reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi ja nienawidze zimy a jeszcze bardziej sniegu:angry:jak dla mnie na swieta moze ni byc nawet platka:-D
Ja dzieci lubie ale wolalabym pracowac z tymi niedostosowanymi spolecznie ale wiadomo przedszloli powstaje coraz wiecej, ktos mi juz gwarantowal prace w Wawie w przedszkolu ale siedze tu bo Ł studiuje, kiedys upomne sie najwzej przeczekam w przedszkolu i bede szukac czegos w specjalnej;-)

reklama
Anula przykre.... ja mam ojca który się mną zupełnie nie intersuje... ale już przywykłam, nic nie poradzisz głowa do góry :*

Umi w łóżeczku wylądowała może z 2 razy od początku swojego istnienia, więc chyba szans nie miała żeby połączyć te dwie sprawy :tak:
A co do tego przepisu co dałam to jest zarąbisty na prawde smakuje jak milky-way tylko jedyną wadą jest to że masło w masie zastyga i krem ma inną konsystencję, próbowałam zastąpić prawdziwe masło ramą ale cały krem wypłynął ze środka :sorry2:

Kasia kurcze nie wiem co mam Ci doradzić, mam nadzieję że Kacperkowi szybko minie...

MŁODA u mnie 1,5st i mrzawka leci... M będzie miał ślizgawke jak zetnie chociaż już nie powinno... W dzień u nas było pięknie... 8st słońce... My o 17 z podwórka wróciliśmy.

UMI ale on mi wspomniał 2razy że mu się chce, że go brzuszek boli, jak chciałam mu pomasowac to mi powiedział że nie bo będzie musiał zrobic... I ma brzuszek taki dosyc duży, jeśc je normalnie... tzn więcej jak w ub. tyg jak był chory, teraz je normalnie jak to on...Troche się rozbawił... Przyniósł swojego dźwiga do mnie i chce mi przenosic nim lapka-żurawia

Ostatnia edycja:
kaamaa gosidia dzieki dziewczyny:tak:, przynajmniej wiem ze moge robić i bedzie ok:-p. Tak jakpisałam ja miałam kiedys przeis wydawał sie ok i mimo ze dodałam prawdziwe milki waye do masy to jednak w smaku był średni. Zjadliwy ale nie jakis super bo go nigdy wiecej nie upiekłam:sorry:.
Anula miałaś juz propozycje pracy? Super! nie czesto w tych czasach zdaa sie zeby praca znajdowała człowieka:tak:
gosidia u nas przewaznie snieg był w sumie pamietam ze moze 2 razy sniegu na swieta nie było.
młoda a propo wrotek ciekawie by to wyprowadzane psa wygladało z wrotkami. Macie duzego pasiaka:-p?

edit KasiaF
a moze herbatke mietową mu zrób?

Dziewczyny sorry nie nadrobię;/ Muszę iść spać bo wstaje 4.45;/ i jazda do Lublina ale chciałam się tylko pochwalić że DOMI zrobiła kupkę na nocnik!!!
Tak u nas kładzie się pod poduszkę:)

Takie 9 miesieczne dziecko też mozna w jakis sposób wychowywać? Na razie nauczyłam ją, ze jak dochodzi do kabli to mówie "nie wolno" i groże palcem to nie idzie dalej i robi mi papa :p

kasiek gratki !! ;*
Umi nie to jest kundel mieszany z rasowym Alba Rafałek 11.09.2011.jpg
Kasia zazdrosze tej pogody . ja chce lato!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))

reklama
kasiek gratki kupki:-D
młoda wyglada na wiekszego pieska, to za konia pociagowego a raczej wrotkowego mogłaby chyba robic:-p:tak:
gosidia wiesz mozesz ja uczyc ze włąsnie czegos nie wolno, albo róznych zachowan typu klaskanie, no ale cieszko sie wychowuje takiego szkraba zalezy z czym ma sie problem:-p kary to raczej kiepski pomysł w tym wieku takmi sie wydaje

Do góry