reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DSC00499.jpgoran.jpgZdjęcie0029.jpg Jak widać marchewka mi nie służy:-D ale w jasnym brazie chyba mi najlepiej? Teraz mam niby braz, ale grzywkę i koncówki włosów mam czarne:-D i M zachwycony a jak się poznaliśmy miałam takie włosk jak na 2 pierwszych fotkach:-D

reklama
anetka a w zyciu:-D, on na prawdę jakimś cudem był głodny, w innym przypadku nie zjadłby kanapki:-p. Poza tym ja przez chwile myslałam tak jak ty, że jemu sie nudzi i wymysla, dopiero jak chlipać zaczął ze on ma pusto w brzuszku i że on jest głodny o tam... czyli w gardełku to ruszyłam szanowny tyłek:-D i faktycznie jadł jakby jedzenia nie widział... Jak niemowlę jakieś:-D, przypomniało mi sie jak za starych dobrych czasów prawie rzucał sie na butelkę i chciał ją jakby w całości od razu połknąć:-p

snoopy a co mała robi ci przemeblowanie w zabawkach?
Liza biedny Miki:(

edit snoopy na pierwszym i 3 zdjeciu wygladasz jak 14 nastka:-p:) na środkowym juz jak szalona 20stka:-p przez okulary pewnie, ale jak dla mnie to w każdym kolorze ci ładnie

anetka bo fajnie te wlosy Ci wyszly ;) ja musze isc wycieniowac swoje ale nie mam kasy chwilowo, wole miec na czarna godzine ;] a sama nie umiem :-D

snoopy fajnie ci w brazowym;-) a w czerwonym tez nie najgorzej :-D

Wreszcie mam jakies zaproszenie do ankiety na streetcom;]

umiHehehehe 23letnia 14???:-D miło:rofl2: mi się blond marzył kiedyś ale mi nie będzie pasował mimo iż naturalnie mam ciemny blond;-)
Ala przytachała kufer z lalkami i zwierzakami do mnie i się rozłożyła na środku pokoju, zdejmuje lalkom buty zakłada na swoje paluszki i mówi że jest pająkiem w butach:-D

wampi jak narazie to ankieta o dzieciach ;] czekam moze cos ruszy wreszcie ;]

snoppy ja pamietam jak sie tak bawilam w dziecinstwie :DDD

No krupnik mlody zjadl... kurcze bidulek, ale mu sie oddycha ciezko,z noska leci katarek, pobiegł do starszaków chwile sie pobawi pewnie, i po poludniu znów zasnie ;/

Liza Trzymaj się, już bliżej niż dalej wiosny i dzieciaki przestaną chorować;* Mam nadzieję że Miki będzie się czuł coraz lepiej, jak już je to chyba pozytywnie;-)

Ja nawet nie nadrabiam bo się zdenerwowałam czy zadaniem lekarzy jest wmawianie ciąży?? Mówię że nie, a on moje jednak??

Wampi łaskawie zrobią mi 20 lutego. Mam zrobić badania w laboratorium... Mówię mu że mnie piersi bolą jak na okres a on albo jak na wczesną ciążę... Aha tylko jak miałam wczesną ciążę z Domką to mogłam się równać z Pamelą Anderson

kasiek ciąża, ciąży nie równa:-p. A co do piersi ja wcale duzych nie miałam ale na poczatku tak mnie bolały ze nawet stanik mnie urażał:baffled:
snoopy ja w blondzie tez cie raczej nie widze, ale jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz:-D:-p

reklama
Do góry