reklama
umi2
Fanka BB :)
anetka a w zyciu, on na prawdę jakimś cudem był głodny, w innym przypadku nie zjadłby kanapki. Poza tym ja przez chwile myslałam tak jak ty, że jemu sie nudzi i wymysla, dopiero jak chlipać zaczął ze on ma pusto w brzuszku i że on jest głodny o tam... czyli w gardełku to ruszyłam szanowny tyłek i faktycznie jadł jakby jedzenia nie widział... Jak niemowlę jakieś, przypomniało mi sie jak za starych dobrych czasów prawie rzucał sie na butelkę i chciał ją jakby w całości od razu połknąć
snoopy a co mała robi ci przemeblowanie w zabawkach?
Liza biedny Miki
edit snoopy na pierwszym i 3 zdjeciu wygladasz jak 14 nastka na środkowym juz jak szalona 20stka przez okulary pewnie, ale jak dla mnie to w każdym kolorze ci ładnie
snoopy a co mała robi ci przemeblowanie w zabawkach?
Liza biedny Miki
edit snoopy na pierwszym i 3 zdjeciu wygladasz jak 14 nastka na środkowym juz jak szalona 20stka przez okulary pewnie, ale jak dla mnie to w każdym kolorze ci ładnie
Liza
anetka bo fajnie te wlosy Ci wyszly ja musze isc wycieniowac swoje ale nie mam kasy chwilowo, wole miec na czarna godzine ;] a sama nie umiem
snoopy fajnie ci w brazowym;-) a w czerwonym tez nie najgorzej
Wreszcie mam jakies zaproszenie do ankiety na streetcom;]
snoopy fajnie ci w brazowym;-) a w czerwonym tez nie najgorzej
Wreszcie mam jakies zaproszenie do ankiety na streetcom;]
umiHehehehe 23letnia 14??? miło mi się blond marzył kiedyś ale mi nie będzie pasował mimo iż naturalnie mam ciemny blond;-)
Ala przytachała kufer z lalkami i zwierzakami do mnie i się rozłożyła na środku pokoju, zdejmuje lalkom buty zakłada na swoje paluszki i mówi że jest pająkiem w butach
Ala przytachała kufer z lalkami i zwierzakami do mnie i się rozłożyła na środku pokoju, zdejmuje lalkom buty zakłada na swoje paluszki i mówi że jest pająkiem w butach
Liza
wampi jak narazie to ankieta o dzieciach ;] czekam moze cos ruszy wreszcie ;]
snoppy ja pamietam jak sie tak bawilam w dziecinstwie DD
No krupnik mlody zjadl... kurcze bidulek, ale mu sie oddycha ciezko,z noska leci katarek, pobiegł do starszaków chwile sie pobawi pewnie, i po poludniu znów zasnie ;/
snoppy ja pamietam jak sie tak bawilam w dziecinstwie DD
No krupnik mlody zjadl... kurcze bidulek, ale mu sie oddycha ciezko,z noska leci katarek, pobiegł do starszaków chwile sie pobawi pewnie, i po poludniu znów zasnie ;/
pinky sky
Wampi łaskawie zrobią mi 20 lutego. Mam zrobić badania w laboratorium... Mówię mu że mnie piersi bolą jak na okres a on albo jak na wczesną ciążę... Aha tylko jak miałam wczesną ciążę z Domką to mogłam się równać z Pamelą Anderson
reklama