reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi o kurcze, szaleni jesteście :-D ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa :-) my na wakacje zagalopowaliśmy się za domem, JUlka spała w domu, a za płotem sądiedzi krzątali się po podworku :-D na szczęście nikt nic nie widział.

Liza fajne, fajne ale to nie mój styl, ale cena powala :tak:

Snoopy śliczny brzunio :-) powodzenia u gina.

A co do brzuszków to i ja swój pokarzę ;-)
to 27t.c
SDC10425-1.jpg
A to mój olbrzym 3 tyg przed rozpakowaniem ;-)
SDC10459-1.jpg

reklama
No jak widac kazda kobietka w ciazy wyglada innaczej ;-) Ja do porodu szłam w 41tc a ostanie zdjecia mam w 40tc :-) taka małą sesyjke se zrobiłam sama:-D
gallery-99194875-500x500.jpg
gallery-99194884-500x500.jpg
gallery-99223695-500x500.jpg

Myrsini fajnie tak jest jak wszystko w jednym miejscu :-) no i do późna przyjmuje fakt :-) Ja prywatnie jak chodzilam to do 20-21 przyjmowal jak mial duzo pan i male obsunięcie godzinowe :tak:

ja mam tutaj z 25.10.2009 czyli na równy miesiąc przed porodem a na 2 tygodnie przed terminem (bo urodziłam 2 tyg po)
25.10.jpg
a tu z końca września czyli 2 msc przed porodem
29.09.jpg
myrsini ja tez robiłam badanie na przezierność karkową to całe PPAP czy jak się nazywa..:-p

wieie co patrzę i zła jestem bo ja nie mam żadnego zdjęcia z brzuchem prawie z moją głową :-(
jak już to sam brzuch
Liza super sesja :-) to ostatnie zdjęcie boskie

edit a tu mam z Emcią koniec lutego czyli 2 msc przed porodem :-)
DSCF4187.JPG

Ostatnia edycja:
Ale miałyście fajne brzucholki :-) ja swojego zdjęcia nawet nie mam :zawstydzona/y: gdzieś tam miałam 2 ale raczej już ich nie mam na komputerze.

ViKamcia
Gdzie Ty dziecko chowałaś w tym brzuchu? :-p po takim brzuszku to spodziewałabym się malutkiej dzidzi :-p

Kamcia ja podziwiam Twoj brzuch zawsze, takie bable po 4kg a brzucha prawie wcale ;P u Mnie Brzuch wielki a Miki 4070g wazył ;P Daniel tez ponad 4220g mial brzuch podobny do ciazy z Mikim;]
anetka nie martw sie ja z ciąż Hani i Daniela tez nie mam zdjec, ale z Mikim pamiątki zostawilam sobie :tak: ;-)

dodałam jeszcze do tamtego posta jedno zdjęcie Emmy
no Liza włansie widziałam ze miałaś duzy brzuszek..
ale ja myslę ż to zalezy od ułożenia dziecka no i od ilości wód..
ja np całą ciążę jedną i 2 miałam nacisn w żebrach na żołądku ... stąd wieczne zgagi.. i mały brzuch..
jak urodziłam to ten cypelek co jest na mostku miałam strasznie wystający:no:
no i z Emmą tak samo choć z nia miałam już lekko wiekszy brzuch bo naciągnięty :-p
no ale też niezbyt duzy..

a byście widziały zaskoczenie lekaza ktróry odbierał poród (ten pierwszy) jak zobaczył takiego wielkiego kloca :-D a jak poszłam na salę to nie wyglądałam jakbym miała rodzić :-p
z Emma było to samo i nawet przychodziły pielegniarki pytać czy to naprawdę moje dziecko hehe
no i Vi miała 4260 a Emma 4 :-) i po 59 i 57 cm długosci ..

Kamcia Tobie nie wierzyli że rodzisz a mi że to ciąża pojedyncza :-D ale róznica w naszych brzuszkach jest ogromna, a Julka i Vi ważyły praktycznie tyle samo, Julka tylko 40g więcej :tak:

Vi jesteś przykładem na to że w ciąży wcale nie ma się brzucha giganta i te laski które nie wiedzą że są w ciąży bo brzucha nie maja a umierają mogą nie wiedzieć jak nie sprawdzają:-D z tąd programik "Ciaża z zaskoczenia::-D
Kama ja pier, a też bym nie uwierzyła że nie bliźniacza:-D spadam włosy suszyć i lecimy;*

kamaaa ale w tym 27tc co masz czerwoną bluzkę jeszcze takiego dużego brzusia nie miałaś:tak: dopiero na tym 2 zdjęciu wygląda na wielki..
kurde ale tak patrzę na te wasze brzuchy , ja z Emma narzekałam ze mi ciężko:-D bo miałam trochę większy brzuch niż z Vi :-p
ale jakbym miała taki jak Wy to sam mój D powiedział że ja bym chyba z łózka całą ciążę nie wychodziła :-p hehe
i ma rację ;-)

reklama
Kamcia z takim brzuchem jak ty mialas w ciazy to ja chodze na codzien teraz hahahahahah ;P
snoopy czekamy na wiesci!!! :-)

No ide łózka ścielac i dzieciaki ogarnąc :-) Zajrze potem może:-)

Do góry