reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kama:-D Julka jest the best:-D:-D
Malwina ja bym poszła do innego lekarza, ten jakis dziwny:dry:
wampi teraz masz drobniutkie dziecko a za jakis czas może byc bardzo wysoki, nie ma reguły;-)
konniczynka jest jeszcze inna opcja:-p:-D kasa:-p za kasę sie nie orobisz a tort miec będziesz
Ewi nareszcie;-)
Liza my z imprez rodzinnych w tym roku to chyba wesele kuzynki T. w październiku i nie zapowiada sie nic wiecej

reklama
Liza komunie też mam :) Syna siostry C:) więc 5 wesel i jedna komunia:p

Malwina
nie wiem zapalenie ucha jak Ci się rozwinie to kiepsko;/

LIZA- jak dla Chrzestnego/ Chrzestnych najtańszy to chyba rower, a poza tym modne są, laptopy, quady, crossy, smartphone-y no i kasa ale nie wiem ile się daje... My kupujemy rower, wiem że Ania bardzo chce dostać, myślę nad jakimś lepszym ale tak do 500zł.

Malwina z uszami jest tak, kup kropelki takie odpowiednie do wieku i maść kamforową (nią smaruj w okół ucha, jest rozgrzewająca) i wate w uszy jej wsadzaj... Ja to ze sobą przerabiałam nie raz i też nie brałam antybiotyków a to mi pomagało;-)
umi2 trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza;-)

kaamaa100 boski ten tort z krówką, wole go od tego z hello:-D zjadła bym taka krówkę:-D

Liza Duży Miki jest!! moja Ala ma dopiero 105cm:-D i waży mi 15,4kg..
Sali bombowa ta kiecka!! a cena zwala z nóg, w pozytywnym znaczeniu:-)

Co do komuni Gracjan dostał konsolę ps a Maciek z Wiktorem dostali po przenosniej na komunie chyba ps3 ale ja laik jestem i sie tam za bardzo nie znam wiem ze wypasienie sie gra:-D A u znajomej bliżniaki dostali komp stacjonarny, a Kuba rok wczesniej tylko kasę dostał też coś około 500zl od osoby. Ja to się cieszę że u Ali do komuni jeszcze kawał czasu a i moja chrześnbica rok młodsza to się coś uzbiera kasy do tego czasu:-D

Ostatnia edycja:
Nie wiem może ja jestem nie normalna ale ja laptopa dostałam za zaliczenie pierwszego roku na studiach w nagrodę na dalszą naukę bo to wiadomo zawsze się przyda a takiemu dziecku specjalnie?? Owszem miałam komputer ale po komunii mojej siostry dopiero nam rodzice kupili i wiem że czasy się zmieniły i cena takich rzeczy ale nie jestem za takimi prezentami

KASIEK, LIZA- ale przecież nie napisałam że to ja czy Wy musimy kupić, tylko teraz jest modne, i taka rzeczywistość, że nie daje się 100zł w kopertę. _____________________ LIZA- ale po aparacie to nie głupi pomysł za 250zł już można kupić fajny model, może jak uda mi się znaleźć rower w dobrej cenie to sama pomyślę czy by Ani nie dokupić .

Kaamaa ja rozumiem :-) są takie prezenty i inne, zalezne od finansów chrzestnych, od rodzin itd.:-)
Fakt aparat, bądz rower to dobry pomysł ;-)

reklama
Kamma ja to tak ogólnie na tą modę napisałam... Aparat fajna sprawa bo może uwiecznić fajne chwile na wycieczce czy na wakacjach czy gdziekolwiek, mp3 czy tam mp4 też fajna rzecz, rower jak chrzestny ja właśnie od chrzestnej dostałam rower a od chrzestnego 700zł ale ile lat temu to było

Do góry