reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anula wszystkiego naj :*:*:*
liza zdrówka dla Mikusia :-)
sali to jest tzw bot wyłażą jak grzyby po deszczu ;-)
dorotar, Malwina super dziewwczyny :-)
myrsini pochwalisz sie fasolinką???

ja też miałam ciężką noc..
o 12 położyliśmy się spać .. a on zaczłą mi chrapac tak ze przez godzinę go szturchałam aż nie porzestał
po czym wstała Vi i przybiegła do nas do pokoju :/ i obudziła Emme .. mąż poszedł do Vi ją uśpić , a ja usypiałam Emmę...
o 6 (jak nigdy) wstała Emma na mleko.. zawse budzi się miedzy 7-8 :/ no i poszłam jej zrobić.. a tu znów biegnie Vika bo się obudziła chyba słyszała ruchy i szelesty ,
Zanim Emma zasnęła i Vi to już był prawie ranek i trzeba było wstawać.

ja normalnie nie wiem co one miały taki lekki sen dzisiaj obie! :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotar dzieki.:)
Ja mam kilka kolezanek fryzjerek,ale jedna której najbardziej ufałam wyprowadziła sie do Gdanska ,teraz odnowiłam kontakty z druga której w miare ufam i moze do niej pójde pod ostrza nozyczek heheh.Jakos z siebie jestem zadowolona i na razie nie czuje potrzeby zmiany fryzjera ;))

vi ja miałam tak wczoraj, ledwie zasnełam ( po 24 sie połozyłam) a tu o 1:20 mały sie obudził bo jemu sie pic chce:nerd:. Poszłam mu zrobić, przychodze a ten śpi w najlepsze, położyłam sie, a 30 min póxniej Kacper znowu sie obudził i oznajmił ze on jest bardzo głodny i bedzie sie bawił:baffled:. Zrobiłam mu kanapke zjadł i kolędował do 3:30 bo jemu sie spac nie chciało. A rano o 6 wstał i on wielce wyspany.

Wiecie jest mi strasznie smutno, na razie, po porodzie nie mam ochoty na sex, każdy dotyk mnie drażni, a mój K wrócił wczoraj w stanie spożycia alko, z delegacji i wzieło mu się na rozmowy i stwierdził, że skoro ja nie chcę z nim to, że może mam kogoś na boku.

Anula WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :*

snoopy
ja też nie ufam fryzjerom :laugh2: jak mówię 5 cm to i tak zawsze 10 pójdzie, jakbym powiedziała 10, to pewnie by obcięła z 20 :baffled: no i farbuję też sama. Żaden fryzjer nie potrafił mi zejść z czarnego, a w domu raz dwa z mamą zeszłyśmy z moich czarnych włosów :-p

ViKamcia żeby nie było, że taka wścibska jestem, po prostu myślałam, że Ci schudła ;-)
Vi ciągle taka sama :-) no może na tym pierwszym zdjęciu bym jej nie poznała, a później to już ta sama Vi co teraz ;-) Emma też się za bardzo nie zmienia.
Śliczne masz te dziewczyny :tak:

Liza ojj biedny Miki :-( oby szybko mu przeszło ;*

Malwina Zuzia jaka śliczna jest :tak: od początku zresztą była ;-)

sali to może czas na lekarza..? myślę, że bólu głowy nie można lekceważyć. Jaka mama z Włoch?

kasiek zazdroszczę Ci teściowej fryzjerki, też bym tak chciała :-D

dorotar ale Amelka śmiesznie wyglądała w krótkich wloskach, zupełnie inna dziewczyna. Teraz taka śliczna panienka jest :tak:

umi to ciekawa noc za Wami :-p o ktorej Kacperek je kolacje, że w nocy głodny się robi? ;-)

Zuzia dzisiaj przespała całą noc na swoim łóżku i obudziła się dopiero o 8:30! CUD! zawsze ok 4-5 przychodzi do nas, a dzisiaj taka miła niespodzianka :-)

