reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamma właśnie przekroczyłaś 4000tyś postów:p Nie przejmuj się urodzi:p ja urodziłam Ty urodziłaś dziewczyny rodzą to i ona da radę:) A co będzie miała chłopaka czy dziewczynkę??

Ania dziwisz się Kamci a Ty też ledwo co miałaś brzuszek:p

reklama
Kasiek ooo faktycznie nawet nie zauwazyłam ;-) kiedy to zleciało.
Nie chodzi o to że się o Nią boję Tylko chcę tą małą uparciszke poznać :-) ma być Wiktoria, ale nigdy nie wiadomo czy przy porodzie jej jajka nie urosną :-D

Ania pokaż się Nam jak wyglądałaś na końcówce :-)

Cholercia coś mi sie spieprzyło i zdjęcia,które mam na kompie nie chcą się wyświetlać.Jakies z końcówki wrzucę następnym razem.

Vikamcia, u nas prywatnie to badanie kosztuje 120-200e.Państwowo jest za darmo nawet dla młodej dziewczyny bez żadnego ryzyka tylko że kolejki sa do lekarzy po skierowania...więc mija sie z celem.I przewaznie wszystkie które chcą te badanie zrobić to idą prywatnie;-)

ANIA, super laska z Ciebie:tak:

Ostatnia edycja:
Dobra uciekam idziemy do łożeczka muszę sie wyspać na jutrzejszy egzamin:-p
K umówił nas jutro na 19 do doktora a pózniej zaprasza na romantyczną kolacje.Pewnie bedzie sie wzruszał widokiem z usg:rolleyes2:
Dobra noc bye

reklama
Do góry