reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejaaa;))

Co do spania w dzień to Kai sie zdarza ale nie koniecznie,chodzi spać o 22 wstaje po 9 nieraz 10 wiec nie zawsze w dzien chce spac a jak zasnie to ok 15.

Gosdia ale z Was laseczki;)

Co do pójscia do szkoły 6 latków,to ja tam nie wnikam..Ja tam za tym nie jestem,no chyba ze obowiązek,uważam ze nie ma co przyspieszac,w koncu nachodza sie jeszcze do szkoły;/Z drugiej strony np. rocznik 2005 który teraz poszedł szybciej do szkoły ma lepiej jak to Panie stwierdziły ,bo jest mniej klas.Ehh ja sie tym nie martwie,zanim Kaja pójdzie to jeszcze troche minie hehe.

Ja ledwo po ślubno-sylwestrowej imprezce to juz szykuje się na piątkowe ćwierć wieku kumpelki.Szykuje sie mega impreza,najpierw w domku potem do klubu 12 bab:-D.Pokaze wam jaką kiecke sobie na ta okolicznośc kupiłam:cool2:

B.P.C. ELEGANCKA Z ROCKOWĄ NUTĄ 38/40 (2010137908) - Aukcje internetowe Allegro

JEST SUPER,BO NIE WIDAC W NIEJ MOICH BOCZKÓW I BRZUCHOLA:-D

reklama
Witam

Liza powodzenia na szczepieniu

A ja zaraz dzwonie aby umówic sie do lekarza z Zuzia , dwa dni miała suchy kaszel całą noc i sie dusiła a teraz ma mokry , wiec ide sprawdzic czy sie nic nie dzieje

Helou______________________ LIZA- powodzenia, daj znać co i jak :tak: _________________________________________ MISIA- witamy, szoruj do gina, żeby potwrierdzić ciążę. _____________________ SALI- fajna kiecka :tak: niby zwykła a ma jakiś pazur ;-) no i cena. ______________________________ MALWINA- zdrówka dla Zuzi, przygotowujecie się już do urodzin Zuzi? ______________________________________________ U mnie też strasznie wieje, chyba będziemy w domu wegetować :dry:

No własnie..ta cena!!Udało mi sie wygrac licytacje(bo nikt nie licytował hehe)W realu jest ładniejsza,ja własnie takie lubie,proste ale z pazurem ;)

Kama tak własnie wczoraj zakupiłam na allegro potrzebne dekoracje na allegro do tortu. Chyba zrobie jej z masą piankową hello kity . Ale bede robiła pierwszy raz , wiec nie wiem czy dam rade hehhe

Pamietam ze ktoś tez robił hello kity i nam zdjecia pokazywał ale nie pamietam kto , moze Anetka????

Malwina ja robiłam z masą piankową a hello kitty to była tylko taka ozdoba ;-) femme też tu pokazywała swój tort z Hello Kitty, więc nie wiem o który chodzi :-p
Zdrówka dla Zuzi ;*

Dzięki dziewczyny za życzenia. Miło mi :-):-)

Nie nadążam za Wami, więc ostatnio nie piszę, za dużo tu się dzieje :-D
U nas wszystko ok, nic nowego się nie dzieje, więc w sumie nawet nie mam o czym pisać ;-) Zuzia to mała cwaniara, już wszystko mówi, pampersa na noc nie mamy od miesiąca i wpadki żadnej nie było :tak:
Pogoda do niczego, co chwilę pada i wiatr wieje, więc czasami nawet nie ma jak na spacer wyjść :sorry2:

Jutro z Zuzią do dentysty jadę, mam nadzieję, że znowu będzie grzeczna :tak::-)

Anetka dzięki
Kama a ile taki tort w cukrowni kosztuje??? bo moze nie jest duzo drozej niz samemu zrobić , i jeszcze niepewnosc ze cos zchrzanie
A jak u Was przygotowania , duzo gosci zapraszacie\?// , my mamy problem bo chcielibysmy zaprosic koło 15 osob dorosłych i i 4 dzieci ale nie mamy miejsca takze ja nie wiem jak my to zrobimy

Ja bym Zuzi chciała taki zrobić:
Zobacz załącznik 422188

Ostatnia edycja:
reklama
My po ostatnim szczepieniu wreszcie... DZIĘKI za kciuki!
Był płacz;P i wogole czuł ze cos bedzie na rzeczy juz wczesniej i marudzil ale dalismy rade:)
Wazy juz 13, 2kg :) mierzy kolo 89-90cm; P
Kazdy podziwiał jegko loczki :D hehe ;)

Malwina super kiecka!!! ;)

Ja powiem Wam ze sie od poczatku tyg ograniczamz jedzeniem, pije duzo wody i czuje sie o niebo lepiej! Ćwicze i czuje zakwasy wiec jest oki :-) brzuch sie zmniejszyl lekko, widac bylam napompowana przez te swieta ;P i oby tak dalej, bo w sierpniu wesele, trzeba jakos wyglądac :D ;)

Do góry