reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosdia:
kartki_urodzinowe-20.jpg

Mała_Czarna śliczną masz córeczkę :tak:

Burzowata aleee przystojniak ;-) mam straszny sentyment do tego imienia.

Przed chwilą zamówiłam nowe łóżko dla Julki, miałam nadzieje ze do jej urodzin już je będę miała ale niestety muszą je jeszcze wyprodukować i czas oczekiwania do 10 dni roboczych, więc trochę poczekamy, dobrze że Julka jeszcze nie rozumie bo na pewno by mnie skrzyczała :-D

reklama
mała_czarna ja kojarzę zdjęcie Patrycji to na czerwonym krzesełku ;-) więc pewnie już tu pisałaś.
Zuźka też miała taką zebrę :tak:

Madleine witam :tak: pisz jak najczęściej ;-)

burzowata super średnia, gratuluję :tak: no i życzę powodzenia z tą matmą :tak:
Adaś przesłodki :-)

Gosdia Wszystkiego najlepszego :*:*

kama te łóżeczko, które już kiedyś pokazywałaś? jak już dojdzie to się pochwal :-p

Karolina a tatuś maleńkiej?? I co szykujesz na impereze urodzinową??

Umi to bierz się do roboty:p:p

Kamma pewnie jak przyjdzie to pokaż:)

U nas jak zwykle porządki gotowanie i muszę wziąć się za naukę;/ ale to pewnie w nocy bo w dzień nie da rady:p

gosida wszystkiego naj :-)
kama pokaż łóżeczko :-)
może się wyrobią szybko -:-) my zamawialiśmy Vice na swięta domek (play house) no i przyszedł dpoiero 5 stycznia bo z Anglii jechał :-p a zamawiałam dzień przed wigilią :-)

ale pustki z rana.... :-p

Hehe widziałyscie co w poznaniu sie stało? ;P
Próba samobójcza na konferencji :dry: co to sie dzieje na tym swiecie ;/

Ja mikolaja polozylam spac,za wiele na obiadnie zrobie bo gazu nie mam;/ ehhh

KAAMA a ja słyszałam, że w szpitalach wręcz nie chcą robić przepisów, nawet jak ktoś urodził się o 23.55 ostatniego dnia roku.

ANETKA dużo osób mówi i mi też się wydaje, że ona wygląda na starszą niż jest.

KAROLINA witaj i nie słuchaj głupiego gadania ludzi.

MAŁA CZARNA śliczna córcia, fajna ta zebra, co ona robi i ile kosztuje???? Bo rozmyślam nad prezentem urodzinowym dla chrześnicy na koniec lutego i dla córci na początek marca.

MADLEINE też witam pisz sporo.

VEGAS moje naturalne włosy hmm sama już nie wiem, ale jakieś mysie blond. Wiesz ja jestem fryzjerką i uwielbiam szaleć z kolorami ale i tak najlepiej się czuje w takich ciemnych jak mam teraz.

GOSIA wszystkiego najlepszego

Mój mały dziś pierwszą noc lepiej spał niż zwykle, zawsze pobudki co godz, dwie. A wczoraj po płaczliwym wieczorku z powodu bólu brzucha zasnął na mamusi brzuszek w brzuszek o 22 i dwie pobudki po 1 i po 4, a potem już przed 8 ale tu już mamusia nie spała bo szykowałam córę do przedszkola. Ranek u mnie pracowity, dopiero chwila wytchnienia, mały się cycoli a ja jedną piszę. Zawiozłam Amelkę a potem rozbieranie choinki i sprzatanie a mały z babcią.
Moja mała głodomorrrra tak łapczywie je, że mu się ulewa i wymioty ma. Choć do końca nie wiem czy przez to bo wyczytałam, że mogą to też być efekty skazy, no i uszka zaczeły się robić suche też raczej przez skazę. Na dietę przeszłam ale efektów jeszcze nie ma bo dalej wysypany jest.

kama to pokaż jakie zamówiłaś :-p

liza to co Ty wykombinujesz na ten obiad bez gazu? Ja bym pewnie nic nie wymyśliła..

dorotar Amelka nie jest dużo starsza od mojej Zuzi a wygląda na rok albo i 2 starszą :-p może dlatego, że taka szczuplutka jest i nie ma pulchnych policzków tak jak moja :-D
A prezent dla córci szukasz.. a ma rower? My Zuzi na 3 urodziny właśnie taki "doroślejszy" rower kupimy z doczepianymi kółkami :tak:

Ja już rozmyślam jaki tort zrobić Zuzi na 3 urodzinki :-p i chyba postawię na Peppę, bo Zuzia ją uwielbia :tak::-)
Co do prezentów to my kupimy rower, tak jak już pisałam wyżej, poza tym najprawdopodobniej dostanie hulajnogę, wrotki, ochraniacze i kask :-p

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry