reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się wieczorkiem. I od jutra znowu praca, ahh to wolne zdecydowanie za szybko mija:-D
Witam Nowe Mamy. Sporo Was doszło, więc nie zapamiętałam nicków, ale witam gorąco:-)

Mała Czarna, ale masz piękną córeczkę, a te oczyskaaa, cudo:tak::-) Ty także jesteś bardzo ładna:tak: Ja w ogóle nie kojarzę ani Małej ani Ciebie.
Fikusek, Wampi to powodzenia w postanowieniach:-) Odnośnie odchudzania;-)
Fikusek i dzięki za zaproszenie do grupy, przyjmę jutro zaproszenie bo zaraz idę spać:tak:
Dorota cudne dzieci, świetne zdjęcia, na prawdę miło się Was ogląda:tak: I podobasz mi się w rudym:-) A jaki masz naturalny kolor?

reklama
Madleine- cześć:-)

kasiek88kasiek- bardzo prawdopodobne, że inny... Ale ja zupełnie nie pamiętam jaki:-(

Vegas-dziękujemy:zawstydzona/y::-)

Pyśka dopiero zasnęła, a jutro na rehabilitację jedziemy... Znowu rano nie będę mogła Jej dobudzić;-)

Witam dziewczyny:-):-) troche mnie nie bylo ale nie mam na nic czasu:no::-( nie mam nawet z kim pogadac,brakuje mi Was:tak: jak mialam chwile to Was troche podczytywalam,witam nowe mamy:-D;-)
U mnie co nowego w skrocie, maly siedzi juz pewnie,umie sam siadac z kazdej pozycji,raczkuje po calym domu i lazi przy meblach,caly czas cos sobie gada po swojemu i demoluje choinke razem z kotem:-D i musze ja rozebrac bo rozniosa ja w koncu:laugh2: caly czas poki co zdrowy,wazy ok.8 kg,dalej sie karmimy :) ja mam koniec semestru,ktory zakonczylam ze srednia 4,62:tak: znowu mi dali nauczanie indywidualne wiec moge siedziec i karmic dalej sobie spokojnie:) w swieta chrzcilismy malego,u kapucynow,bo u mnie ksiadz byl mega chamski,i tak bylo super:tak: co jeszcze,aaa probne matury w miare,ang rozszerzony na 84 % wiec jestem zadowolona,matmy nie zadalam:no::-( a polski na 70 %, mam nadzieje,ze na majowej zdam ta cholerna matme. W swieta obralam sobie cel przytyc,bo za bardzo schudlam,aa i mamy z M swoj samochod:) Tyle mi narazie przychodzi do glowy. Mam nadzieje,ze uda mi sie zagladac czesciej bo tak smutno bez Was mi:-(
a to aktualne zdjecie Adasia DSC01111.jpg

Burzowata jeju, ale dawno Cię nie było. Przesłodki ten Twój Adaś, nic tylko zacałować:-) Fajnie, że dobrze się rozwija:tak: Ładne wyniki na maturze próbnej i oby matma była zdana w maju:tak: Mocno trzymam kciuki!
Mała Czarna powodzenia jutro na rehabilitacji:tak:

Burzowata- gratuluję Ci super wyników, a matmę też zdasz w maju:-) Mnie na szczęście matma ominęła:-D Śliczny ten Twój Adaś:tak:

Vegas- dziękujemy:-) Chociaż to i tak będzie jak zawsze godzina krzyku i wrzasku, no ale jak trzeba, to trzeba;-)

Ja już się kładę, życzę Wam miłej nocki:-) No i do jutra;-)

Burzowata dasz radę i tak nie jest źle:) Próbna trudniejsza:p żeby przestraszyć a mały cudowny taki śliczny:)
Pamiętam jak moja stała tak w łóżeczku:)

Oj ja też idę spać Chirurgów sobie obejrzałam spałakałam się jak bóbr eh Kocham tan serial:D:D Bajo do później:)

Gosdia wszystkiego najlepszego 100 latek pociechy z Zosi i w ogóle naj naj naj:*

Ostatnia edycja:
o nas a więc tak :)
moja mała myszka za tydzień będzie mieć roczek :)
ja cuż chodzę do szkoły w weekendy a w tygodniu spędzam czas z moja księżniczką ;)

Witajcie po weekendzie:szok:, ale naskrobałyście:shocked2:. Ani jednej strony jeszcze nie nadrobiłam:confused2:, ale zaraz sie za to zabiorę.

Gosdia 100 lat i spełnienia marzeń.

mała_czarna śliczna córa:)

reklama
Do góry