reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

na wielkość brzuszka ma wpływ ilość wód płodowych i budowa miednicy, a także mięsnie brzuszka,nim kobieta bardziej wysportowana tym mniejszy brzuszek w ciąży :)

reklama
Ewi my do lasku zaszywamy się w lecie jak jestem na wakacjach u rodziców i C przyjeżdża w odwiedziny:)

Kamcia
no to na prawdę jestem pod wrażeniem przecież Twoje kluseczki to ponad 4kg a Ty taki malutki brzuszek miałaś:)

Sali
jaka piłeczka :)

Myrsini mojego C bratowa właśnie robiła USG genetyczne żeby wykluczyć zespół Downa i ten test PAPAA i podobno będzie dziewczynka to fajnie masz jak tak wszystko na miejscu:)

Liza
Ty to miałaś co nosić:)

Kamma
Ty też miałaś co pod koniec:)

Snoopy te leć i wracaj szybko:)

Jeszcze znalazłam:)

14.jpg 14 tydzień wypychany żeby było coś widać:)

18.jpg18 tydzień

26.jpg36 tydzień:)

Wampi ale zajeb... cycochy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Godzinka Nordic Walking-podejście pierwsze.

A teraz obiecane fotki strojów:
DSC00172.jpgDSC00177.jpgKreacja dla mojej Księżniczki na chrzciny
DSC00183.jpgKomplecik dla Bąbelka

DSC00176.jpgDSC00180.jpgI strój mamuśki

Kamcia może na tamtym zdjęciu słabo widać, znalazlam jeszcze takie z 22tc.
SDC10331-1.jpg

Wampi :szok: ale apetyczne cycochy <zbiera ślinę z podłogi> :-D

Kasiek śliczne brzuszki, na ostatnim zdjęciu mimo że duży to bardzo zgrabny był :-)

Dorota super ciuchy :tak:

Dorotar no to wystroiłaś dzieciaczki i siebie:)

Kamma i to miesiąc przed:) ale nie był taki duży specjalnie troche wciagałam powietzre żeby był dobrz widoczny bo to z sesji Ty też piłkę miałaś:)

Ostatnia edycja:
kasiek a w ktorym jest tygodniu bratowa C? U nas robi sie takie badanie 3 razy.Teraz wlasnie bede miała by wykluczyc Downa.
Czy tylko u was robia kobietom po 35 roku życia czy też młodym dziewczynom?

reklama
Ja nie wiem czy bym chciala wiedziec ze ur chore dziecko...wiadomoze są choproby które mozna leczyc w ciaży ale np. downa nie i tak czy tak bym urodziła a po co sie denerwowac w ciaży?

Do góry