reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestem, może zdążę i napisać i wkleić fotki, bo diablica jeszcze nie śpi:-)

Pytałyście, a więc...:-) Mała jeszcze nie chodzi, bo dopiero od 2 miesięcy sama siada i raczkuje, gdyż miała/ma problemy z napięciem mięśniowym i jest rehabilitowana. Teraz już wychodzimy na prostą, Pani neurolog powiedziała, że do 18 miesiąca ma zacząć chodzić i koniec rehabilitacji;-) Bo na dobrą sprawę już moglibyśmy nie mieć, ale lepiej poćwiczyć za długo, niż o kilka dni za krótko...
Po roczku super, dostała fuul prezentów, szczególnie uwielbia zebrę skoczkę z fishera;-) Prezent od mamy i taty:-D
W okresie wrzesień-październik-listopad chorowała bardzo często:-( Od listopada daje Jej tran i od tamtej pory ani jednego choróbska:-D
Mieszkamy w Łowiczu:-)

23 listopada mamy wizytę w Centrum Zdrowia Dziecka u gastrologa, więc proszę już teraz o trzymanie kciuków:-)

Zdjęcia zaraz wrzucę:-D

Dorotar- boskie zdjęcia, śliczne masz te dzieciaczki:-) A jak widzę ciążowy brzuszek, to zaraz się wzruszam:-) Cuuuuuudo:-)

reklama
Zaraz po urodzeniu:

2 dzień po porodzie:

Jeszcze w szpitalu- dziubek:

Moje łoczyska:

To chyba z maja:

Teraz kilka wakacyjnych:

Weselnie:

Aktualne wrzucę później, bo już mi się dzieć do klawiatury dobiera;-)

Karolina witaj :-) bardzo dojrzałe podejście, tak trzymaj! :tak:

Kamcia szok.... nie ma to jak zgrywać się z własnego dziecka :-(

Mała_Czarnamoja Julka też uwielbia skoczka, wskakuje na zebrę i drze się "ijo,ijo,ijo" :-D
Super że Mała sobie tak dobrze radzi, a chodzeniem nie ma co się przejmować nawet w pełni zdrowe dzieci często w tym wieku jeszcze nie chodzą.
Pamiętam że kiedyś pisała tu dziewczyna z bardzo podobną historią i to chyba zbieg okoliczności bo jej córeczka też ma na imię Patrycja :tak: ale nie wiedzieć czemu nagle przestała pisać...

MAŁA Czarna fajne fotki
Vika tez ma skoczka zebrę od dawna i bardzo ja uwielbia :-d hehe
ooo tak zgadzam się z kamcią :-) pamiętam ta dziewczynę :tak: kilka miesięcy temu była na forum

kama zgrywac jak zgrywać ale dać ugryźć surowe jajko!!1 przecież albo skorupka albo całe jajko mogło wpaść dziecku prosto do gardła :no:
a rodzicie jeszcze bezczelnie przydzierali :no:

Tak sobie myślę, czy to nie ja kiedyś pisałam... Bo pamiętam, że napisałam na jakimś forum kilka postów i jakoś nie mogłam się zebrać, żeby pisać dalej... Tylko zabijcie mnie, ale nie wiem, czy to było tutaj:-(

Pyśka też uwielbia tą zebrę, szczególnie od miesiąca, kiedy nauczyła się na nią sama wsiadać i zsiadać:-D

A teraz aktualne fotki:

A jednak nie są takie bardzo aktualne, bo z początku grudnia;-) Resztę mam jeszcze na aparacie, jak zgram to wrzucę:-)

Mała czarna racja jak zobaczyłam Twoją córcię wydała mi się znajoma a dużo dzieci się tu ogląda:) Ale nick inny miałaś:p

Nie wiem czy sie jeszcze na ten watek kwalifikuje,ale na 1 stronie jest wiek do 26 lat wiec jestem :)
Mam 25 lat i w tym roku urodze swoja pierwsze planowane i wyczekane dzieciatko :)

reklama
Do góry