reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja nie wiem czy bym chciala wiedziec ze ur chore dziecko...wiadomoze są choproby które mozna leczyc w ciaży ale np. downa nie i tak czy tak bym urodziła a po co sie denerwowac w ciaży?

dokładnie :tak: na styczniówkach pisała dziewczyna która ma synka z Z.D Oliś w tej chwili ma już ponad 4 latka i jest naprawdę ślicznym fececikiem, jeśli któraś ma ochotę to odsyłam na wątek przez nią założony, ja zupełnie zmieniłam zdanie o takich osobach dzieki Kaśce...
Dzieci kochane bardzo

reklama
Hallo.

ja mam humor do dupy,więc zaraz idę spać.

jeśli chodzi o badania prenatalne to nieinwazyjne mogłyby być dla wszystkich.
ja być może chciałabym wiedzieć gdyby dziecko miało wadę serca bądź inną,którą można leczyć jeszcze w brzuszku.
Ale na przykład o chorobie downa nie musiałbym wiedzieć,bo to niczego by nie zmieniło.

Myrsini ona teraz jest w 14 tyg więc 12-13 miała robione to na przeziarnistość robione i dziś miała mieć wyniki Papaa ma 29 lat a ona robiła sama z siebie żeby się upewnić bo jej rodzony bart troszkę opóźniony jest. I po tym pierwszym genetycznym miała pewność 80% że ok a teraz po tej Papaa 90% chyba:)

Kamma czytałam ten wątek dziewczyna tyle przeszła ale teraz chyba tez zdrową córeczkę ma:)

Ja nie wiem strasznie bym się bała gdybym się dowiedziała usunąć bym nie usunęła ale nie wiem jakbym się pogodziła...

Dorotar cudne zdjęcia z sesji:tak:

Vikamcia jak to możliwe żeby mieć taki maleńki brzuch przed porodem??:szok: Ale fajnie miałaś:tak:

Moja przyjaciółka chyba zaczeła rodzić :-) przed chwilą gadałyśmy, skurcze co 5minut właśnie są w drodze na IP, od tygodnia ma rozwarcie na 5cm więc szybko się powinna uwinać, ale mam stresa :-)

A to mój brzuszek z Oli jakoś w siódmym miesiącu
DSCF4403.jpgDSCF4401.jpg
Poprawka-w piątym miesiącu!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie wiem czy bym chciala wiedziec ze ur chore dziecko...wiadomoze są choproby które mozna leczyc w ciaży ale np. downa nie i tak czy tak bym urodziła a po co sie denerwowac w ciaży?

ja bym chciała widzieć bo małe wady jeszcze można leczyć w brzuchu matki i do porodu dziecko moze byc całkiem zdrowe
także zgodze się tu z Anią:tak:

kama faktycznie spory brzuszek :-)

myrsini u nas mozesz to badanie zrobić w młodym wieku na własną rękę i w pl dopłaca się 50 zł , a w Ie 50 euro:tak:
ja ogólnie robiłam wszytskie najważniejsze badania sobie:-) przy Vi tez badałam się na cytoplazmozę itp bo miałam kota , a później już nie było konieczności ;-)

Ania no włansie z Vi miałam malusi i żałowałam ze nie mogę miec żadnej konkretnej sesji zdjęciowej :-p a o ciązy mało kto wiedział dopóki sami nie powiedzielismy z Emmą miałam ciut większy brzuch , już bardziej było widac że to ciąża .. ale nawet znajoma ze sklepu do którego chodziłam średnio 2 razy w tygodniu nie zauwazyła że jestem w ciąży ...:tak:
i była w szoku że mam 2 dziecko :-p no a ja jej nie mówiłam bo nie specjalnie pałam do niej sympatią żeby wyodzić się z mojego życia ;-)
chwaliłam się tym , z którymi mogłam dzielić swoje radości :-) ale to chyba logiczne :-)
Ania też miałaś nieduży brzuszek :-)

Do góry