reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POrzeciez one jeżdzą,nawet nie wiecie jhaka to frajda dla dziecka,bo nie musi sie koncentrowac na pedałowaniu i utrzymaniu równowagi tylko sie odpycha i nogi w góre i jedzie,Tymek do dzisiaj by pojezdził ale juz za duzy jest hehe.
Nie bez przyczyny ktos to wymyślił;)

reklama
Torciki jak już pisałam sama robiłam, a co do Zusu to spoko tam pracują ludzie w przeciwieństwie do mojego byłego pracodawcy i boję się, że to przez niego mogę nie dostać macierzyńskiego, kuzwa mać nóż mi się w kieszeni otwiera, ale sytuację z nim jak mówiłam opiszę jutro bo to grubsza sprawa a z dzieckiem na ręku jedną ręką nie dam rady tego zrobić

Rox, moja siostra ma syna, który ma problemy z układem moczowym i z nereczkami... Jeździ z nim do jakiegoś profesora do Poznania. Naprawdę bardzo mu pomógł bo miałby nerke usuwaną. Jak będziesz chciała to mogę ci załatwić numer. Z tego co wiem on przyjmuje tylko prywatnie chyba...

Hej:-)

Mój dzieć już padł;-) Ale wymęczona nieziemsko;-)

gosdia- Wszystkiego najlepszego, zdrówka, spełnienia marzeń i wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ:-D
No i dziękuję w imieniu Pyśki:-)
Trzymam kciuki za rozmowę o pracę!

karolina2302- a skąd jesteście? Prezenty na Roczek zakupione:-D?

umi2- dziękuję w imieniu córci:-)

Kaamaa- Tobie też dziękuję:-) Pochwal się, jakie łóżeczko zamówiłaś? Moja się rzuca w nocy jak pchła, jak pomyślę, że niedługo trzeba będzie wymienić łóżeczko na łóżko, to...:szok:
Śliczny torcik, reeeeeweeeeelaaaaacja:-)
Już zobaczyłam, super łóżeczko:-) A powiedz mi, czy córcia Twoja wierci się w nocy? Daj znać później, jak się spisuje, ok?
dorotar- mogę Ci wrzucić filmik Pyśki na zebrze, jakbyś chciała:-) Kosztuje coś koło 200zł nowa;-) Popatrz na allegro, wpisz zebra skoczek fisher price i będziesz miała:-)
A Pyśka mimo że starsza to budzi się w nocy co 40 minut na picie, czasem częściej, czasem rzadziej;-)
Śliczne torciki, wyglądają jak z cukierni;-)

Wampi- Współczuję:-( Na pewno byliście bardzo przywiązani do tego zwierzątka... Dzieciom musi byc smutno, ehh:-(

ViKamcia- jaki fajny tort:-) Ja dużo ciast piekę, lubię piec i gotować;-) Ale na tort się jeszcze nigdy nie odważyłam:-D
I fajne te rolki, jak Mała sobie w nich radzi:-)?

Malwina- widzę, że świetnie Ci idzie odchudzanie, dietę stosujesz?

EWI-100 lat dla Justynki:-) Wszystkiego najlepszego!!

Co do rowerków, to my chcemy kupić na wiosnę. Jak będziemy kupowac będę pytała o rady:-)
A co do urodzin, to ja robiłam Roczek Pyśki z obiadem i przystawkami sama i nigdy więcej... 4 dni stałam przy garach, na 18 osób ugotować, masakra... Wszystko się udało, nie było żadnej wpadki, ale i tak więcej sie nie porywam na takie imprezy;-)

A my pojechaliśmy dzisiaj na rehabilitację, wysiadam z samochodu, stoję czekam na M. i Pyśke i bym zemdlała:szok: Tak mi się zaczęło w głowie kręcić, że wsiadłam do samochodu i M. poszedł sam z Pyśką, bo ja nie dałam rady:-(Ale od czego to? Teraz już wsio ok:-)

Dorota cuda, zazdroszczę :tak: mój talent plastyczny jest równy zeru ;-)
Mam nadzieję że jednak uda Ci się wyegzekować to co Ci się należy.

