reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorota super zdjęcia
kama mi to już by było wszytsko jedno na kiedy , byle z jednego roku były :-p hehe
mała czarna napisz coś więcej o was :-) mała już chodzi?? jak po roczku?? choruje Ci?? mam nadzieję że zdrowa :-) bo zdrowie dziecka najważniejsze:tak:
wstaw koniecznie jej zdjęcia :-)

a dzisiaj się bawię z Viką i wyklejała zwoje ulubione gwiazdki.. i pytam ją..
"lubisz gwiazdki??"
"tak"
a jak bardzo??"
"kosiam je" :-D heheh

Ostatnia edycja:
reklama
Ciąg dalszy sesji z córcią
9wrzesie201141.jpg9wrzesie20117.jpg9wrzesie201113.jpg

Witam po wieczornych ćwiczeniach :-) od razu czuję się lepiej! :tak:

ViKamcia a dziękuję bardzo :-p a Ty nie widziałaś go? Masz FB? ;-) bo na NK Cię miałam, ale nie mam już tam konta.
O kurcze, ale jaja z tymi bliźniakami i co teraz jak jeden będzie chodził do pierwszej klasy, to drugi jeszcze do zerówki? :-D

dorotar to super Ci się trafiło z tą sesją :tak: Zuzia też kiedyś miała za darmo, ale tylko kilka zdjęć :tak:
A to kurcze głupie babsko :sorry: jeszcze, że niby Twoja wina, jaaaasne :baffled:
Śliczne zdjęcia :tak: Twoja córeczka wygląda na starszą niż jest :tak: piękna jest :-)

kasiek ja po każdym piciu umieram i za każdym razem mówię, że to już "ostatnio raz"! i "więcej nie piję" :-D:-p

mała_czarna no jakość w tesco jest naprawdę fajna :tak: chyba na żadnych ciuszkach jeszcze się nie zawiodłam :no:
A gdzie mieszkacie? :-p nie wiem czy nie pisałaś czy po prostu nie doczytałam?
Moja to już za duża, żeby taką stopę odciskać :-D ale kupiliśmy dzisiaj naklejki, nożyczki ze wzorkami, kupimy bloki, kolorowy papier i mała będzie tworzyła :-p

snoopy zdrówka dla Ali ;*

sali wiem, żartowałam ;-) ale zazdroszczę Ci, że tak śpi :tak: moja to też budziła się ok. 10 ale jak zasypiałam po 23, ale wolę jednak, żeby poszła spać o 20, to już mam wtedy więcej czasu dla siebie.

kama ja też o kubki myślałam, fajny prezent, no ale teraz będzie laurka i słodkości, może za rok kubeczek ;-)

anetka mam FB ale nie miałam za duzo zdjęć , dopiero twraz zaczynam uzupełniaźc z przed kilku lat :-p czyli od narodzin viki :-)
wiem ze trochę mi tro zajmie , ale chciałabym wstawić tak po kolei od początku :-)
dam Ci namiary ;-)

Witajcie Dziewczyny
jestem tu nowa i powiem wam ze ja mam roczną córeczkę a mam 18 lat i czasem spotykałam głupie komentarze ze nie będę umiała zając się dzieckiem ze jestem za młoda i ze powinnam je oddać i wiecie co? Jestem dumna ze tego nie zrobiłam ze jestem szczęśliwa z moja córeczką i z jej ojcem i ze potrafię łączyć szkołę bycie mamą i dorywcze prace. Taka sytuacja w życiu uczy wielkiej dojrzałości i umiejętności organizacji. Moim zdaniem młode mamusie które muszą łączyć szkolę, prace i dzidzie i nierzadko same muszą sobie radzić są czasem o wiele lepiej przygotowane do życia niż te "w odpowiednim wieku"
trzymajcie sie ;)

karolina hej, miło Cię poznać :tak:
Bardzo dobrze, że postawiłaś na swoim i jednak nie oddałaś dziecka, tak jak Ci doradzali...
Nie słuchaj takiego głupiego gadania, że sobie nie poradzisz, że nie będziesz umiała zająć się dzieckiem.. a co za 10 lat niby lepiej byś umiała?
Pisz jak najczęściej i napisz trochę więcej o Was ;-):-)

reklama
Dorotar cudowne zdjęcia masz duże szczęście że masz takie sesje za free:) Ja na początku ciąży w ogóle nie chciałam sobie robić na szczęście C mnie zmuszał:) Śliczne masz dzieci:)

Kamcia brak słów pozwól że nie skomentuje...

Karolina
witaj pisz jak najczęściej:) Nie ważne ile ma się lat tylko co ma się w głowie:) Trzeba podziwiać że tworzycie wspaniałą rodzinę i umiesz się zająć swoim dzieckiem:)

Ale mam lenia ale muszę się ruszyć bo mój żołądek się odzywa:) Późno ale cały dzień nie jadłam najlepsza dieta buhaha

Do góry