reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DSC00499.jpgoran.jpgZdjęcie0029.jpg Jak widać marchewka mi nie służy:-D ale w jasnym brazie chyba mi najlepiej? Teraz mam niby braz, ale grzywkę i koncówki włosów mam czarne:-D i M zachwycony a jak się poznaliśmy miałam takie włosk jak na 2 pierwszych fotkach:-D

reklama
anetka a w zyciu:-D, on na prawdę jakimś cudem był głodny, w innym przypadku nie zjadłby kanapki:-p. Poza tym ja przez chwile myslałam tak jak ty, że jemu sie nudzi i wymysla, dopiero jak chlipać zaczął ze on ma pusto w brzuszku i że on jest głodny o tam... czyli w gardełku to ruszyłam szanowny tyłek:-D i faktycznie jadł jakby jedzenia nie widział... Jak niemowlę jakieś:-D, przypomniało mi sie jak za starych dobrych czasów prawie rzucał sie na butelkę i chciał ją jakby w całości od razu połknąć:-p

snoopy a co mała robi ci przemeblowanie w zabawkach?
Liza biedny Miki:(

edit snoopy na pierwszym i 3 zdjeciu wygladasz jak 14 nastka:-p:) na środkowym juz jak szalona 20stka:-p przez okulary pewnie, ale jak dla mnie to w każdym kolorze ci ładnie

anetka bo fajnie te wlosy Ci wyszly ;) ja musze isc wycieniowac swoje ale nie mam kasy chwilowo, wole miec na czarna godzine ;] a sama nie umiem :-D

snoopy fajnie ci w brazowym;-) a w czerwonym tez nie najgorzej :-D

Wreszcie mam jakies zaproszenie do ankiety na streetcom;]

umiHehehehe 23letnia 14???:-D miło:rofl2: mi się blond marzył kiedyś ale mi nie będzie pasował mimo iż naturalnie mam ciemny blond;-)
Ala przytachała kufer z lalkami i zwierzakami do mnie i się rozłożyła na środku pokoju, zdejmuje lalkom buty zakłada na swoje paluszki i mówi że jest pająkiem w butach:-D

wampi jak narazie to ankieta o dzieciach ;] czekam moze cos ruszy wreszcie ;]

snoppy ja pamietam jak sie tak bawilam w dziecinstwie :DDD

No krupnik mlody zjadl... kurcze bidulek, ale mu sie oddycha ciezko,z noska leci katarek, pobiegł do starszaków chwile sie pobawi pewnie, i po poludniu znów zasnie ;/

Liza Trzymaj się, już bliżej niż dalej wiosny i dzieciaki przestaną chorować;* Mam nadzieję że Miki będzie się czuł coraz lepiej, jak już je to chyba pozytywnie;-)

Ja nawet nie nadrabiam bo się zdenerwowałam czy zadaniem lekarzy jest wmawianie ciąży?? Mówię że nie, a on moje jednak??

Wampi łaskawie zrobią mi 20 lutego. Mam zrobić badania w laboratorium... Mówię mu że mnie piersi bolą jak na okres a on albo jak na wczesną ciążę... Aha tylko jak miałam wczesną ciążę z Domką to mogłam się równać z Pamelą Anderson

kasiek ciąża, ciąży nie równa:-p. A co do piersi ja wcale duzych nie miałam ale na poczatku tak mnie bolały ze nawet stanik mnie urażał:baffled:
snoopy ja w blondzie tez cie raczej nie widze, ale jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz:-D:-p

reklama
Do góry