;-)

reklama
Ja tylko sama robie sobie włosy...choc nie powiem przydał by sie jakis relaksik ja chcialabym usiąsc na fotelu...ale jakos nie ufam nikomu co do moich włosów;)

Anetka pokaz sie;)

Anetka u Nas na każdy zakładamy kombinezon bo Julka uwielbia się taczać po śniegu no i cały czas mamy min. -10 na termometrze w dzień ;-)
Odważna baba jesteś :-) pokaż się w nowej fryzurze.

Ja raz Zuzi grzywkę obcięłam i już nigdy więcej jej nie ruszę :-D P stwierdził, że wyglądała jak ten chłopczyk z "Zaczarowanego Ołówka" :laugh2::-p

sali Ty to fryzjerka, to nie dziwne ;-)
A w sumie nie ma co pokazywać, fryzurę mam taką jak miałam, tylko krótsze włosy i tyle :-p Najwyżej jak zrobię sobie jutro makijaż i się jakoś ogarnę to może zrobię zdjęcie ;-)

kama u nas jeden dzień był śnieg i się roztopił i Zuzia nawet nie zdążyła kombinezonu założyć :/
A żadna tam nowa fryzura, tak jak pisałam, to tylko skrócenie przecież :p

Ja raz Zuzi grzywkę obcięłam i już nigdy więcej jej nie ruszę :-D P stwierdził, że wyglądała jak ten chłopczyk z "Zaczarowanego Ołówka" :laugh2::-p

sali Ty to fryzjerka, to nie dziwne ;-)
A w sumie nie ma co pokazywać, fryzurę mam taką jak miałam, tylko krótsze włosy i tyle :-p Najwyżej jak zrobię sobie jutro makijaż i się jakoś ogarnę to może zrobię zdjęcie ;-)

kama u nas jeden dzień był śnieg i się roztopił i Zuzia nawet nie zdążyła kombinezonu założyć :/
A żadna tam nowa fryzura, tak jak pisałam, to tylko skrócenie przecież :p

Aneta ze fryzjerka to tu nie ma nic do tego,bo albo sie umie albo nie...moja amma nie była fryzjerką a tez sama sie obciąc potrafiła;)

ja na chwile bo niedawno co wróciliśmy i jestem mega zmeczona!
Na usg wszystko dobrze mamy juz 10mm dziecko:-DDoktor oglądał mnie całą:-pmierzył ważył i macał :-pjajnik zmierzył i jest znacznie mniejszy, powinien za 2 tygodnie byc w normie.

ide zaraz spac bo u nas juz 11.30

sali no ale Ty jesteś fryzjerką, to wiadomo, że umiesz ;-) ja nie wiedziałam czy umiem, więc ryzykowałam :-p:laugh2:

Myrsini super, że jajnik już mniejszy :tak: jeszcze trochę i będzie całkiem w normie :tak: a dzidzia jaka już "duża" :-) Jak wrażenia po USG? Narzeczony szczęśliwy? :-)

reklama
Ja też nie jestem fryzjerką a sama sobie zawsze włosy obcinam, Ali też:-D nie ufam fryzjerom:-D obcinam, maluje, cieniuje i w ogole jakoś zawsze mi wychodziło:-D Grzywkę raz sobie za krótko obciełam ale już się naumiałam i obcinal jak nalezy:-D

Do góry