reklama
Hej.
Przepraszam ze znów zniknęłam na chwilkę. ale od sylwestra trochę zajęcia miałam a wczoraj ksiad zbył na kolędzie.
Snoopy Zdrówka.
Dorotar. nie znam się ale możesz jeść na pewno mięsko drobiowe i ryż.
.
widzę był temat tortów. justynka już w poniedizałek ma urodziny ale na niedzielę zrobię jej jakiś torcik mały,. a że gości z pewnością mieć nie będziemy to i torcik wyszukany za bardzo nie będzie, ale wiem jedno musi być różowy.
.
Kamaa Super ten tort z krówką.
Przepraszam ze znów zniknęłam na chwilkę. ale od sylwestra trochę zajęcia miałam a wczoraj ksiad zbył na kolędzie.
Snoopy Zdrówka.
Dorotar. nie znam się ale możesz jeść na pewno mięsko drobiowe i ryż.

widzę był temat tortów. justynka już w poniedizałek ma urodziny ale na niedzielę zrobię jej jakiś torcik mały,. a że gości z pewnością mieć nie będziemy to i torcik wyszukany za bardzo nie będzie, ale wiem jedno musi być różowy.

Kamaa Super ten tort z krówką.
Liza
Fanka BB :)
A oki, byl płacz itd, ale zyjemyi jak bylo ?

Pisałam wyzej gdzieś ;-)
A jak tam twoja mała?
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Fajne te torty, ale ile przy nich roboty
I trzeba mieć zdolności plastyczne
snoopy zdrówka
liza Duży już jest Miki, Emilka mu pewnie do ramienia sięga;-)
Emilka dziś w nocy wstała z płaczem, dopiero po mm się uspokoiła i zasnęła mi na rękach. Od rana znowu ciągły płacz, a od niego kaszel. Dopiero po paracetamolu się uspokoiła. Katar ma od kilku dni, ale mimo wszystko myślę że to nie choroba, a zęby, których oczywiście jeszcze nie widać... Teraz znów mała jest trochę rozdrażniona, ale to chyba już ze zmęczenia. Właśnie bawi się wkładaniem mi pilota pod bluzkę górą i wyciąganiem dołem

snoopy zdrówka
liza Duży już jest Miki, Emilka mu pewnie do ramienia sięga;-)
Emilka dziś w nocy wstała z płaczem, dopiero po mm się uspokoiła i zasnęła mi na rękach. Od rana znowu ciągły płacz, a od niego kaszel. Dopiero po paracetamolu się uspokoiła. Katar ma od kilku dni, ale mimo wszystko myślę że to nie choroba, a zęby, których oczywiście jeszcze nie widać... Teraz znów mała jest trochę rozdrażniona, ale to chyba już ze zmęczenia. Właśnie bawi się wkładaniem mi pilota pod bluzkę górą i wyciąganiem dołem

