reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestem, może zdążę i napisać i wkleić fotki, bo diablica jeszcze nie śpi:-)

Pytałyście, a więc...:-) Mała jeszcze nie chodzi, bo dopiero od 2 miesięcy sama siada i raczkuje, gdyż miała/ma problemy z napięciem mięśniowym i jest rehabilitowana. Teraz już wychodzimy na prostą, Pani neurolog powiedziała, że do 18 miesiąca ma zacząć chodzić i koniec rehabilitacji;-) Bo na dobrą sprawę już moglibyśmy nie mieć, ale lepiej poćwiczyć za długo, niż o kilka dni za krótko...
Po roczku super, dostała fuul prezentów, szczególnie uwielbia zebrę skoczkę z fishera;-) Prezent od mamy i taty:-D
W okresie wrzesień-październik-listopad chorowała bardzo często:-( Od listopada daje Jej tran i od tamtej pory ani jednego choróbska:-D
Mieszkamy w Łowiczu:-)

23 listopada mamy wizytę w Centrum Zdrowia Dziecka u gastrologa, więc proszę już teraz o trzymanie kciuków:-)

Zdjęcia zaraz wrzucę:-D

Dorotar- boskie zdjęcia, śliczne masz te dzieciaczki:-) A jak widzę ciążowy brzuszek, to zaraz się wzruszam:-) Cuuuuuudo:-)

reklama
Zaraz po urodzeniu:

2 dzień po porodzie:

Jeszcze w szpitalu- dziubek:

Moje łoczyska:

To chyba z maja:

Teraz kilka wakacyjnych:

Weselnie:

Aktualne wrzucę później, bo już mi się dzieć do klawiatury dobiera;-)

Karolina witaj :-) bardzo dojrzałe podejście, tak trzymaj! :tak:

Kamcia szok.... nie ma to jak zgrywać się z własnego dziecka :-(

Mała_Czarnamoja Julka też uwielbia skoczka, wskakuje na zebrę i drze się "ijo,ijo,ijo" :-D
Super że Mała sobie tak dobrze radzi, a chodzeniem nie ma co się przejmować nawet w pełni zdrowe dzieci często w tym wieku jeszcze nie chodzą.
Pamiętam że kiedyś pisała tu dziewczyna z bardzo podobną historią i to chyba zbieg okoliczności bo jej córeczka też ma na imię Patrycja :tak: ale nie wiedzieć czemu nagle przestała pisać...

MAŁA Czarna fajne fotki
Vika tez ma skoczka zebrę od dawna i bardzo ja uwielbia :-d hehe
ooo tak zgadzam się z kamcią :-) pamiętam ta dziewczynę :tak: kilka miesięcy temu była na forum

kama zgrywac jak zgrywać ale dać ugryźć surowe jajko!!1 przecież albo skorupka albo całe jajko mogło wpaść dziecku prosto do gardła :no:
a rodzicie jeszcze bezczelnie przydzierali :no:

Tak sobie myślę, czy to nie ja kiedyś pisałam... Bo pamiętam, że napisałam na jakimś forum kilka postów i jakoś nie mogłam się zebrać, żeby pisać dalej... Tylko zabijcie mnie, ale nie wiem, czy to było tutaj:-(

Pyśka też uwielbia tą zebrę, szczególnie od miesiąca, kiedy nauczyła się na nią sama wsiadać i zsiadać:-D

A teraz aktualne fotki:

A jednak nie są takie bardzo aktualne, bo z początku grudnia;-) Resztę mam jeszcze na aparacie, jak zgram to wrzucę:-)

Mała czarna racja jak zobaczyłam Twoją córcię wydała mi się znajoma a dużo dzieci się tu ogląda:) Ale nick inny miałaś:p

Nie wiem czy sie jeszcze na ten watek kwalifikuje,ale na 1 stronie jest wiek do 26 lat wiec jestem :)
Mam 25 lat i w tym roku urodze swoja pierwsze planowane i wyczekane dzieciatko :)

reklama
Do góry