reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kama łóżeczko świetne :tak: to właśnie te, które kiedyś pokazywałaś ;-)
A torcik sama będziesz robiła, czy kupujesz?
U nas nawet nie ma żadnej fajnej cukierni, żeby takie torty robili.. :sorry:

reklama
anetka pieczone ziemniaczki z piekarnika w papryce slodkiej;P :) mam nadzieje ze maz dzis butle kupi ;] pyszne sa bo juz robilam nie raz ;)
Ale slodko mala wygląda na tym zdjeciu, i jaka juz z niej panna... :tak:

Kaamaa urodzinki juz tuz tuz :D wsio gotowe?;)

Anetka nie ma szans żeby sama zrobiła tort dla 30 osób ;-) ( na urodzinach będzie 20ścia a reszta będzie na wynos dla tych którzy nie mogą przyjść) dziś moja mama ma zajechać do cukierni i zamówić, ma po drodze a ja nie muszę 30 km zasuwać, my w sobotę odbierzemy i zapłacimy :tak: a cukiernia sprawdzona, w tej samej był zamawiany tort na moją komunię i każdy następny urodzinowy/ okolicznościowy :tak:

Liza uwielbiam takie ziemniaczki, posypuje je vegetą i mieszanką papryki słodkiej i ostrej i do piekarnika, pyszota :-)
A co do urodzin to hm... prezent zamówiony, tort i ciasta zostaną dzisiaj zamówione, moja babcia ma zrobić swoje slynne placuszki z wiśniami, teściowa marcinka, w piątek dokupie jeszcze ciastka, słodycze jakieś baloniki i to tyle :-)

E:

Wampi wspóczuje i tulę mocno :* też kiedyś miałam szczurka Franka, jak zdechł wyłam jak głupia i mama pozwoliła mi nie iść do szkoły, strasznie byłam do niego przywiązana :tak: to niesamowicie inteligentne stworzenia.

Ostatnia edycja:
Victoria miała tort w kształcie konia... sama jej robiłam .. i wyszedł bardzo pyszny :tak:
do tego miała taki fajny deser z galaretki :-)
DSC02450.jpgDSC02599.jpgDSC02598.jpg
anetko Vika też dostała na urodziny nie wrotki ale rolki na 3 kółkach , z przodu 1 z tyłu 2 :-)
o tu zdjęcie :
DSC03057.jpgDSC03061.JPG

Kamcia jak robiłaś ten deser z galaretki? może ja się skuszę i też zrobię :tak: widziałam kiedyś fajny przepis na "moich wypiekach" chyba z takich właśnie kolorowych biszkoptów, wygląda rewelacyjnie, ale autorka sama sie przyznała że nie smakuje już tak dobrze, więc dałam sobie spokój.
Na zdjęciach widać że Wika fajnie sobie radzi na rolkach :tak: mój szałaput po pierwszym kroku zapewne by leżał :-D

Witam

ale skrobiecie

Burzowata gratki super wyników

Gosida Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Kama bardzo fajne to łózeczko, my swierdzilismy ze nie pomiescimy wszystkich gosci na urodziny i w sobote robimy dla chrzestnych a w niedziele dla dziadków. Widdze ze tez robisz na słodko urodzinki????

A ja musze sie pochwalic , ze w 1,5 tygodnia schudłam 1,5 kg nie jedząc słodyczy:) I brzuszek juz mniejszy