Mała_Czarna hm... nawet nie wiem czy się kręci, śpi w swoim pokoiku, ale chyba nie tak strasznie bo nie budzi sie głową na miejscu nóg ;-) W tym łóżeczku które kupiłam zabezpieczenie boczne jest tak długie że chyba nie ma szans żeby dziecko spadło, ale to juz wyjdzie z czasem, na pewno zdam relację :tak:

Kaamaa- no to moja budzi się głową w miejscu nóg i potrafi tak się przekręcać po 15 razy w tą i tamtą:szok: Do tego potrafi spać w poprzek łóżeczka wciśnięta w róg w nogach:szok: Więc mimo, że ta barierka długa, to Pyśka by sobie z nią chyba poradziła:-)
Jejku, jak mi przyjdzie łóżeczko kupić, to chyba kupię sam materac:-D

Mała_Czarna w sumie jak sobie przypomnę co Julka wyprawiała rok temu to podobnie :-D mam zdjęcie z września 2011, do tej pory mnie śmieszy ;-) ale teraz już chyba z tego wyrosła.
SAM_0286-1.jpg

Hej Wam.
Ja dziś ćwiczyłam godzinę, wzięłam się wreszcie za siebie. 250 półbrzuszków, sporo z hula hopem ćwiczyłam, jakieś skłony, nożyce, biegi w miejscu, itp. Młodej się to podobało i mnie naśladowała po swojemu
laugh.gif

Justynko zdrówka i radości Ślicznotko!
biggrin.gif
biggrin.gif

Gosdia zdrówka, radości i pociechy z Twoich Skarbów:-):-) A no i powodzenia na rozmowie:-)
Mała Czarna a zjadłaś coś przed rehabilitacją? Martynka też się tak wierci w wyrku a już ma 2 lata z hakiem:-) Mam nadzieję, że wyrośnie z tego i nie będę się o nią bała jak dostanie normalne łóżeczko dla większych dzieci:-)
ViKamcia świetnie Viki wygląda na rolkach hehe. I super rowerek. Zresztą rolki tak samo:tak:
Kaamaa dopiero teraz zauważyłam, że Martynka ma też z tej firmy łóżeczko, tyle, że jeszcze to szczebelkowe i identyczne jak na fotce w nagłówku, jedynie kolor pościeli inny. Super pomysł na torta:tak:
Wampi przykro mi z powodu szczurka.. Nie tak dawno odeszły od nas moje kanarki, więc wiem co czujesz..
Dorota masz talent:tak: U nas torty robi mężuś bo z wyuczenia jest cukiernikiem:tak:
rox witaj po długiej nieobecności. Niestety nie jestem w stanie Ci pomóc:-( Ale trzymam kciuki za zdrówko Boo, niech szybko wyzdrowieje.
Liza mniam, pysznie brzmią takie ziemniaczki:-)

A co się dzieje z Lolkak?

kaamaa- wyrosła? To jest nadzieja:-) Bo ta moja to dosłownie jak pchła się rzuca:szok: Jak miała 6 miesięcy to łóżeczko drewniane na turystyczne wymieniliśmy, bo się budziła z siniakami mimo ochraniacza:-(

Vegas- tak, zjadłam normalne śniadanko;-) Trochę się wystraszyłam jak tak mi się zrobiło, ale nie wiem, może za szybko wstałam... Jak się powtórzy do maszeruję do lekarza;-)

reklama

dziękuje dziewczynki że o mnie nie zapomniałyście ;-)
troszkę czasu minie zanim poznam wszystkie nowe mamusie i znów wkręcę się w temat ;-)

problem o którym pisałam to COFAJĄCE SIE JĄDERKO ....
tylko tak "montsze" napisałam...

jak mi się ułożylo życie osobiste ? hmm a co to jest życie osobiste :eek: tak serio jest pokręcone jak paczuszka dropsów ... ale je "ujeżdżam czy tam ujarzmiam"

dziękuje za życzonka zdrowia dla Boryska
:tak:

Rox, moja siostra ma syna, który ma problemy z układem moczowym i z nereczkami... Jeździ z nim do jakiegoś profesora do Poznania. Naprawdę bardzo mu pomógł bo miałby nerke usuwaną. Jak będziesz chciała to mogę ci załatwić numer. Z tego co wiem on przyjmuje tylko prywatnie chyba...

na razie nerki to tylko nieprawidłowość, sama nie wiem jaka bo nic nie chcą powiedzieć .. w ciągu miesiaca mamy 2 zapalenie układu moczowego bardzo wysoka liczba leukocytów stale się utrzymuje no i okresowo podwyższone CRP ...

a na dokładkę sama mam zapalenie pęcherza i cewki moczowej .... jest bardzo przyjemnie sikam co chwile ( pisząc ten post byłam w wc 4 razy :cool2: )

Do góry