reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KasiaF moze powiedz mu ze za kupe dostanie naklejke?:sorry::-p a jak nie masz to powiedz ze mu kupisz i np bedzie mógł w nagrode nakleic na nocniku?
Anula a ty jestes juz po studiach?;-)

kaamaa czy ty robiłas tez moze milki waya z jakiegos innego przepisu? Bo ja robiłam kiedys z prawdziwymi milki wayami i wyszedł do chrzanu w smaku, a widze ze ten twój przepis to całkiem całkiem jest chciałam cos takiego zrobic na świeta, no ale własnie nie wiem.

reklama
Boże u Was tez tak wieje ? ?

Gosdia
u mnie jest znowu tak ze lepiej jest mnie wyzywic niz ubrac.
Anula u mnie znowu jest na odwrót . Rodzina K... nie interesuje sie niczym ... Przykre ale prawdziwe. Cóż zycie :-)

Umi juz po studiach, zostala mi obrona bo gdy byla ja lezalam w szpitalu ale to juz formalnosc, od pazdziernika moze na mgr pojde

młoda nie u nas własnie zero wiatru od jakiegos czasu, oby tak zostało bo w dzien zupełnie przyjemnie jest:tak:
Kasia F no własnie mam to samo, wiadomo kazde dziecko jest inne i w sumie nie pamietam kiedy ostatnio postawiłam młodego do kąta, wiec na pewno minęło z 2 tygodnie, ale dzis np byłam na skraju wytrzymałości i nawet go tym katem postraszyłam, wtsraczyło mu 2 minuty na uspokojenie sie i zajecie czyms kosntruktywnym:-p
Anula no to świetnie juz masz wiekszosc za sobą a bylas na dziennych czy zaocznych?Na magistra weźmiesz kontynuacje z pedagogiki czy cos innego?

UMI już go przekupywałam słodyczami, nowym samochodzikiem o który dzisiaj pytał czy byśmy mu kupili, nową bajke w tv... nic nie działa... a nigdy nie było z tym problemów u niego....:no::baffled: Ja małego jakoś w zeszłym tygodniu postawiłam w kącie, ale to nie dośc że jak ja sprzątałam to on spowrotem wyciągał, to jak mu zwróciłam uwage to mnie udeżył (byłam w strasznym szoku bo on nie ma takich odchyłów) to jak mu zaczęliśmy z M tłumaczyc że nie wolno to zaczął pyskowac, że my się go nie słuchamy, że mamy byc grzeczni, że jesteśmy jak małe dzieci:sorry: no i wylądował w kącie, i jest narazie spokój, dzisiaj jest taki grzeczny że aż mnie to martwi

Ostatnia edycja:
umi a tu głowy urywa ; / a musz isc z psem . Moze ktoraś z Was jest chętna ? na wyprowadzenie mojej suni ?
a Ty juz do wiosny odliczasz? ? ;>

Umi studiowalam dziennie pedagogike opiekunczo-wychowawcza, a na mgr jeszcze nie wiem myslalam o przedszkolenej ale po opiekunczej nie chca brac wiec z tego pewnie zrobie podyplomowke a na mgr do konca nie wiem, moze specjalna wezme kiedys mialam staz w domu pomocy z chorymi psychicznie i to mnie ciagnie ale wiadomo po specajnej ciezko z praca, kiedys myslam tez o pracy socjalnej...na dzien dzisiejszy mam w planach jednak specjalna a na podylomowce przedszkolna

młoda:-D tak:-p bo ja nie znosze zimy, aktualnie ciesze sie piekną jesienią:tak: i po cichu marze zeby sniegu nie było a jak musi byc to tak na ferie zeby dzieciaki miały czyli na 2 miesiace bo w kazdym regionie inaczej te ferie:-p, a w marcu moze byc juz wiosna:tak:. I teoretycznie słyszałam ze ma tak byc, bo w przyszłym tygodniu u nas temp w ciagu dnia ma byc powyzej 10 stopni a sniegma spasc po 10 grudnia ale podobno nie utrzyma sie do swiat.A w to mi graj:-p. Wiem teraz dostanie mi sie od tych co nie wyobrazaja sobie swiat bez sniegu ale japo prostu zimy nie lubie:-
KasiaF a moze jadł mniej niz zwykle i mu sie nie chce, chociaz w sumie od wtorku to sporo czas. Mój czasem ma tak ze jak zrobi w jeden dzien taka potezna to potem przez 2 dni jest spokój, ale zazwyczejrobi raz dziennie

edit Anula plany bardzo fajne tez kiedys myslałam o pedagogice, ale to jak dziecka nie miałam:-p Teraz wiem ze to nie byłaby moja broszke;-)​

reklama
Młoda, mój Klopsik nosi 80/86 i niektóre większe 74, ale mało już ich ma ;). A je jak szalona ;P
Anula, szkoda gadac.... Dobrze, ze masz małego przynajmniej jest dla kogo się uśmiechac.
Umi, polecam tego milky waya co Kaama napisała mam ten sam przepis i jest przepyszny! A ja już przyzwyczaiłam się do swiąt bez śniegu. U nas zawsze przed 24 stopnieje i nawet odrobiny nie ma.

Ostatnia edycja:
Do góry