Hej.
Justynka jeszcze w przedskzolu. zabrała ze sobą torebkę cukierków i jak weszła na salę to do pani się pochwaliła ze ma urodziny i że ma dla wszystkich cukierki..
Mamy dać jej zestaw plastyczny, a ja dokupiłam jeszcze puzzle z motywem z Zaplątanych..
Mimo że nie było imprezy to Justynka była zadowolona bo w końcu miała swój własny różowy tort i dmuchała świeczki.
Potem koleżanka ze swoimi dzieciakami wpadła więc się wybawili.:tak::-D.
wyczułam przy uchu bolący guzek, dzisiaj ciut większy niż wczoraj i huk nie wiem czy iść z tym do lekarza czy nie.
Fikusek Ja nie wierzę że ty tyle ważysz. ale powodzenia w dietce, oby szybko szło i żeby nie wracało.:tak:. ja miałam od 2 stycznia się wziąć ale dolegliwości sprawiły że 2 kg poszły od razu.:-D. ale od dzisiaj jest dobrze i normalna dietka. do ćwiczeń zakupiłam sobie pas neoprenowy, bo z brzucha najgorzej zrzucić ten tłuszcz i w nim będę ćwiczyć.
Wampi Ja jak się odchudzałam ćwiczyłam dzień w dzień. a teraz sobie rozkładam żeby każdą partię ciała ćwiczyć tylko trzy razy w tygodniu bo tka to załatwiałam na wszystkie mięśnie ćwiczenia.
Snoopy Jeszcze raz zdrówka dla Ali.
Dorotar Supor zdjęcia,. Ale Ty masz cycochy:szok:.

ANETKA no może rower to dobra sprawa, w marcu ma urodziny to w sam raz na ciepłe dni. Ma tylko taki plastikowy to ten dla młodego będzie jak podrośnie. A jak jesteśmy na giełdzie to jak widzi zawsze taki różowy to pyta czy jej kupię taki. Torcik myślę o Hello Kitty ostatnio któraś z was wrzucała zdjęcia i sobie je ściągnełam, ale ja sama robię torty. Na pierwsze i drugie urodziny też sama na spółę z moją mamą robiłyśmy, tzn babcia piekła biszkopt i zrobiła mi krem a ja resztę. Póżniej jak znajdę to wrzucę zdjęcia bo teraz zaraz do Zusu muszę jechać bo dzwonili w sprawie macierzyńskiego i muszę jeszcze świadectwo pracy im dowieźć.

KAMA ja wyczytałam, że nawet do 5 tyg. alergen może się utrzymywać, ale osobiście nie cwiem. Dziś dostaniemy nr do dobrej pediatry-alergolog i będziemy dzwonić.

EWI z cycochów zadowolony tylko K ale i tak na razie stronię od dotykania, jakoś jak karmię małego to mi to ni przeszkadza ale jak juą K czy nawet ja sama dotykam to mnie to strasznie teraz drażni. Czy nienormalna jestem? A najgorsze problemy z kupieniem biustonosza.

Ostatnia edycja:
Liza no w sumie można i tak :-p aż dziwne, że nie pomyślałam, bo ostatnio moje potrawy w większości są właśnie pieczone w piekarniku :-p
A no Zuzia duża się robi i nieznośna też czasami niestety :sorry:

wampi no to podobnie dietkuję, ale ja to będę swoje kilogramy zrzucać chyba z 3 lata :baffled:
Przykro mi z powodu szczurka :-(

kama to duża impreza się szykuje, widzę :-) to chyba rzeczywiście lepiej kupić ;-)

ViKamcia robiłam ten torcik konika z Twojego przepisu :-D:-D i racja, pyszny ;-)
I jak Viki radzi sobie na tych rolkach? Też właśnie o takich myślałam, ale sama nie wiem, wrotki byłyby chyba na dłużej, bo mają regulowaną długość.

Malwina gratuluję spadku wagi :-) ja to nawet nie wiem czy u mnie coś spadło, bo wolę się nie ważyć :-D

EWI Wszystkiego najlepszego dla Justynki :*:*

dorotar Zuzia też ma taki plastikowy, ale to już za duża na taki rowerek. Zuzka ma urodziny w maju, więc też w sam raz :) No i ja też sama robię Zuzi torty, teraz też sama coś wykombinuję.

U nas padał śnieg, ale już przestał. Nawet nic nie zostało.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry