reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

na wielkość brzuszka ma wpływ ilość wód płodowych i budowa miednicy, a także mięsnie brzuszka,nim kobieta bardziej wysportowana tym mniejszy brzuszek w ciąży :)

reklama
Ewi my do lasku zaszywamy się w lecie jak jestem na wakacjach u rodziców i C przyjeżdża w odwiedziny:)

Kamcia
no to na prawdę jestem pod wrażeniem przecież Twoje kluseczki to ponad 4kg a Ty taki malutki brzuszek miałaś:)

Sali
jaka piłeczka :)

Myrsini mojego C bratowa właśnie robiła USG genetyczne żeby wykluczyć zespół Downa i ten test PAPAA i podobno będzie dziewczynka to fajnie masz jak tak wszystko na miejscu:)

Liza
Ty to miałaś co nosić:)

Kamma
Ty też miałaś co pod koniec:)

Snoopy te leć i wracaj szybko:)

Jeszcze znalazłam:)

14.jpg 14 tydzień wypychany żeby było coś widać:)

18.jpg18 tydzień

26.jpg36 tydzień:)

Wampi ale zajeb... cycochy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Godzinka Nordic Walking-podejście pierwsze.

A teraz obiecane fotki strojów:
DSC00172.jpgDSC00177.jpgKreacja dla mojej Księżniczki na chrzciny
DSC00183.jpgKomplecik dla Bąbelka

DSC00176.jpgDSC00180.jpgI strój mamuśki

Kamcia może na tamtym zdjęciu słabo widać, znalazlam jeszcze takie z 22tc.
SDC10331-1.jpg

Wampi :szok: ale apetyczne cycochy <zbiera ślinę z podłogi> :-D

Kasiek śliczne brzuszki, na ostatnim zdjęciu mimo że duży to bardzo zgrabny był :-)

Dorota super ciuchy :tak:

Dorotar no to wystroiłaś dzieciaczki i siebie:)

Kamma i to miesiąc przed:) ale nie był taki duży specjalnie troche wciagałam powietzre żeby był dobrz widoczny bo to z sesji Ty też piłkę miałaś:)

Ostatnia edycja:
kasiek a w ktorym jest tygodniu bratowa C? U nas robi sie takie badanie 3 razy.Teraz wlasnie bede miała by wykluczyc Downa.
Czy tylko u was robia kobietom po 35 roku życia czy też młodym dziewczynom?

reklama
Ja nie wiem czy bym chciala wiedziec ze ur chore dziecko...wiadomoze są choproby które mozna leczyc w ciaży ale np. downa nie i tak czy tak bym urodziła a po co sie denerwowac w ciaży?

Do góry