reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy- przeoczyłam:zawstydzona/y:
Gratuluję decyzji o ślubie:-) A18 to ot tak, czy masz/macie jakiś sentyment do tej daty?;-)

Hehehe z marszu idziemy:-D ja tam sentymentu nie mam, M tez nie. Co do 6W nie polecam. w domowych warunkach bez przygotowania mozna zrobic sobie wiecej krzywdy niz pozytku. Te ćwiczenia sa dla odob ktore mialy aktywne zycie fizyczne i cwiczyly zawsze na poprawe tkanki miesniowej, jesli masz tluszczyk polecam hula hop daje lepsze efekty i pracuje cale cialo;-)

reklama
Ja kiedyś 6 Weidera zaczęłam robić, ale po 2 tygodniach mi się już nie chciało:-p Nigdy nie ćwiczyłam zbytnio i nic z tych rzeczy, a po ćwiczeniach czułam się ok, nawet zakwasów nie miałam;-) A mi potrzebne ćwiczenia tylko na brzuch. Jak tym razem zrobię całość, to zdam relacje:-)

hejka.
a jakoś nie miałam wczoraj czasu wejść na forum popisać. ale czytałam.:-D.]
Mareczka dizsiaj gorzej złapało, ciekawa jaka noc będzie.
a co zodiakow. ja jestem bliźnięta a S waga.
no w końcu zima przyszła i mrozek złapał, niech wymrozi te wszystkie choróbska.
Kamaa Spóźnione sto latek dla Julki. no i zdrówka przede wszystkim.
Sali Super stylizacja.
Ewica Fajny zestaw. ale dawno cie nie było u nas.:tak:.
Kasiek A to fryzjerka ci rośnie.:-D.
Młoda fajnie że znalazłaś sobie lepszego faceta. Szczęścia Ci życzę.
grati dla Rafałka za postępy.
Gosdia gratuluje pracy.
Mazia Gratulacje. szybki poród miałaś.
KArolina Wiem ze można zrobić samemu budyń na mleku modyfikowanym. to pewnie można.
Wampi Zdrówka dla Gabi.
Rox
Malwina Borys też lubi mleko ale w formie kakao ;-) wyłącznie ! :-D
a to tak jak Mareczek, tylko ze on to tylko przez słomke lub z butelki po Kubusiu.:-D.
Liza Justynka jak i Twój Daniel na podstawie wcześniejszej ustawy musieliby w tym roku pójść już do zerówki. ale teraz będą mogli pójść kiedy będą mieli rocznikowo 6 lat. Zerówka dla pięciolatków jeszcze nie jest obowiązkowa. obowiązkowa będzie dopiero w 2014 roku jak się nie mylę. ja jako ze justynka w przedszkolu już jest zastanawiam się czy puścić ja do zerówki, choć przeszła mi taka myśl żeby zostawić ją jeszcze rok i chodziła by z Mareczkiem do Przedszkola, a potem razem by do szkoły chodzili.
Burzowata Gratuluję ząbka.
Paulaw Witaj, my się jeszcze nie znamy. dobrze że masz dobrego faceta. aha i edytuj posty proszę.
Snoopy WOwo jaka ALa już duża panna.

Edit:
Liz aZrówka dla Mikiego.
Anetka Wowo to chyba pogratulować spadku wagi.
dorotar Zdówka dla dzieciaków.

Ostatnia edycja:
Mała_czarna, ja kiedyś robiłam 6 Weidera i wiesz co po tygodniu nie widziałam nawet najmniejszego efektu. A teraz robię zwykłe brzuszki, tylko wyczytałam, ze jak chce się zgubić tkankę tłuszczową to niby nie należy pomiędzy brzuszkami głowy kłaść na podłoge. I tak też robię i musze Ci powiedzieć, ze po niecałym tygodniu widać jako taki efekt, staram się też mniej jeść. No ale ja Ci nie odradzam, jak chcesz spróbuj, może na Ciebie podziała.
Ewi, zdrówka dla Mareczka... Strasznie te dzieci choroby łapią ;/
Snoopy, na pewno coś znajdziesz w czym będziesz pięknie wygladac.
Kasiek, a Tobie powodzenia jutro na egzaminach... bo jeśli dobrze pamiętam to masz w niedziele ;)

Ewi Jak by nie było w maju już 4 latka jej stukną:-) Smieje się że zrobimy jej impreze a ja rodzić wieczorem pojadę z nadmiaru wrażeń:-D

Co do brzucha ja podam wam mój leniwy sposób na piekny brzuszek:-D Ciepla kompiel, piling, krem/serum wyszczuplajace/redukujace celulit i uwaga folia spozywcza:-D owinąć się na godzinę i pod koldrę. tak raz w tyg i po miesiacu 4cm leca w zapomnienie;-) z cwiczeniami leci i 8 ale ja len jestem:-)

Ostatnia edycja:
Gosdia ja stara wyga nie pierwszy rok studiuje dam radę:D:D:D mam jutro o 9 muszę być na zaliczeniu a pani powiedziała żebyśmy noc wykorzystali bardziej sensowne niż produkcja ściąg bo one z koleżankami mają zawody mianowicie na sesje każda ma pudło i ścigają się która więcej ściąg zbierze buhahah
Domka dziś lepiej jakoś tak nie jęczała ale Czarek mówi że nie wie jak jutro z nią wytrzyma:p
Oj chyba jeszcze coś poczytam i mam nadzieje że jutro dojadę tak jak dzisiaj to będę miała godzinkę na przypomnienie:)

Liza jak Miki??

Dziewczyny sorki ale ja tak ogólnikowo bo wróciłam na drodze masakra zabawa z Domką muszę jeszcze przeczytać i spać bo znowu 4.30 jutro;/

Co do znaków ja rak C panna a Domka waga:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, co do brzucha, to ja nie mam tam tłuszczu, a skórę... Ja przed ciążą ważyłam 47kg, a w ciąży przytyłam 26 a w sumie praktycznie wszystko poszło w brzuch:-( Teraz wróciłam do wagi sprzed ciąży, za to mój brzuch... No skóra taka niefajna, wiem, że całość się nie "wchłonie", ale może troszkę...

Kasiek- jutro zaciskamy kciuki za Ciebie:-)
Haha, uśmiałam się z tych pudeł na ściągi:-D

Sorki dziewczyny ale wpadłam tylko zyczyc chorowitkom zdrówka i pokazac Wam moje dzieło:)

Załączniki

• CIMG2242.jpg
    CIMG2242.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 33
Cześć,
Mam prośbę o wypełnienie krótkiej ankiety odnośnie ubranek dla niemowląt i małych dzieci? Ankieta jest mi potrzeba do pracy dyplomowej z wiedzy rodziców odnośnie ubranek dla naszych bobasów.

1. Na co zwracacie uwagę kupując ubranie dla dziecka? (Proszę zaznaczyć max 3 odpowiedzi)

o Cenę
o Rodzaj materiału
o Sposób wykonania
o Informacja na metce (konserwacja)
o Skład surowcowy
o Sposób ekspozycji
o Markę
o Modę

2. Czy podczas dokonywania zakupu odzieży dla dziecka czytacie informacje zawarte na metce dotyczące składu surowcowego?

o Zawsze
o Często
o Czasami
o Nigdy

3. Czy wiecie czym różni się bawełna organiczna od konwencjonalnej? Jeżeli tak to czym?
4. Czy wiecie coś na temat certyfikatów na ubrankach dla dziecka?
5. Jaki skład surowcowy powinno mieć ubranko dla dziecka?
6. Co jest dla Was najważniejsze jak kupujecie ubranka dla swojego malucha?

Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety.

reklama
Do góry