reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar, idiota.... nic wiecej o ty człowieku nie da sie powiedzieć...
Kasiek to może wybierzci cos neutralnego co bedzie pasowało do kazdego koloru:-p?

reklama
Rox to gdzie tyłek przeziębiłaś?? A jak to się leczy to co ma Boo??

Ja się uczę dziewczyny napiszę o MATKO!!!!! Na co mi to było rok od obrony mija a ja się uczyć nie potrafię nawet skupić się nie mogę;/ Czytam bez zrozumienia;/ Zrobiłam przerwę na brzuszki i gadam z kumpelą ze studiów i się same oszukujemy hahaha

kochana ja mam aktualnie sesję, chore dziecko i prace pełnoetatową a dla ścisłości studiuje - DZIENNIE !

osz jak mi się nie chce

a obronę mam maj/czerwiec ;-)

hmm nie wiem sama gdzie sie tak załatwiłam...raczej dbam o gacie kalesonowe zimą ;p i podkoszulki ... no ale stało sie i jest :zawstydzona/y:

a Boo - operacyjnie albo hormonalnie

miłego dnia lachony :-D

Umi czyli co?? Czekam na podpowiedz i pamiętaj mam małe dziecko które nie zawsze ma czyste rączki:p

Rox uuu to dobra jesteś ja dziennie zrobiłam tylko inżyniera a teraz zaocznie ponieważ muszę 100km dojechać:p Co za życie żeby takie małe dziecko i trzeba hormony pchać albo operację... Nic zdrówka dla Was i grzej pupe:)

Dorota współczuje.... tyle nerwów przez jednego durnia!! szok... mam nadzieję że przyznają Ci macierzyński i wszystko dobrze się skończy.

Kasiek jeśli chcecie malować na żółto lub zielono, to zielona kanapa będzie jak najbardziej pasować :tak:
A co do kupy to u Nas dziś jeszcze żadnej nie było ;-)

Witam ;-)
Dzisiaj noc ciezka,maly sie wybudzal i plakal nie wiem czemu:confused: :-( nie moglam go uspokoic,jesc nie chcial,pic tez,pielucha w porzadku to nie wiem o co chodzilo, chociaz tyle,ze spi z nami od jakiegos czasu pol nocy to latwiej usnal przy nas. Teraz padl potem wstanie i zje kaszke.
kasiek88kasiek ktory sezon ogladasz? ;-) tez uwielbiam ten serial,ale nie mam czasu ogladac na bierzaco:dry:
fikusek swietne zdjecie Alanka masz w sygnaturce :-)
karolina witaj:) uczysz sie w liceum zaocznym? w tym roku masz mature? super,ze Wam sie uklada;-) wsparcie jest bardzo wazne,planujecie jakis slub?
dorotar przepiekne te torty,masz talent;-) szlag by mnie trafil na Twoim miejscu:wściekła/y:
kaamaa czemu juz zmieniasz lozeczko? Za male? Pytam z ciekawosci bo moja chrzesnica ma 2 latka i nadal spi w dzieciecym :tak:super to lozko:) do takich ziemniaczkow pieczonych jest super przyprawa,pyszne wychodza:-)

wampi trzeba czekac 3 miesiace,przynajmniej mi tyle kazali dla bezpieczenstwa,cos tam probowalam wczesniej ale nie na brzuch:tak: przykro mi z powodu szczurka:-( mi zdechla sunia 4 lata temu majac 13 lat wiec wiem jak przykro jest
Malwina gratuluje:tak:
Gosdia wszystkiego najlepszego:-) z checia wezme tak ze 3-4 kg:-p
rox my nie mielismy z tym problemu,jedynie maly mial guzka na jaderku ale sie sam wchlanal,zdrowka dla synka. dzielna dziewczyna jestes:tak: ja planuje isc na dzienne i pracowac,mam nadzieje,ze tez sobie poradze
paulaw ja urodzilam 3 tyg po 18tych urodzinach:-) tak trzymaj,niektore rzeczy trzeba olewac

Mam takie pytanie,kiedy zmienialyscie nosidelko na fotelik samochodowy? bo Adas juz na styk wchodzi,nogi mu wystaja bardzo i nie wiem kiedy nalezy zmienic. Aa i jeszcze takie nietypowe,czy ktoras z Was przed okresem ma opuchniete podbrzusze? bo ja tak mam od cc:dry: taka spuchnieta sie czuje:dry:

choinka rozebrana,zmykam bo dziec krzyczy,milego dnia:tak:

Burzowata już możesz zmienić, na fotelik 9-18kg tylko zwróć uwagę żeby się rozkładał do spania, zawsze to dzieciowi wygodniej :tak:
A co do @ to ja często czuje się opuchnięta, brzuch może nie tak bardzo ale na "dole" strasznie i też wydaje mi się, że przed porodem tego nie miałam.

Kasiek ale co ma być brązowe czerwonymi akcentami, ściana czy kanapa? :-p

kasiek ja mam w pokoju żółto czerwone ściany, meble mamy brązowo zielone i kanapę będziemy kupować brązowo zieloną, pod meble, a ściany będziemy malować na żółty i taki czerwony brąz nie pamietam dokładnej nazyw. Wszystko zalezy od tego jakie kolory lubisz:) no a jak chcesz cos neutralnego to dopasuj własnie pod kolor mebli które beda w pokoju, bo jak dopasujesz pod sciany to moze byc róznie, bo ci sie odwidzi kolor na scianach i co zrobisz z meblami:-p
burzowata teoretycznie po roku a w praktyce jak dziecko juz samo siedzi. Bo prawda jest taka że dziecko które siedzi nie koniecznie lubi leżace wersje fotelików

rox zdrówka dla Was ;*

paulaw witam :-) pisz jak najczęściej :tak: a prezent rzeczywiście świetny i oryginalny :-D;-)

kasiek ja ćwiczę od 1 stycznia :tak:

Liza Hania już na dwóch kółkach śmiga? ;-) ja mam plan nauczyć moją w tym roku na dwóch kółkach, ale nie wiem czy to realny plan :-D

kama nie chcę zapeszyć ale gratuluję :-p

burzowata my zmieniliśmy jak Zuzia miała 8-9 miesięcy, nie pamiętam teraz dokładnie.

reklama
burzowata-tak liceum zaoczne i matura dopiero za rok :) (na całe szczescie hehe) A ślub...ślub chcemy wziąć trochę później myslę że po studiach nasza córa przynajmniej będzie to pamiętać ;) na razie pieniążki przeznaczamy na coś innego ;)

Do góry