reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia i te kola 12 są odpowiednie dla Viki? Bo właśnie chciałam kupić na 12 ale zastanawiałam się czy za małe nie będą. Tak czy inaczej pojedziemy z nią, żeby sobie wybrała, usiadła, przejechała się :tak:

reklama
anetka w akacje były dobre :tak: teraz to szczerze nie wiem :-p
ale myslę że mogliśmy powiedzieć żeby koła były wieksze , jednak w sklepie nam doradzono żeby jako pierwszy 4 kołowy rowerek wybrac 12 toć siedzenie się podnosi więc i wyższa będzie na nim jeździć.. no i chrzestny uznał (on płacił) żeby wziąć te 12 bo to na dzień dziecka a nie na za rok ;-)
w sumie nei jest to stracony zakup bo będzie miała po niej Emma :-p
tak wyglądała na nim w wakacje :
P7030561.jpgP7030562.jpg

OBIECANE TORCIKI W MOIM WYKONANIU:
847a1d9edf.jpegZ drugich urodzin
e59a6a763d.jpegZ pierwszych.

Cholera byłam w tym Zusie i coś mi się wydaję, że jak tak dalej pójdzie to będzie d..a z macierzyńskiego. Załamka. Ogólnie opisałabym wam sytuację z moim szefem ale za dużo by pisać, wię o tym jutro jak Mela w przedszkolu będzie. A dziś zawiozłam Świadectwo Pracy do Zus i nie wiadomo czy będę miała wypłaty świadczenia, jutro kobitka do mojego byłego pracodawcy ma dzwonić czemu on nie chce uwzględnić mojego podania o pierwsze dwa dni urlopu macierzyńskiego(teraz takie przepisy niby) No ręcę opadają, a już myślałam że pożegnam się z idiotą definitywnie. Ach ciągle coś jak nie urok to sr...ka

Sali, dziękuje.
dorotar, sama robiłas? Bardzo ładne.
Malwina, jak ja Zośce będe robić urodziny to też obiad odpada bo mam duża rodzine (10 osób) i od D.5 plus my więc nie miałabym gdzie pomieścic... na dowrze chyba by siedzieli.

A co do rowerków to ja się nie wypowiadam bo nie nasz etap. Ale mój siostrzenieć ma 5 lat i już dostaje takiego małego górala....

Cześć lachonice moje - wracam na dobre na otwarte wątki bom się wyeksmitowała z zamkniętych ;-p

pisze do Was z taką sprawą - która miała problem z WNĘTROSTWEM u swojego synka i co zalecili hormonalnego czy raczej operacyjnie
i druga sprawa mój ma jedno i jednocześnie kolejne zapalenie układu moczowego
ciężko dojść do tego czy to cofające się jądro go faktycznie boli ... jak badają to wiadomo że mówi ała
ale zaczął się tam chwytać i mówić że boli tuż przed zapaleniem układu moczowego później pomiędzy pierwszym a drugim nadal informował ze boli
w sobotę miała atak gorączki nagły i krzyczał ze boli to jak pojechałam z nim do szpitala to już został bo stwierdzono kolejne zapalenie

w między czasie robiłam mu sama pare badań i baaardzo podwyższone leukocyty ma...

normalnie mam zawrót głowy z tym bo nic konkretnego od żadnego lekarza nie wiem ...

wrrr

jak był zdrowy to był zdrowy jak zachorował to na dobre ...

a tak poza tym tęskniłam za Wami babeczki kochane :*

Kama super Vi wygląda na tym rowerku:)

Kamma
ja mam nadzieje że i moja złąpie rowerek pomyślę na Dzień dziecka:)

Dorotar
współczuję sytuacji w Zus-e mam nadzieje że się rozwiąże:) Śliczne torciki:)

Rox kope lat:) Fajnie że się odezwałaś. W sprawie Boo nie pomogę bo nawet nie wiedziałam co to jak napisałaś;/ Współczuję bo pewnie cały czas się denerwujesz;/ Mam nadzieje że bybko wyjdzie z tego biedaczek;( A jak tam w życiu osobistym się ułożyło??

ViKamcia fajny ten rowerek :tak: no i nie wygląda na za mały, myślę, że taki kupimy, tyle, że jeszcze Zuzka sobie poprzymierza na którym lepiej się czuje :tak:

sali myślałam nad biegowym kiedyś, ale jednak wolę, żeby Zuzia uczyła się już ładnie pedałować ;-)

dorotar ładne torciki. No i trzymam kciuki, żebyś jednak kasę dostała..

rox Hej, dawno Cię tu nie było ;-) Ja niestety nie pomogę...

Zuzia już kolację zjadła, już nawet wykąpana :-D Teraz bajkę ogląda. Wcześniej razem ćwiczyłyśmy, ale miała radochę jak kręciłam hula-hop :-D:-p No i obliczyłam ile kalorii zjadłam i wyszło, że ok 1003, czyli jest ok :tak::-)

Aneta pedałowanie to pikus przy nauce trzymania równowagi..potem z kijem trzeba biegac a Tymek od razy pedałował i jezdził na góralu bez kija;)Kaja nauczyla sie pedałowania na moim stacjonarnym hehe.

reklama
fajny fajny i jeszcze siedzenie mogę podnieść o jakieś 20 cm .. więc to sporo zdaje mi sie :-)
sali ja też patrzyłam na biegowe.. ale dla mnie rower to rower i jeździć powinien ;-)
a nie żeby dziecko biegło.. :-D wiadomo ze to do nauki trzymania równowagi , ale i my kiedyś na zwykłych rowerkach jeździliśmy i nauczylismy się na 2 kółkach i nasze dzieci tez sie bez problemu nauczyć..

a my dopiero wróciliśmy ze spacerku.. idę zrobić ciepła herbatke i jakiś filmik włączymy :-p

Do góry