reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
paulaw-przepraszam ze tak zapytam ale to z ciekawosci a jak sytuacja z twoimi rodzicami?

dziewczyny tak stesującego wieczoru to ja dawno nie pametam ale naszczescie juz po pierwszych urodzinkach :) jutro wkleje zdjęcie tortu jak będe umiała :)

Moja sytuacja jest nawet dobra . Mamy kontakt ale nie wyobrazam sobie juz z nimi mieszkac . Na poczatku jak zaszlam w ciaze to byly przeboje ale teraz juz jest ok i chyba nawet cieszy sie z malenstwa :)

Witajcie:-)

A ja się melduję chora:angry: Spałam do 17tej, wszystkie kości mnie bolą i mam gorączkę:-( Innych objawów typu katar, kaszel, ból gardła-brak:szok:

Karolina- Gratuluję super wyników:-)
No i dla Małej wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, radości, miłości i spełnienia marzeń!!!
A co Cię tak zestresowało?

Malwina- No i dla Zuzi 100 lat, zdrówka dużo przede wszystkim, miłości i spełnienia marzeń!!!

Kaamaa- Zdrówka dla Julci:-) No i udanej imprezki:-)

A my prosimy o kciuki jutro, bo mamy kontrolę u neurologa:-)

Malwina Wszystkiego najlepszego dla Zuzi :*:*

Karolina Wszystkiego najlepszego dla córci :* (jak ma na imię..?)

mała_czarna zdrówka ;* u mnie podobne objawy, ale gardło też boli..
Trzymam kciuki!

Na razie to tyle. Źle się czuję :baffled:
Dzisiaj byliśmy w kinie na filmie "W ciemności". Mi się podobał bardzo, polecam! :tak:

Witam Wszystkim bardzo dziękuje za życzonka, U nas duzo sniegu nasypało, ale my na dwór nie wychodzimy , jutro do kontroli z Zuzia ale cały czas kaszle i charczy jej. To tyle narazie LIZA jak miki???MAŁA CZARNA i ANETKA zdrówka

reklama
Do góry