reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
snoopy wiesz... tak szczerze i po cichu troszkę Ci zazdroszczę ;-)

Eeeeeeee a czego jeśli można wiedzieć? Ja też po dupie ostro dostałam i swoje przeszłam... dzieki ojcu małej....

Mala czarna u nas jest5 odwrotnie jak ja mam cos w buzi Ala podchodzi otwiera buzie i mowi daj:-D jak u ptakow ja karmie czasami:-D

Ostatnia edycja:
mała_czarna u mnie na szczescie wszystko ok jak do tej pory . Czasem slysze ze kobiety maja takie przeboje i coraz bardziej doceniam ze moja ciaza przebiega prawidlowo. No udala Ci sie cora jest sliczna :) ma przecudne oczka
snoopy kurcze to moze moj sen tez sie okaze prawda :-) dam znac po badaniu . U nas tez jest roznica wieku dosyc duza ja mam 18 on 25 . Jak powiedzial pierwszy raz swojej mamie ze jestesmy razem i ile mam lat to nie chciala wogole uwierzyc bo myslala ze sobie jaja robi heh . Chyba do tej pory nie traktuje mnie powaznie tym bardziej ze ma drugiego syna w moim wieku. Najwazniejsze ze kochamy sie ze swoimi facetami a tesciowych nie zmienimy;)

Paulaw Masz szczeście że nie masz ciążowych przebojów... Ja z Ala miałam na podtrzymaniu i w tej pod koniec listopada w pracy mialam skurcze wiec od 2 grudnia kisze sie na zwolnieniu ale leki pomogly i jest coraz lepiej:-) ostatnio nawet nospy juz nie biore co mnie bardzo cieszy:-D bo brzuszek sie nie stawia i skurcze zniknely, tylko ze przez pogode umieram teraz bol glowy straszny mam czuje sie jak bym sie z narkozy wybudzila i nie wiedziala gdzie jestem i co sie dzieje... no i zgage straszna mam... ale i tak nie jest tragicznie bo juz nie wymiotuje a z mala cala ciaze robilam ladne hafty:-D

sali ja tez juz mam zimne grzejniki ale w pokoju mam 23 stopnie wiec jest ok;-) zobaczymy jak rano bedzie, ja sie do pieca nie tykam bo mi smierdzi jak mam rozpalic...

Ostatnia edycja:
U nas też spora różnica, bo ja mam rocznikiem 23, a M. rocznikiem 30:-D Ale On z października, to jeszcze ma 29, ja z lipca;-)
No i mam w domu 2 skorpionów, bo Młoda też skorpionica:-D

No, ja już w 9tc. zaliczyłam pobyt w szpitalu, potem w 22, 30 i 35. Cały czas bóle brzucha/skurcze :( Tylko ja miałam tak, że brzuch mi się stawiał, macica napięta, a szyjka mocno trzymała, bo w 22tc miała 3,5cm ;)

Ostatnia edycja:
Hahahaha ja baran a moj skorpion:-D Gracko strzelec a Ala blizniak, brzuszkowy tez blizniak bedzie:-D my z M powinnismy sie klucic wrecz do rekoczynow powinno dochodzic jesli o zodiakalne polaczenie chodzi a tu nic sielanka:-D

Ja z Ala w 32tc nie miałam wcale szyjki i od 27tc mialam 2cm rozwarcia... teraz sie o szyjke balam ale gin sprawdza i mowi ze jest ok:)

Ja jestem bykiem a moj facet waga . Ciekawa jestem tylko co sie urodzi bo termin mam na 20 czerwca. Do 21 czerwca sa bliznieta a po 22 rak . Snoopy trzymam kciuki za Ciebie i Twoje malenstwo . Musisz byc teraz spokojna i dobrej mysli. Tez lece do lozia bo juz od kilku dni chodze bardzo pozno spac . 3majcie sie dobranoc

reklama
Witam;)
mojemu dziecku cos sie przestawailo juz drugi dzien wstal o 5, wlasnie zasypia ale od 3 do 5 spal tylko gdy kolysalam. Mam nadzieje ze to tylko wudniowy wyskok i nie zostanie tak na stale:sorry:
Co do znakow zodiaku my wodniki a maly rak;-)

Do góry