reklama
Hej.
Przepraszam ze znów zniknęłam na chwilkę. ale od sylwestra trochę zajęcia miałam a wczoraj ksiad zbył na kolędzie.
Snoopy Zdrówka.
Dorotar. nie znam się ale możesz jeść na pewno mięsko drobiowe i ryż..
widzę był temat tortów. justynka już w poniedizałek ma urodziny ale na niedzielę zrobię jej jakiś torcik mały,. a że gości z pewnością mieć nie będziemy to i torcik wyszukany za bardzo nie będzie, ale wiem jedno musi być różowy. .
Kamaa Super ten tort z krówką.
Przepraszam ze znów zniknęłam na chwilkę. ale od sylwestra trochę zajęcia miałam a wczoraj ksiad zbył na kolędzie.
Snoopy Zdrówka.
Dorotar. nie znam się ale możesz jeść na pewno mięsko drobiowe i ryż..
widzę był temat tortów. justynka już w poniedizałek ma urodziny ale na niedzielę zrobię jej jakiś torcik mały,. a że gości z pewnością mieć nie będziemy to i torcik wyszukany za bardzo nie będzie, ale wiem jedno musi być różowy. .
Kamaa Super ten tort z krówką.
Liza
Fanka BB :)
A oki, byl płacz itd, ale zyjemy wazy 13,2kg i ma 89090cmi jak bylo ?
Pisałam wyzej gdzieś ;-)
A jak tam twoja mała?
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Fajne te torty, ale ile przy nich roboty I trzeba mieć zdolności plastyczne
snoopy zdrówka
liza Duży już jest Miki, Emilka mu pewnie do ramienia sięga;-)
Emilka dziś w nocy wstała z płaczem, dopiero po mm się uspokoiła i zasnęła mi na rękach. Od rana znowu ciągły płacz, a od niego kaszel. Dopiero po paracetamolu się uspokoiła. Katar ma od kilku dni, ale mimo wszystko myślę że to nie choroba, a zęby, których oczywiście jeszcze nie widać... Teraz znów mała jest trochę rozdrażniona, ale to chyba już ze zmęczenia. Właśnie bawi się wkładaniem mi pilota pod bluzkę górą i wyciąganiem dołem
snoopy zdrówka
liza Duży już jest Miki, Emilka mu pewnie do ramienia sięga;-)
Emilka dziś w nocy wstała z płaczem, dopiero po mm się uspokoiła i zasnęła mi na rękach. Od rana znowu ciągły płacz, a od niego kaszel. Dopiero po paracetamolu się uspokoiła. Katar ma od kilku dni, ale mimo wszystko myślę że to nie choroba, a zęby, których oczywiście jeszcze nie widać... Teraz znów mała jest trochę rozdrażniona, ale to chyba już ze zmęczenia. Właśnie bawi się wkładaniem mi pilota pod bluzkę górą i wyciąganiem dołem
pinky sky
Kamcia oj chyba ja też bym nie chciała mieszkać ze względu na klimat ja lubię słońce i dużo ciepła Ale z drugiej strony nie wiem czy odnalazłabym się w obcym kraju ale jak mus to mus w Polsce też kiepsko z pracą;/
Misia witaj zapraszamy
Liza To duży jest Miki wagę ma mojej Dominiki a jest niższy z 5cm a 9 miesięcy różnicy między nimi
Ja mam wesela od maja do września co miesiąc jak na razie po jednym haha
Sali sukienka jak najbardziej do Ciebie pasuje
Malwina zdrówka dla Zuzi U to dużo ludzi Twój tez fajny torcik
Kamma my też na tyłkach w domu siedzimy bo deszcz do tego wszystkiego zaczął padać;/ Super te torciki Domka zobaczyła te z Hello Kitty i ona chce już teraz haha
Umi będzie dobrze
My siedzimy w domu bo C wybył pomagać koledze ciekawie ile razem zrobią Dominika zobaczyła te Wasze torty i już płytę z Hello Kitty karze włączać;/
Misia witaj zapraszamy
Liza To duży jest Miki wagę ma mojej Dominiki a jest niższy z 5cm a 9 miesięcy różnicy między nimi
Ja mam wesela od maja do września co miesiąc jak na razie po jednym haha
Sali sukienka jak najbardziej do Ciebie pasuje
Malwina zdrówka dla Zuzi U to dużo ludzi Twój tez fajny torcik
Kamma my też na tyłkach w domu siedzimy bo deszcz do tego wszystkiego zaczął padać;/ Super te torciki Domka zobaczyła te z Hello Kitty i ona chce już teraz haha
Umi będzie dobrze
My siedzimy w domu bo C wybył pomagać koledze ciekawie ile razem zrobią Dominika zobaczyła te Wasze torty i już płytę z Hello Kitty karze włączać;/
a ja nie wiem co robić.
Jakis czas temu lekarz stwierdził ze Zuzia ma zaczerwienione uszy i zapisał jej antybiotyk. Ja swierdziłam ze gdyby bolały jej uszy to by płakała i miała temp. i antybiotyku nie dałam . Po paru dniach na kontroli uszy były juz ok.( mimo iz nie dałam jej antyb) A dzisiaj znów lekarz stwierdził ze ma zaczerwienone uszy i gardło i znów zapisał antybiotyk.
Ja tego antybiotyku nie wykupiłam i doszłam do wnosku ze jej nie dam , bo oprócz kaszlu to ja nie widze nic niepokąjącego , najwyzej jak jutro sie pogorszy to pojde prywatnie.
\a wy co byscie zrobiły na moim miejscu???
Jakis czas temu lekarz stwierdził ze Zuzia ma zaczerwienione uszy i zapisał jej antybiotyk. Ja swierdziłam ze gdyby bolały jej uszy to by płakała i miała temp. i antybiotyku nie dałam . Po paru dniach na kontroli uszy były juz ok.( mimo iz nie dałam jej antyb) A dzisiaj znów lekarz stwierdził ze ma zaczerwienone uszy i gardło i znów zapisał antybiotyk.
Ja tego antybiotyku nie wykupiłam i doszłam do wnosku ze jej nie dam , bo oprócz kaszlu to ja nie widze nic niepokąjącego , najwyzej jak jutro sie pogorszy to pojde prywatnie.
\a wy co byscie zrobiły na moim miejscu???
Hej dziewczyny chciala bym was bardzo prosic o wypelnienie ankiety bede bardzo wdzieczna i z gory dziekuje za pomoc;-) ankiety-online.pl
Liza
Malwina jesli ma zaczerwienione to jest łątwo o zapalenie ucha, zakrywaj jej uszka, antybiotyk hymm mocna sprawa, niewiem ja mam kropeli do uszu i daje ale jak bli, a tak to moze daj jej nurofen przeciwzapalny ze 3 dni ?
wampi ja niewiem po kim Miki taki wysoki, ;P krasnalek mój :-) ale to kazde dziecko inne, Daniel znów był Mikrusek;P :-)
kasiek ja w maju mam jeszcze dwie komunie ;P z tym ze na komunie chrzesniaczki M, nie planuje isc, bo to chora rodzina ;] ;/ I brata córki bliźniaczki maja w tym roku komunie:-) to juz pójdziemy napewno
I ponoc brat cioteczny we wrzesniu mial brac slub ale jak narazie cisza ;P takie ploty moze;]
wampi ja niewiem po kim Miki taki wysoki, ;P krasnalek mój :-) ale to kazde dziecko inne, Daniel znów był Mikrusek;P :-)
kasiek ja w maju mam jeszcze dwie komunie ;P z tym ze na komunie chrzesniaczki M, nie planuje isc, bo to chora rodzina ;] ;/ I brata córki bliźniaczki maja w tym roku komunie:-) to juz pójdziemy napewno
I ponoc brat cioteczny we wrzesniu mial brac slub ale jak narazie cisza ;P takie ploty moze;]
Kamiśka :)
MALWINA- niestety nie pomogę... nie znam się na uszach, ale antybiotyku bym nie dała, a może farmaceutka by coś ziołowego poleciła? _________________________ LIZA- my też w tym roku mamy komunię Chrześniaczki J, już się za portfel łapię ;-)
reklama
Liza
kaamaa a własnie co na komunie teraz sie kupuje? i jakie kwoty na to przeznacza sie ? ja totalnie niewiem ;P za rok moja chrzesniaczka ma juz komunie ;/// Mam nadzieje ze jakos damy rade z tym wszystkim...;]