reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.

Przepraszam ze znów zniknęłam na chwilkę. ale od sylwestra trochę zajęcia miałam a wczoraj ksiad zbył na kolędzie.
Snoopy Zdrówka.
Dorotar. nie znam się ale możesz jeść na pewno mięsko drobiowe i ryż.:-D.
widzę był temat tortów. justynka już w poniedizałek ma urodziny ale na niedzielę zrobię jej jakiś torcik mały,. a że gości z pewnością mieć nie będziemy to i torcik wyszukany za bardzo nie będzie, ale wiem jedno musi być różowy. :-D.
Kamaa Super ten tort z krówką.

Fajne te torty, ale ile przy nich roboty:szok: I trzeba mieć zdolności plastyczne:-p
snoopy zdrówka
liza Duży już jest Miki, Emilka mu pewnie do ramienia sięga;-)

Emilka dziś w nocy wstała z płaczem, dopiero po mm się uspokoiła i zasnęła mi na rękach. Od rana znowu ciągły płacz, a od niego kaszel. Dopiero po paracetamolu się uspokoiła. Katar ma od kilku dni, ale mimo wszystko myślę że to nie choroba, a zęby, których oczywiście jeszcze nie widać... Teraz znów mała jest trochę rozdrażniona, ale to chyba już ze zmęczenia. Właśnie bawi się wkładaniem mi pilota pod bluzkę górą i wyciąganiem dołem:-p

Kamcia oj chyba ja też bym nie chciała mieszkać ze względu na klimat ja lubię słońce i dużo ciepła:) Ale z drugiej strony nie wiem czy odnalazłabym się w obcym kraju ale jak mus to mus w Polsce też kiepsko z pracą;/

Misia witaj zapraszamy:)

Liza To duży jest Miki wagę ma mojej Dominiki a jest niższy z 5cm a 9 miesięcy różnicy między nimi:)
Ja mam wesela od maja do września co miesiąc jak na razie po jednym haha

Sali sukienka jak najbardziej do Ciebie pasuje:)

Malwina zdrówka dla Zuzi:) U to dużo ludzi Twój tez fajny torcik:)

Kamma my też na tyłkach w domu siedzimy bo deszcz do tego wszystkiego zaczął padać;/ Super te torciki Domka zobaczyła te z Hello Kitty i ona chce już teraz haha

Umi
będzie dobrze:)

My siedzimy w domu bo C wybył pomagać koledze ciekawie ile razem zrobią Dominika zobaczyła te Wasze torty i już płytę z Hello Kitty karze włączać;/

a ja nie wiem co robić.

Jakis czas temu lekarz stwierdził ze Zuzia ma zaczerwienione uszy i zapisał jej antybiotyk. Ja swierdziłam ze gdyby bolały jej uszy to by płakała i miała temp. i antybiotyku nie dałam . Po paru dniach na kontroli uszy były juz ok.( mimo iz nie dałam jej antyb) A dzisiaj znów lekarz stwierdził ze ma zaczerwienone uszy i gardło i znów zapisał antybiotyk.
Ja tego antybiotyku nie wykupiłam i doszłam do wnosku ze jej nie dam , bo oprócz kaszlu to ja nie widze nic niepokąjącego , najwyzej jak jutro sie pogorszy to pojde prywatnie.

\a wy co byscie zrobiły na moim miejscu???

Malwina jesli ma zaczerwienione to jest łątwo o zapalenie ucha, zakrywaj jej uszka, antybiotyk hymm mocna sprawa, niewiem ja mam kropeli do uszu i daje ale jak bli, a tak to moze daj jej nurofen przeciwzapalny ze 3 dni ?

wampi ja niewiem po kim Miki taki wysoki, ;P krasnalek mój :-) ale to kazde dziecko inne, Daniel znów był Mikrusek;P :-)

kasiek ja w maju mam jeszcze dwie komunie ;P z tym ze na komunie chrzesniaczki M, nie planuje isc, bo to chora rodzina ;] ;/ I brata córki bliźniaczki maja w tym roku komunie:-) to juz pójdziemy napewno :tak:
I ponoc brat cioteczny we wrzesniu mial brac slub ale jak narazie cisza ;P takie ploty moze;]

MALWINA- niestety nie pomogę... nie znam się na uszach, ale antybiotyku bym nie dała, a może farmaceutka by coś ziołowego poleciła? _________________________ LIZA- my też w tym roku mamy komunię Chrześniaczki J, już się za portfel łapię ;-)

reklama
kaamaa a własnie co na komunie teraz sie kupuje? i jakie kwoty na to przeznacza sie :confused:? ja totalnie niewiem ;P za rok moja chrzesniaczka ma juz komunie ;/// Mam nadzieje ze jakos damy rade z tym wszystkim...;]

Do góry