Miałam pokazać zdjęcia, więc pokazuję. Na mnie nie patrzcie, tylko na włosy :-D no i tak jak pisałam, wielkiej różnicy nie ma, tyle, że krótsze są.
DSC02276.JPGDSC02274.JPGDSC02278.JPG

Anetka bardzo ładnie i kolorek mi się podoba bardzo:)

Dorotar smutne to co piszesz , ale ja trochę rozumiem Twojego M i, ale zamiast mówić takie rzeczy mógł najpierw porozmawiać

anetka bardzo fajnie wyglądasz:tak: i fajnie sobie ściełaś włoaski. Kacper je kolacje koło 19 bo spac chodzi 19:30-20:00, a wtedy to wybitnie sie najadł bo zjadł ogromną kanapke + jajecznice z 2 jajek:nerd: i jeszcze sie potrafił obudzić i chciec jeszcze... A tak to je kanapke wieczorem i je sniadanie koło 7 w tygodniu a na weekendzie to o 8 bo mi sie wczesniej wstać nie chce:-D. Z tym że on takie pobudki na jedzenie to mi urządza raz na 2 miesiące ostatnia była w listopadzie podobna, nie wiem co mu...

edit dorotar skoro rozmawialiście to trzeba było mu powiedzieć szczerze że masz sporo na głowie... jak chce mieć ciebie jako kohcankę to niech ci czasem ulży w obowiązkach, bo tak zwalić na kogoś innego to jest najłatwiej

Dorotar tak Hania konczy 6 lat w październiku, a obowiazek sześciolatków do szkoly jest dopiero od 2014r ;]
Kurcze :-( smutne to co napisałas, moj tez tak kiedys powiedzial, chcial moze sprowokowac do sexu? bys tak mu zaprzeczyla? niewiem... musicie pogadac...

anetka ślicznie wygladasz :szok: :tak:

Miki spal godzine i wstal juz :-( bidulek no... ehhhh

ANULA STO LAT!!!!!! :****

Ostatnia edycja:
Liza zdrówka dla Mikiego;*
Umi niezlego masz głodomorka:-D
Aneta fajny ten kolorek, ja taki chciałam ale mi nie pasuje.. Tak jak i rudy a miałam:-D teraz mam misz masz na głowie i też własnego autorstwa:-)
Anulka Sto latek!!!!!!!!!!
Dorotar tak jak dziewczyny piszą, porozmawiaj z nim, napewno Cię wczoraj zabolało to co Ci powiedział.... Matko macie 2 dzieci a jemu takie pomysły do głowy przychodza... Może mów mu częsciej że go kochasz? On na pewno też potrzebuje odrobiny czułości, zmuś się chociaż i przytul go czasem;-) może niedługo się przełamiesz, ale do tego partner musi Cie zrozumiec... eh faceci i ich pomysły...

Ja dzisiaj mam takiego lenia że szok... Nic ale to nic mi się nie chce:-p jeszcze spiąca i głodna jestem a jadlam z godzinę temu:-D Młoda w swoim pokoju miskową rewolucję przeprowadza;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dorotar a ja nie rozumiem Twojego męża.. :no: on mógłby zrozumieć trochę Ciebie.. ja to po CC ze dwa miesiące do siebie dochodziłam i nie było mowy, żeby P mi z takimi tekstami wyjeżdżał :baffled:

Malwina w końcu udało mi się uchwycić kolor na zdjęciu, bo zazwyczaj wychodził rudy :baffled:

umi to masz małego głodomora :-) a może tylko tak po prostu zawołał, że chce jeść, bo wiedział, że wtedy wstaniesz i nie będzie musiał spać ;-) Kacper to mały cwaniak, więc może coś tak sobie wymyślił :-p

Liza dzięki, ale co Ty taka zdziwiona :-D

snoopy ja też miała rudy i też mi nie pasuje :no: jak patrzę na zdjęcie gdzie byłam ruda to nie wiem czy się śmiac czy płakać :laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry