reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosdia:
kartki_urodzinowe-20.jpg

Mała_Czarna śliczną masz córeczkę :tak:

Burzowata aleee przystojniak ;-) mam straszny sentyment do tego imienia.

Przed chwilą zamówiłam nowe łóżko dla Julki, miałam nadzieje ze do jej urodzin już je będę miała ale niestety muszą je jeszcze wyprodukować i czas oczekiwania do 10 dni roboczych, więc trochę poczekamy, dobrze że Julka jeszcze nie rozumie bo na pewno by mnie skrzyczała :-D

reklama
mała_czarna ja kojarzę zdjęcie Patrycji to na czerwonym krzesełku ;-) więc pewnie już tu pisałaś.
Zuźka też miała taką zebrę :tak:

Madleine witam :tak: pisz jak najczęściej ;-)

burzowata super średnia, gratuluję :tak: no i życzę powodzenia z tą matmą :tak:
Adaś przesłodki :-)

Gosdia Wszystkiego najlepszego :*:*

kama te łóżeczko, które już kiedyś pokazywałaś? jak już dojdzie to się pochwal :-p

Karolina a tatuś maleńkiej?? I co szykujesz na impereze urodzinową??

Umi to bierz się do roboty:p:p

Kamma pewnie jak przyjdzie to pokaż:)

U nas jak zwykle porządki gotowanie i muszę wziąć się za naukę;/ ale to pewnie w nocy bo w dzień nie da rady:p

gosida wszystkiego naj :-)
kama pokaż łóżeczko :-)
może się wyrobią szybko -:-) my zamawialiśmy Vice na swięta domek (play house) no i przyszedł dpoiero 5 stycznia bo z Anglii jechał :-p a zamawiałam dzień przed wigilią :-)

ale pustki z rana.... :-p

Hehe widziałyscie co w poznaniu sie stało? ;P
Próba samobójcza na konferencji :dry: co to sie dzieje na tym swiecie ;/

Ja mikolaja polozylam spac,za wiele na obiadnie zrobie bo gazu nie mam;/ ehhh

KAAMA a ja słyszałam, że w szpitalach wręcz nie chcą robić przepisów, nawet jak ktoś urodził się o 23.55 ostatniego dnia roku.

ANETKA dużo osób mówi i mi też się wydaje, że ona wygląda na starszą niż jest.

KAROLINA witaj i nie słuchaj głupiego gadania ludzi.

MAŁA CZARNA śliczna córcia, fajna ta zebra, co ona robi i ile kosztuje???? Bo rozmyślam nad prezentem urodzinowym dla chrześnicy na koniec lutego i dla córci na początek marca.

MADLEINE też witam pisz sporo.

VEGAS moje naturalne włosy hmm sama już nie wiem, ale jakieś mysie blond. Wiesz ja jestem fryzjerką i uwielbiam szaleć z kolorami ale i tak najlepiej się czuje w takich ciemnych jak mam teraz.

GOSIA wszystkiego najlepszego

Mój mały dziś pierwszą noc lepiej spał niż zwykle, zawsze pobudki co godz, dwie. A wczoraj po płaczliwym wieczorku z powodu bólu brzucha zasnął na mamusi brzuszek w brzuszek o 22 i dwie pobudki po 1 i po 4, a potem już przed 8 ale tu już mamusia nie spała bo szykowałam córę do przedszkola. Ranek u mnie pracowity, dopiero chwila wytchnienia, mały się cycoli a ja jedną piszę. Zawiozłam Amelkę a potem rozbieranie choinki i sprzatanie a mały z babcią.
Moja mała głodomorrrra tak łapczywie je, że mu się ulewa i wymioty ma. Choć do końca nie wiem czy przez to bo wyczytałam, że mogą to też być efekty skazy, no i uszka zaczeły się robić suche też raczej przez skazę. Na dietę przeszłam ale efektów jeszcze nie ma bo dalej wysypany jest.

kama to pokaż jakie zamówiłaś :-p

liza to co Ty wykombinujesz na ten obiad bez gazu? Ja bym pewnie nic nie wymyśliła..

dorotar Amelka nie jest dużo starsza od mojej Zuzi a wygląda na rok albo i 2 starszą :-p może dlatego, że taka szczuplutka jest i nie ma pulchnych policzków tak jak moja :-D
A prezent dla córci szukasz.. a ma rower? My Zuzi na 3 urodziny właśnie taki "doroślejszy" rower kupimy z doczepianymi kółkami :tak:

Ja już rozmyślam jaki tort zrobić Zuzi na 3 urodzinki :-p i chyba postawię na Peppę, bo Zuzia ją uwielbia :tak::-)
Co do prezentów to my kupimy rower, tak jak już pisałam wyżej, poza tym najprawdopodobniej dostanie hulajnogę, wrotki, ochraniacze i kask :-p

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry