reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka a co brzydkie ma?? Przestań mojej też się podwijają po za tym strasznie jej wyjaśniały a wolałam jak miała takie ciemne:) A tu już widać że Zuzia do siebie podobna:) Śliczna jest

Liza
nie wiem ja z Hanią nie widzę:p No to tylko pogratulować takiej córy zdolnej:)

Oj jak wspominamy to i ja:) Mniej więcej pierwszy rok młodej:)
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

reklama
Anetka,moja Zosia też ta trzyma raczki jak chodzi jak Twoja Zuzia na zdj. Wygląda jak mały zombi ;P Ale Zuzia Ci wyrosła... Śliczna dziewczynka z niej ...A kinect polecam bo jest fajny program fitness to ćwiczeń, tylko jeszcze się go nie dorobiłam ;P
Myrsyni, z jajnikiem nie pomoge, ale nie zamartwiaj się na przód...
Liza, No to gratuluje nowej pracy męża i zdolnej córy!!. ;) A dzieciaczki śliczne.
Mała_czarna, trzymam kciuki.
Kasiek, sorry jak zwykle źle przeczytałam :p a minki rzeczywiście podobne nawet nie zwróciłam uwagi heheh ;P

My dzisiaj bylismy w kinie na filmie "Rzeź" nie polecam nikomu g**** jak nic ;P

kasiek nie, że brzydkie, ale wolałabym, żeby miała po mnie proste :-):-p
A Domka jaka śliczna :tak: no nic się nie zmienia ;-)

gosdia Zuzia tak trzymała rączki jak się uczyła chodzić i później jeszcze przez jakiś czas, pewnie tak trzymała równowagę ;-)
A właśnie widziałam, że jest ten fitness. A dużo to kosztuje? Tzn sam ten fitness, bo ile xbox z kinectem to się orientuję mniej więcej :-p
Dobrze, że piszesz, bo chcieliśmy się na to wybrać ;-)

a ja na Tym złomku nie mam nic.... wszystkie zdjęcia mam na stacjonarnym a monitor mi sie spalil.... na usb też nie mam i sie wpieniłam bo wiem że zgrywałam tam zdjęcia...
Jak by ktoraś miała lenia i wpadla na pomysł kupienia lasani z biedronki odradzam straszny syf i chyba ze się ten sos beszamelowy wywali ja tak zrobilam:-D

Anetka ale super pyzy Zuźka miała! :-) faktycznie krótkie włoski je mocno podkreslały, ale i tak zdjęcie w sygnaturce bije wszystkie dotychczasowe na głowę :tak:

Kasiek zdjęcie jak leży na brzuszku w opasce jest cudne! jej spojrzenie na tym zdjęciu poraża :tak:

Anetka, ostatnio widziałam promocje w empiku i były za 139 zł, a bez promocji kosztują chyba 179 lub 199 zł... Moim zdaniem genialna sprawa.:) Ja jestem pokraka więc jakieś aerobiki odpadają a tak w domu sama przed tv top mogę sie wyginać ;P

Ale tutaj sie na wspomnienia zebrało ;)

lolkak Twoja też śliczna :-)

snoopy też kiedyś kupiłam lasagne z Biedronki i też mi nie smakowała :no:

kama pyzy to do dzisiaj ma, ale już nie takie duże :-p a z sygnaturki to jedno z najnowszych zdjęć, więc już duża panna ;-)
Twoje z sygnaturki też fajne, zdążyłyście przynajmniej założyć kombinezon :-) Zuzia jeszcze nie miała kiedy, ciekawe czy w ogóle się załapie na tą zimę :sorry:

gosdia trochę drogie, no ale pewnie bym kupiła jakbyśmy już xboxa mieli :-p tylko ciekawe kiedy sobie sprawimy :-p

A ja właśnie sobie obcięłam wlosy, sama :-D P mi trochę wyrównał i jest ok :tak: nie chcialam ich obcinać, ale już patrzec na nie nie mogłam, bo na końcówkach to już siano miałam od rozjaśniacza, no i porozdwajane :sorry: tak z 10 cm obcięłam :-p dziwnie wyglądam, ale przynajmniej włosy będą zdrowsze :tak:

reklama
Do góry