reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy trzymam &&&&& za dziewczynke alw wydaje mi sie ze chlopiec;-)
Co do brzucha ja mialam pilke, gdy bylam na porodowce i siedzialam polozna mowila ze ogromny a gdy wstalam juz tak nie wygladal;-)pozniej moe znajde to wstawie
Kasiek ja lubie cieplo;-)dzis Ł po zakupy wygnalam
a to moj 32tydz 32tydz.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Anula ale piłeczka:)

Kamcia ja szłam rodzić no praktycznie z takim 1.jpg 38 tydzień

Liza Ty też już sporą piłeczke miałaś w porównaniu z moją:p

Oj widze brzuszkowe wspomnienia... Ja tam u SNOOPY chłopaka widze... Każda ciąża jest inna... I wróże ci synka (co byś podniosła model rodziny i jeszcze na jedno się zdecydowała :laugh2:)

Co do sexu w plenerze... oj my z M to jak tylko ziemia cieplejsza była to też kocyk i nad rzeke... I do zachodu słońca... Bo ja w internacie, u niego w domu ciężko o wolną chate to trzeba było kombinowac... Oj i kilka miejsc publicznych też było... to były czasy... a teraz to już by mi się nie chciało tak jak WAMPI pisze- za stara już na to jestem :-p

Hehehe widzę zebrało się wam na wspomnienia ciążowe:-D
Vi ja taki jak mam teraz z Ala miałam w dniu porodu:-D Z Alą miałam czasami spiczasty a czasami taką oponkę zależy jak mała leżała:-D
Ewi mazowieckie;-) pod ostrołęką pare km.

To ja w świeta miałam jazdę na numerek w aucie ale mój się w lesie nie chciał zatrzymać:-D Ala spała to mi się zachciało a on do mnie że do domu wytrzymam:-D powiedziałam że jak urodzę to mu nie odpuszczę i będziemy to robili wszędzie:-D ja to ja, a mój to już chyba za stary na takie jazdy:-D

Ostatnia edycja:
Jeny mnie w 4 miesiącu prawie wcale nie było widac brzucha...moze dlatego ze zawsze mialam troszke brzuszek

To koniec 4 miesiąca

TO 6 MIESIĄC

TO 8 MIESIĄC

Uploaded with ImageShack.us

sali ale mały brzuszek miałaś:-D to z Kajką?

Ja może z mamą w środę się do lumpka wybiorę bo będzie za 2zł/szt i coś na pewno znaje;-) siorka ma mi podać zaswiadczenie z pracy to i TV na raty sobie wezme, w koncu:-p

Ostatnia edycja:
Tak z Kajka...z Tyumkiem bardziej na boki mi szło a tu mialam pilke a z tyłu nie bylo widac ze w ciazy jestem hehe..Ja byłam w lumpku kupiłam Kai koszule Teda Bakera za 5 zł i Tymkowi bluze za 5 zł Cheerokie.

Teraz spadam robic kumpeli pasemka od wczoraj maraton robienia włosów mam hehe.

ale was wzielo na wspomnienia:-) Wszystkie brzuchy super:tak:
Ja jutro ide do lekarza.Mój ginek w prywatnym gabinecie swoim oprócz usg ma laboratorium i nie muszę latać nigdzie indziej robić badań krwi, mocz tez zaniose do niego.Wszystko w jednym miejscu:tak:Przyjmuje i rano i popołudniu az do 10 wieczorem.
A w 12 tc bede miała badania prenatal i może dowiem sie jakiej płci jest bebe:tak:

MYRSINI a u was standardowe są badania prenatalne? czy masz wskazania? Sorki że pytam, ale u nas to są grupy kobiet ze wskazaniami i wszystkim nie robą, bo podobno to niebezpieczne jest...

reklama
wszystkim kobietom zalecają.To jest test PAPP-A, usg i pobranie krwi.
To tylko badanie usg 4D więc nie jest niebezpieczne

A dlaczego u Was niebezpieczne jest?

Ostatnia edycja:
Do góry