reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kurde już z 8 raz próbuję dokończyć pisać i dodawać fotki :/
anetka, wybacz przez pomyłkę musiałam wcisnąć 4 zamiast 5 ... :/ dobrze że zauważyłaś :-)
ale pyzachną miałaś córę :-)
lolkak Twoja też śliczna :)
kama śliczna Juleczka :-)
snoopy ja też zawsze sama się tne i farbuję i obcinam tak samo...
i musze sobie zrobic kurs na freyzjera bo już od kilku lat o tym myslę
w pl dużo znajomych do mnie przychodziło na robienie makijażu malowanie paznokci farbowanie i obcinanie :tak:
myrsini masz zdjęcie fasolki ?? pochwal się nią :-)

a moja ... pierwsza była łysa.. a Emma już nie aż taka łysa :p
od razu po porodzie i na 2 dzień jak wychodziliśmy ze szpitala
P1080320.jpgP1080342.JPG
tu ma pół roczku i roczek
DSC03106.jpgDSCF5946 (2).jpg
a tu 1,5 i 2 latka :-p
DSCF6691.jpg4.jpg
I Emma narodziny i 5 miesiac
DSCF5360.jpgDSC06299.jpg
i aktualne :-p
DSC03518.jpgDSC03381.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
Bry dzien :)
a tu ciagle wspominkowo;)

Myrsini super ze jajnik sie zmniejsza a z dzidzia wsio oki:-) masz jakas fotke fasolki?

Noc straszna :-(
Miki kolo 23 mial 38,9 temperatury, krecil sie po nurofenie zasnol, ja zasnelam po 24 ;/ a potem obudzil sie po 5 i to samo, rozpalony i tyle se spalam... jestem wymieta jak niewiem... :-( ciezki dzien mnie czeka....

Witam

U nas nocka fajna , bez pobudek!!!

Liza zdrówka dla Mikego i cierpliwości dla Ciebie

Marsyni to fajnie ze fasolka rosnie i z jajnikiem poprawa

To ja tez sie pochwalę moją Zuzanną:)

Tutaj 3 doba
DSC_1022.jpg

Tutaj koło 4 miesiąca

CIMG0258.jpg

Tutaj 11 miesiecy

DSC06377.jpg

Tutaj 1,5 roku:
Zdjęcie0127.jpg

Ostatnia edycja:
Oooo widze ze tym razem mamusia z Włoch do nas zawitała...
Swoją droga dziwna jakas...pisze na róznych watkach to samo...;/

Mnie nadal boli głowa ,od 3 dni w okolicach czoła..myslalam ze to zatoki,ale dzisiaj cała mnie boli i podobnie jak kieyc z tyłu wrrr;(

A propo grzywek to wczoraj Kai obciełam dośc krótko...chcialam jej zapuszczac ale ona nie toleruje sinek i gumek wiec na razie musi miec grzywke.

Myrsini 5 dziewczyn pytało o zdjęcie fasolki,mam nadzieje ze nie przeoczysz i wstawisz?:)

ANULKA WODNICZKO STÓWECZKA;**

Ostatnia edycja:
Myrsini fajnie że jajnik się zmniejsza:) I Fasolka urosła:)

Kamcia
ale dziewczynki super są:)

Malwina
Zuzia też śliczna:)

A ja fryzjera mam w domu więc nie muszę się wysilać co chce to mam:)

Sali
oby ból głowy przeszedł:)

Anula wszystkiego najlepszego i 100 lat:):*

Ja zaraz zmykam do gina... Na dworze -17,5 brrrrr byliśmy na rynku ale rynku prawie że nie ma:p Zresztą taka kołudra to musi być na zamówienie;/

WITAJCIE

WAMPI w razie różnych pytań ja też jestem fryzjerką.

MYRSINI ja z tymi jajnikami niestety nic nie potrafię Ci poradzić. Dobrze, że sie zmiejszył.

SOOPY ja pierwsze słyszę o pasie ciążowym, nie używałam. Za to teraz używam po ciążowy pas.

LIZA Twoja Hania w tym roku 6 lat skonczy??? No to przecież już jest tak że ona musi iść do 1 klasy.

SALI to zapraszam do mnie na wizytę fryzjerską. To może wtedy zaufasz komuś. Gdzie tą mamuśkę z Włoch widziałaś. Była tu już raz mamuśka z za oceanu ci na róźnych wątkach pisała to samo i okazała się trollem

ANULA wszystkiego najlepszego.

Ja wczoraj pierwszy raz na Zumbie była, ale się ubawiłam, świetna sprawa. Dziś u mnie -16 a muszę małego do miasta zabrać bo umówioną wizytę na bioderka mamy. Moje starsze dziecię od dziś nową panią w przedszkolu mają i okazało się, że to znowu moja kolejna. Cieszę się bo wiem, że pod dobrą opieką będzie.

WSPOMINKOWO
cc5c47a690.jpegPierwszy rok życia Amelki

9b6ab2693e.jpegDrugi rok życia.
A niedługo czeka mnie wykonanie następnego takiego zdjęcia na trzeci rok.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:) mnie chwile nie było, w tatym tygodniu bylisy na urodynaice ale nie wyszła, potem mi sie cos z netem stało i zaczał działać porzadnie w niedziele a od poniedziałku zawierucha w pracy. Dopiero dzis jakos w miare się obrobiłam. Na nadrobienie nie mam szans bo to tydzien prawie wiec nawet sie nie zabieram:-p

Anula
100 lat i spełnienia marzeń

Do góry