reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina, zdolniacha z Ciebie, czym przekladalas i z czego kotka zrobilas?:-)

M mi zasnol a mi sie nudzi, na szczescie poniedzialek ma wolny to nadrobimy wiec mu wybacze;-) poszlam robic tosty bo glodni bylismy przychodze a ten pochrapuje w najlepsze i jeszcze do mnie co to i poszedl spac dalej:-D

Ostatnia edycja:
reklama
LIZA współczuje... przechodziłam z Kacprem masakre z wymiotami jak miał rok i 3 czy 4 miesiące... Oj najgorszemu wrogowi takich przejśc nie życze... Męczyliśmy się przez tydzień... Ale były i wymioty i biegunka i goraczka... A potem 3tygodnie diety... Ale Mikuś napewno jutro obudzi się z uśmiechem od ucha do ucha i będzie tylko patrzył co by zbroic... Tego wam życze

I oczywiście zdrówka dla wszystkim chorowitkom... Tylko tak obskoczyłam co 15wypowiedź ;-)
U mnie znak zodiaku to waga, młody też (ale u mnie to tradycja rodzinna-babcia od strony taty,potem tata, ja i teraz młody ;-)) a M bliźnięta...

Uciekam spac... Miłej nocki i niedzieli... Ludzie nie produkujcie tyle zlitujcie się...

hej dziewczyny
nie przeczytam teraz tego co naskrobałycie bo mala ma dzis urodzinki i musze zacząc szykować wszystko. Pisze tylko zeby sie pochwalic ze z egzaminow 3 czorki i jedna troja z polskiego bo moze tu mnie ktos doceni...

Helloł

Malwina Przekaż Zuzi życzenia Wszystkiego Najlepszego! i szybkiego powrotu do zdrowia :tak: niech Nasza ślicznotka nigdy się nie zmienia i zawsze będzie tak piękna jak jest :-)

Karolina
bardzo dobre oceny, gratulacje :-) i Twojej Niuni również 100 Lat!

U Nas przygotowania do imprezy urodzinowej w toku, niestety Julka nadal chora :-( mam nadzieję że nie pozaraża dzieci...

reklama
Witam ;)

Liza, jak tam Miki?
Karolina, wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin! Dużo zdrówka, szczęścia.
Malwina, dla Twojej córci również wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, duiużo uśmiechu i żeby wyzdrowiala i nigdy więcej nie chorowała!!!!!!

U nas póki co bez chorobowo. Zosia pojechała z moimi rodzicami do siostry mojej a ja uciekam się uczyć. Miłej niedzieli wszystkim.

Do góry