pinky sky
Kamcia oj chyba ja też bym nie chciała mieszkać ze względu na klimat ja lubię słońce i dużo ciepła
Ale z drugiej strony nie wiem czy odnalazłabym się w obcym kraju ale jak mus to mus w Polsce też kiepsko z pracą;/
Misia witaj zapraszamy
Liza To duży jest Miki wagę ma mojej Dominiki a jest niższy z 5cm a 9 miesięcy różnicy między nimi
Ja mam wesela od maja do września co miesiąc jak na razie po jednym haha
Sali sukienka jak najbardziej do Ciebie pasuje
Malwina zdrówka dla Zuzi
U to dużo ludzi Twój tez fajny torcik
Kamma my też na tyłkach w domu siedzimy bo deszcz do tego wszystkiego zaczął padać;/ Super te torciki Domka zobaczyła te z Hello Kitty i ona chce już teraz haha
Umi będzie dobrze
My siedzimy w domu bo C wybył pomagać koledze ciekawie ile razem zrobią Dominika zobaczyła te Wasze torty i już płytę z Hello Kitty karze włączać;/
Misia witaj zapraszamy
Liza To duży jest Miki wagę ma mojej Dominiki a jest niższy z 5cm a 9 miesięcy różnicy między nimi
Ja mam wesela od maja do września co miesiąc jak na razie po jednym haha
Sali sukienka jak najbardziej do Ciebie pasuje
Malwina zdrówka dla Zuzi
Kamma my też na tyłkach w domu siedzimy bo deszcz do tego wszystkiego zaczął padać;/ Super te torciki Domka zobaczyła te z Hello Kitty i ona chce już teraz haha
Umi będzie dobrze
My siedzimy w domu bo C wybył pomagać koledze ciekawie ile razem zrobią Dominika zobaczyła te Wasze torty i już płytę z Hello Kitty karze włączać;/
a ja nie wiem co robić.
Jakis czas temu lekarz stwierdził ze Zuzia ma zaczerwienione uszy i zapisał jej antybiotyk. Ja swierdziłam ze gdyby bolały jej uszy to by płakała i miała temp. i antybiotyku nie dałam . Po paru dniach na kontroli uszy były juz ok.( mimo iz nie dałam jej antyb) A dzisiaj znów lekarz stwierdził ze ma zaczerwienone uszy i gardło i znów zapisał antybiotyk.
Ja tego antybiotyku nie wykupiłam i doszłam do wnosku ze jej nie dam , bo oprócz kaszlu to ja nie widze nic niepokąjącego , najwyzej jak jutro sie pogorszy to pojde prywatnie.
\a wy co byscie zrobiły na moim miejscu???
Jakis czas temu lekarz stwierdził ze Zuzia ma zaczerwienione uszy i zapisał jej antybiotyk. Ja swierdziłam ze gdyby bolały jej uszy to by płakała i miała temp. i antybiotyku nie dałam . Po paru dniach na kontroli uszy były juz ok.( mimo iz nie dałam jej antyb) A dzisiaj znów lekarz stwierdził ze ma zaczerwienone uszy i gardło i znów zapisał antybiotyk.
Ja tego antybiotyku nie wykupiłam i doszłam do wnosku ze jej nie dam , bo oprócz kaszlu to ja nie widze nic niepokąjącego , najwyzej jak jutro sie pogorszy to pojde prywatnie.
\a wy co byscie zrobiły na moim miejscu???
Hej dziewczyny
chciala bym was bardzo prosic o wypelnienie ankiety
bede bardzo wdzieczna i z gory dziekuje za pomoc;-) ankiety-online.pl
Liza
Malwina jesli ma zaczerwienione to jest łątwo o zapalenie ucha, zakrywaj jej uszka, antybiotyk hymm mocna sprawa, niewiem ja mam kropeli do uszu i daje ale jak bli, a tak to moze daj jej nurofen przeciwzapalny ze 3 dni ?
wampi ja niewiem po kim Miki taki wysoki, ;P krasnalek mój :-) ale to kazde dziecko inne, Daniel znów był Mikrusek;P :-)
kasiek ja w maju mam jeszcze dwie komunie ;P z tym ze na komunie chrzesniaczki M, nie planuje isc, bo to chora rodzina ;] ;/ I brata córki bliźniaczki maja w tym roku komunie:-) to juz pójdziemy napewno
I ponoc brat cioteczny we wrzesniu mial brac slub ale jak narazie cisza ;P takie ploty moze;]
wampi ja niewiem po kim Miki taki wysoki, ;P krasnalek mój :-) ale to kazde dziecko inne, Daniel znów był Mikrusek;P :-)
kasiek ja w maju mam jeszcze dwie komunie ;P z tym ze na komunie chrzesniaczki M, nie planuje isc, bo to chora rodzina ;] ;/ I brata córki bliźniaczki maja w tym roku komunie:-) to juz pójdziemy napewno

I ponoc brat cioteczny we wrzesniu mial brac slub ale jak narazie cisza ;P takie ploty moze;]
Kamiśka :)
MALWINA- niestety nie pomogę... nie znam się na uszach, ale antybiotyku bym nie dała, a może farmaceutka by coś ziołowego poleciła? _________________________ LIZA- my też w tym roku mamy komunię Chrześniaczki J, już się za portfel łapię ;-)
reklama
Liza
kaamaa a własnie co na komunie teraz sie kupuje? i jakie kwoty na to przeznacza sie
? ja totalnie niewiem ;P za rok moja chrzesniaczka ma juz komunie ;/// Mam nadzieje ze jakos damy rade z tym wszystkim...;]