reklama
Kasiek, gratuluje
Umi, staram się ją uczyć ;P Umie póki co pa pa, jak słyszy muzyke tańczy i próbuje klaskania ale nie może tego zajarzyć . Ogólnie to ona będzie łobuzem... ma czasem takie diabelskie spojrzenie.
Anula, ja to chyba pracy nawet po znajomości nie znajde Pisze teraz pracę o bezrobociu i patrzę jak ono z miesiąca na miesiąc wzraTA TO ręce opadają.
Umi, staram się ją uczyć ;P Umie póki co pa pa, jak słyszy muzyke tańczy i próbuje klaskania ale nie może tego zajarzyć . Ogólnie to ona będzie łobuzem... ma czasem takie diabelskie spojrzenie.
Anula, ja to chyba pracy nawet po znajomości nie znajde Pisze teraz pracę o bezrobociu i patrzę jak ono z miesiąca na miesiąc wzraTA TO ręce opadają.
Ludzie on aż podskakuje w miejscu i prosi żebym mu dupke masowała, i pod nosem mówi ojojoj i idzie się bawic i po chwili znowu MAMA MASUJKASIEK gratki dla DomkiMŁODA to zapraszam do nas UMI herbatke zrobiłam ale nie pije
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Kasiek pięknie, graatulację dla Dominiki :-)
Umi aaaa wstawiłaś suwaczek DANKE! ;-) 3 miesiące to brzmi bardzo bardzo optymistycznie :-)
Umi aaaa wstawiłaś suwaczek DANKE! ;-) 3 miesiące to brzmi bardzo bardzo optymistycznie :-)
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
wróciłam cala i zdrowa głowy mi nie urwało ;-)
jem jajo :-)
jem jajo :-)
umi2
kaamaa nie ma za co tym bardziej ze to tylko 3 miesiace a nie np 6 jak w tamtym roku bo tyle mniej wiecej zima trwala. Nawet sobie zapisałam ze pierwszy snieg unas był 13 października brrr
Kasiek moze cos mu zaszkodziło, mój sie meczy po papryce strasznie dla tego mu nie daje
gosidia to jeszcze jednomam młody jak miał z 10 miesiecy to jak cos mu smakowało to głaskał sie po brzuszku imówił mniam mniam
Anula to i tak ze po znajomosci teraz nawet w ten sposób ciezko cos znalexc
Kasiek moze cos mu zaszkodziło, mój sie meczy po papryce strasznie dla tego mu nie daje
gosidia to jeszcze jednomam młody jak miał z 10 miesiecy to jak cos mu smakowało to głaskał sie po brzuszku imówił mniam mniam
Anula to i tak ze po znajomosci teraz nawet w ten sposób ciezko cos znalexc
Anula1989
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
anula słodziak z niego ;-) jestem z Wodzisławia Śląskiego .;-)
reklama