reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka a co brzydkie ma?? Przestań mojej też się podwijają po za tym strasznie jej wyjaśniały a wolałam jak miała takie ciemne:) A tu już widać że Zuzia do siebie podobna:) Śliczna jest

Liza
nie wiem ja z Hanią nie widzę:p No to tylko pogratulować takiej córy zdolnej:)

Oj jak wspominamy to i ja:) Mniej więcej pierwszy rok młodej:)
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

reklama
Anetka,moja Zosia też ta trzyma raczki jak chodzi jak Twoja Zuzia na zdj. Wygląda jak mały zombi ;P Ale Zuzia Ci wyrosła... Śliczna dziewczynka z niej ...A kinect polecam bo jest fajny program fitness to ćwiczeń, tylko jeszcze się go nie dorobiłam ;P
Myrsyni, z jajnikiem nie pomoge, ale nie zamartwiaj się na przód...
Liza, No to gratuluje nowej pracy męża i zdolnej córy!!. ;) A dzieciaczki śliczne.
Mała_czarna, trzymam kciuki.
Kasiek, sorry jak zwykle źle przeczytałam :p a minki rzeczywiście podobne nawet nie zwróciłam uwagi heheh ;P

My dzisiaj bylismy w kinie na filmie "Rzeź" nie polecam nikomu g**** jak nic ;P

kasiek nie, że brzydkie, ale wolałabym, żeby miała po mnie proste :-):-p
A Domka jaka śliczna :tak: no nic się nie zmienia ;-)

gosdia Zuzia tak trzymała rączki jak się uczyła chodzić i później jeszcze przez jakiś czas, pewnie tak trzymała równowagę ;-)
A właśnie widziałam, że jest ten fitness. A dużo to kosztuje? Tzn sam ten fitness, bo ile xbox z kinectem to się orientuję mniej więcej :-p
Dobrze, że piszesz, bo chcieliśmy się na to wybrać ;-)

a ja na Tym złomku nie mam nic.... wszystkie zdjęcia mam na stacjonarnym a monitor mi sie spalil.... na usb też nie mam i sie wpieniłam bo wiem że zgrywałam tam zdjęcia...
Jak by ktoraś miała lenia i wpadla na pomysł kupienia lasani z biedronki odradzam straszny syf i chyba ze się ten sos beszamelowy wywali ja tak zrobilam:-D

Anetka ale super pyzy Zuźka miała! :-) faktycznie krótkie włoski je mocno podkreslały, ale i tak zdjęcie w sygnaturce bije wszystkie dotychczasowe na głowę :tak:

Kasiek zdjęcie jak leży na brzuszku w opasce jest cudne! jej spojrzenie na tym zdjęciu poraża :tak:

Anetka, ostatnio widziałam promocje w empiku i były za 139 zł, a bez promocji kosztują chyba 179 lub 199 zł... Moim zdaniem genialna sprawa.:) Ja jestem pokraka więc jakieś aerobiki odpadają a tak w domu sama przed tv top mogę sie wyginać ;P

Ale tutaj sie na wspomnienia zebrało ;)

lolkak Twoja też śliczna :-)

snoopy też kiedyś kupiłam lasagne z Biedronki i też mi nie smakowała :no:

kama pyzy to do dzisiaj ma, ale już nie takie duże :-p a z sygnaturki to jedno z najnowszych zdjęć, więc już duża panna ;-)
Twoje z sygnaturki też fajne, zdążyłyście przynajmniej założyć kombinezon :-) Zuzia jeszcze nie miała kiedy, ciekawe czy w ogóle się załapie na tą zimę :sorry:

gosdia trochę drogie, no ale pewnie bym kupiła jakbyśmy już xboxa mieli :-p tylko ciekawe kiedy sobie sprawimy :-p

A ja właśnie sobie obcięłam wlosy, sama :-D P mi trochę wyrównał i jest ok :tak: nie chcialam ich obcinać, ale już patrzec na nie nie mogłam, bo na końcówkach to już siano miałam od rozjaśniacza, no i porozdwajane :sorry: tak z 10 cm obcięłam :-p dziwnie wyglądam, ale przynajmniej włosy będą zdrowsze :tak:

reklama
Do góry