reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula szybciutko wyszly malemu zabki:tak: nam poki co jeszcze nic. Smutne ze masz taka sytuacje z rodzicami... Ale to oni beda tego zalowac:tak: do mnie moj tata sie przez pol ciazy nie odzywal i udawal ze nie isnieje,z mama zawsze mialam kiepskie stosunki i teraz tez jest zle,ale wiem,ze jak kiedys sie wyprowadze to oni poniosa tego konsekwencje nie ja
umi CKE w tym roku wogole nie robi,bo pieniedzy nie maja... echo dnia ma zrobic jeszcze w marcu to chociaz tyle:sorry:

Co do sniegu to powinien byc w swieta i ferie,tyle wystarczy:-D

Kasiek brawa dla Dominiki:-)

Ja jak kupuje ubranka to wiekszosc na 80,rekawy sa ciut za dlugie,ale na dlugosc ok ,74 byly za ciasne na dlugosc,rekawy zawsze moge zawinac a w kroku go przynajmniej nic nie uwiera

U nas pogoda dzisiaj okropna,rano jak po zakupy bylismy to mzylo:confused2: nienawidze takiej pogody,ale kupilam sobie spodnie nowe bo mi sie podarly,malemu rajtuzki ocieplane i na ciuchach oslonke do lozeczka za 3 zl:-D bo sliczna byla i niezniszczona to na zmiane bedzie:tak:
Ewi ja zawsze mialam z matma problem,humanistka jestem:-p tak to sie matury wogole nie boje,pomijajac ta matme,bo coz mi bo zdanym angielskiem rozszerzonym na 85% jak matmy nie zdam:dry:

Maly spi to odpoczne troche,moi rodzice pojechali na impreze poza Kielce to mamy z M spokoj:tak: :-)

reklama
Witam. Mój bobas opanowuje trudną sztukę obracania z brzuszka na plecy i z pleców na brzuch:-) już się nie mogę doczekać aż stanie na własnych nogach bo już trochę mi kręgosłup szwankuje:eek:

Kasiek88kasiek mama miała problemy z mieszkaniem i aby siostra w pewnym ośrodku nie była wolałam ją zabrać do siebie. Kurcze sama nie wiem może i się zakochała w nim, ale jak gadałam z tatą to twierdzi że może jest o mnie zazdrosna bo się boi że mnie straci. A tym bardziej że ja teraz będę mieć pociechę to boi się... I robi wszystko abyśmy jak najwięcej czasu spędzali razem.
Ewi44 ta krew jest z drapania. Wczoraj byłam u lekarza i muszę iść do dermatologa z tym bo sam nie wiem skąd to jest. Może to być uczulenie albo nie wiadomo co:(:(

Kurcze mieszkanie dziś wysprzątałam już z porządkami przed świętami. Paweł zrobił bigos pychaaa....

Liza wow jaki fajny avatar taki... zwierzęcy:-D;-). No tak Mż to najlepsza metoda bo faktycznie wykluczanie produktów nie ma szans, a ty przytyłaś czy to po prostu kontynuacja tego co kiedys osiągnęłaś?
burzowata a to CKE w tym roku sie popisało, moze zwykłych matur tez wam nie zrobi bo kasy miec nie bedą:wściekła/y: szok

Witam, już wróciłam z wojaży:-D Było sympatycznie:-)
kama Czy J. dowiedział się już czegoś o tym ubezpieczeniu w ing?

Hej laski,

W końcu po całym tygodniu mam chwilę (do póki Majka nie wstanie:dry:) na podczytanie was. Dziś niby wolne miałam w pracy za to w domu trzeba było zasuwać za 2 albo za 3;-) Do tego zdycham z bólu po wczorajszej wizycie u dentysty:sorry: Co prawda bywało gorzej,no ale lepiej żeby w ogóle nie bolało ;-)

Postaram się nadrobić jak najwięcej:tak:

Out ty chyba pisałaś coś o chuście?? A może wypróbujesz Pouch'a? Zdecydowanie lepiej się go zakłada niż tradycyjną chustę,bo w końcu jest zszyty:-D ale polecają ją dla dzieci już siedzących chociaż na Zachodzie newborn'y też są noszone;-)

Witam niedzielnie-porannie/
S zabrał Justynkę do kościoła a ja zostałam z Mareczkiem.
wczoraj zrobiłam ciasto z masa śmietankową.
oczywiście sprzątanie itp i już na neta czasu brak ale widzę mało się działo.
potem pojedziemy do mojej mamy.
Burzowata Gratulacje.
Beja Witaj.

ewi odpalisz kawałek ciasta?;-)

Ja ledwo żyje, spałam może z godzinę.:dry: Jak nie ząb to Maja dawała czadu.:crazy: Teraz chciałam wziąć kąpiel to oczywiście łazienka zajęta:baffled: Dziś mam jechać na jakąś "rodzinna imprezę",ale zamierzam się wykręcić ;-) Impra zaczyna się akurat w czasie Majusiowej drzemki to nie będę męczyć dziecka:-p

reklama
Dziewczyny poradźcie mi coś...wprowadziłam mojemu bąblowi zupki do diety. Gotuje je sama ale porcje robię takie jak obiadki w słoiczkach. Problem w tym, że po każdej zupce mały jest głodny i mszę dać mu jeszcze cyca. Na dłuższą metę jak ja mam zastąpić jedno karmienie w ciągu dnia zupką jak on się nią nie najada? Czy takiemu maluchowi mogę podać większą porcję? A jak nie będzie chciał? Coś czuje,że oduczanie "cyca" trochę potrwa:-) ze starszym synem było trochę inaczej bo karmiłam go tylko 4 miesiące ze względu na studia, moją nieobecność wtedy i co za tym idzie nieregularne karmienia, pokarm zanikł po prostu.

Do góry