reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorota super zdjęcia
kama mi to już by było wszytsko jedno na kiedy , byle z jednego roku były :-p hehe
mała czarna napisz coś więcej o was :-) mała już chodzi?? jak po roczku?? choruje Ci?? mam nadzieję że zdrowa :-) bo zdrowie dziecka najważniejsze:tak:
wstaw koniecznie jej zdjęcia :-)

a dzisiaj się bawię z Viką i wyklejała zwoje ulubione gwiazdki.. i pytam ją..
"lubisz gwiazdki??"
"tak"
a jak bardzo??"
"kosiam je" :-D heheh

Ostatnia edycja:
reklama
Ciąg dalszy sesji z córcią
9wrzesie201141.jpg9wrzesie20117.jpg9wrzesie201113.jpg

Witam po wieczornych ćwiczeniach :-) od razu czuję się lepiej! :tak:

ViKamcia a dziękuję bardzo :-p a Ty nie widziałaś go? Masz FB? ;-) bo na NK Cię miałam, ale nie mam już tam konta.
O kurcze, ale jaja z tymi bliźniakami i co teraz jak jeden będzie chodził do pierwszej klasy, to drugi jeszcze do zerówki? :-D

dorotar to super Ci się trafiło z tą sesją :tak: Zuzia też kiedyś miała za darmo, ale tylko kilka zdjęć :tak:
A to kurcze głupie babsko :sorry: jeszcze, że niby Twoja wina, jaaaasne :baffled:
Śliczne zdjęcia :tak: Twoja córeczka wygląda na starszą niż jest :tak: piękna jest :-)

kasiek ja po każdym piciu umieram i za każdym razem mówię, że to już "ostatnio raz"! i "więcej nie piję" :-D:-p

mała_czarna no jakość w tesco jest naprawdę fajna :tak: chyba na żadnych ciuszkach jeszcze się nie zawiodłam :no:
A gdzie mieszkacie? :-p nie wiem czy nie pisałaś czy po prostu nie doczytałam?
Moja to już za duża, żeby taką stopę odciskać :-D ale kupiliśmy dzisiaj naklejki, nożyczki ze wzorkami, kupimy bloki, kolorowy papier i mała będzie tworzyła :-p

snoopy zdrówka dla Ali ;*

sali wiem, żartowałam ;-) ale zazdroszczę Ci, że tak śpi :tak: moja to też budziła się ok. 10 ale jak zasypiałam po 23, ale wolę jednak, żeby poszła spać o 20, to już mam wtedy więcej czasu dla siebie.

kama ja też o kubki myślałam, fajny prezent, no ale teraz będzie laurka i słodkości, może za rok kubeczek ;-)

anetka mam FB ale nie miałam za duzo zdjęć , dopiero twraz zaczynam uzupełniaźc z przed kilku lat :-p czyli od narodzin viki :-)
wiem ze trochę mi tro zajmie , ale chciałabym wstawić tak po kolei od początku :-)
dam Ci namiary ;-)

Witajcie Dziewczyny
jestem tu nowa i powiem wam ze ja mam roczną córeczkę a mam 18 lat i czasem spotykałam głupie komentarze ze nie będę umiała zając się dzieckiem ze jestem za młoda i ze powinnam je oddać i wiecie co? Jestem dumna ze tego nie zrobiłam ze jestem szczęśliwa z moja córeczką i z jej ojcem i ze potrafię łączyć szkołę bycie mamą i dorywcze prace. Taka sytuacja w życiu uczy wielkiej dojrzałości i umiejętności organizacji. Moim zdaniem młode mamusie które muszą łączyć szkolę, prace i dzidzie i nierzadko same muszą sobie radzić są czasem o wiele lepiej przygotowane do życia niż te "w odpowiednim wieku"
trzymajcie sie ;)

karolina hej, miło Cię poznać :tak:
Bardzo dobrze, że postawiłaś na swoim i jednak nie oddałaś dziecka, tak jak Ci doradzali...
Nie słuchaj takiego głupiego gadania, że sobie nie poradzisz, że nie będziesz umiała zająć się dzieckiem.. a co za 10 lat niby lepiej byś umiała?
Pisz jak najczęściej i napisz trochę więcej o Was ;-):-)

reklama
Dorotar cudowne zdjęcia masz duże szczęście że masz takie sesje za free:) Ja na początku ciąży w ogóle nie chciałam sobie robić na szczęście C mnie zmuszał:) Śliczne masz dzieci:)

Kamcia brak słów pozwól że nie skomentuje...

Karolina
witaj pisz jak najczęściej:) Nie ważne ile ma się lat tylko co ma się w głowie:) Trzeba podziwiać że tworzycie wspaniałą rodzinę i umiesz się zająć swoim dzieckiem:)

Ale mam lenia ale muszę się ruszyć bo mój żołądek się odzywa:) Późno ale cały dzień nie jadłam najlepsza dieta buhaha

Do góry