reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się wieczorkiem. I od jutra znowu praca, ahh to wolne zdecydowanie za szybko mija:-D
Witam Nowe Mamy. Sporo Was doszło, więc nie zapamiętałam nicków, ale witam gorąco:-)

Mała Czarna, ale masz piękną córeczkę, a te oczyskaaa, cudo:tak::-) Ty także jesteś bardzo ładna:tak: Ja w ogóle nie kojarzę ani Małej ani Ciebie.
Fikusek, Wampi to powodzenia w postanowieniach:-) Odnośnie odchudzania;-)
Fikusek i dzięki za zaproszenie do grupy, przyjmę jutro zaproszenie bo zaraz idę spać:tak:
Dorota cudne dzieci, świetne zdjęcia, na prawdę miło się Was ogląda:tak: I podobasz mi się w rudym:-) A jaki masz naturalny kolor?

reklama
Madleine- cześć:-)

kasiek88kasiek- bardzo prawdopodobne, że inny... Ale ja zupełnie nie pamiętam jaki:-(

Vegas-dziękujemy:zawstydzona/y::-)

Pyśka dopiero zasnęła, a jutro na rehabilitację jedziemy... Znowu rano nie będę mogła Jej dobudzić;-)

Witam dziewczyny:-):-) troche mnie nie bylo ale nie mam na nic czasu:no::-( nie mam nawet z kim pogadac,brakuje mi Was:tak: jak mialam chwile to Was troche podczytywalam,witam nowe mamy:-D;-)
U mnie co nowego w skrocie, maly siedzi juz pewnie,umie sam siadac z kazdej pozycji,raczkuje po calym domu i lazi przy meblach,caly czas cos sobie gada po swojemu i demoluje choinke razem z kotem:-D i musze ja rozebrac bo rozniosa ja w koncu:laugh2: caly czas poki co zdrowy,wazy ok.8 kg,dalej sie karmimy :) ja mam koniec semestru,ktory zakonczylam ze srednia 4,62:tak: znowu mi dali nauczanie indywidualne wiec moge siedziec i karmic dalej sobie spokojnie:) w swieta chrzcilismy malego,u kapucynow,bo u mnie ksiadz byl mega chamski,i tak bylo super:tak: co jeszcze,aaa probne matury w miare,ang rozszerzony na 84 % wiec jestem zadowolona,matmy nie zadalam:no::-( a polski na 70 %, mam nadzieje,ze na majowej zdam ta cholerna matme. W swieta obralam sobie cel przytyc,bo za bardzo schudlam,aa i mamy z M swoj samochod:) Tyle mi narazie przychodzi do glowy. Mam nadzieje,ze uda mi sie zagladac czesciej bo tak smutno bez Was mi:-(
a to aktualne zdjecie Adasia DSC01111.jpg

Burzowata jeju, ale dawno Cię nie było. Przesłodki ten Twój Adaś, nic tylko zacałować:-) Fajnie, że dobrze się rozwija:tak: Ładne wyniki na maturze próbnej i oby matma była zdana w maju:tak: Mocno trzymam kciuki!
Mała Czarna powodzenia jutro na rehabilitacji:tak:

Burzowata- gratuluję Ci super wyników, a matmę też zdasz w maju:-) Mnie na szczęście matma ominęła:-D Śliczny ten Twój Adaś:tak:

Vegas- dziękujemy:-) Chociaż to i tak będzie jak zawsze godzina krzyku i wrzasku, no ale jak trzeba, to trzeba;-)

Ja już się kładę, życzę Wam miłej nocki:-) No i do jutra;-)

Burzowata dasz radę i tak nie jest źle:) Próbna trudniejsza:p żeby przestraszyć a mały cudowny taki śliczny:)
Pamiętam jak moja stała tak w łóżeczku:)

Oj ja też idę spać Chirurgów sobie obejrzałam spałakałam się jak bóbr eh Kocham tan serial:D:D Bajo do później:)

Gosdia wszystkiego najlepszego 100 latek pociechy z Zosi i w ogóle naj naj naj:*

Ostatnia edycja:
o nas a więc tak :)
moja mała myszka za tydzień będzie mieć roczek :)
ja cuż chodzę do szkoły w weekendy a w tygodniu spędzam czas z moja księżniczką ;)

Witajcie po weekendzie:szok:, ale naskrobałyście:shocked2:. Ani jednej strony jeszcze nie nadrobiłam:confused2:, ale zaraz sie za to zabiorę.

Gosdia 100 lat i spełnienia marzeń.

mała_czarna śliczna córa:)

reklama
Do góry