Hej:-)
Mój dzieć już padł;-) Ale wymęczona nieziemsko;-)
gosdia- Wszystkiego najlepszego, zdrówka, spełnienia marzeń i wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ
No i dziękuję w imieniu Pyśki:-)
Trzymam kciuki za rozmowę o pracę!
karolina2302- a skąd jesteście? Prezenty na Roczek zakupione
?
umi2- dziękuję w imieniu córci:-)
Kaamaa- Tobie też dziękuję:-) Pochwal się, jakie łóżeczko zamówiłaś? Moja się rzuca w nocy jak pchła, jak pomyślę, że niedługo trzeba będzie wymienić łóżeczko na łóżko, to...
Śliczny torcik, reeeeeweeeeelaaaaacja:-)
Już zobaczyłam, super łóżeczko:-) A powiedz mi, czy córcia Twoja wierci się w nocy? Daj znać później, jak się spisuje, ok?
dorotar- mogę Ci wrzucić filmik Pyśki na zebrze, jakbyś chciała:-) Kosztuje coś koło 200zł nowa;-) Popatrz na allegro, wpisz zebra skoczek fisher price i będziesz miała:-)
A Pyśka mimo że starsza to budzi się w nocy co 40 minut na picie, czasem częściej, czasem rzadziej;-)
Śliczne torciki, wyglądają jak z cukierni;-)
Wampi- Współczuję:-( Na pewno byliście bardzo przywiązani do tego zwierzątka... Dzieciom musi byc smutno, ehh:-(
ViKamcia- jaki fajny tort:-) Ja dużo ciast piekę, lubię piec i gotować;-) Ale na tort się jeszcze nigdy nie odważyłam
I fajne te rolki, jak Mała sobie w nich radzi:-)?
Malwina- widzę, że świetnie Ci idzie odchudzanie, dietę stosujesz?
EWI-100 lat dla Justynki:-) Wszystkiego najlepszego!!
Co do rowerków, to my chcemy kupić na wiosnę. Jak będziemy kupowac będę pytała o rady:-)
A co do urodzin, to ja robiłam Roczek Pyśki z obiadem i przystawkami sama i nigdy więcej... 4 dni stałam przy garach, na 18 osób ugotować, masakra... Wszystko się udało, nie było żadnej wpadki, ale i tak więcej sie nie porywam na takie imprezy;-)
A my pojechaliśmy dzisiaj na rehabilitację, wysiadam z samochodu, stoję czekam na M. i Pyśke i bym zemdlała
Tak mi się zaczęło w głowie kręcić, że wsiadłam do samochodu i M. poszedł sam z Pyśką, bo ja nie dałam rady:-(Ale od czego to? Teraz już wsio ok:-)