reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi, wiadome jesli jest propozycja to po znajmosci,ojca znajmy kazal mi sie przypominac bo jego siostra ma kilka prywatnych przedszkoli w Wawie a dokladnie na Tarchominie;-)
Kasiek brawa dla Domi:-)teraz juz pojdzie z gorki:-)

reklama
Kasiek, gratuluje :)
Umi, staram się ją uczyć ;P Umie póki co pa pa, jak słyszy muzyke tańczy i próbuje klaskania ale nie może tego zajarzyć :p. Ogólnie to ona będzie łobuzem... ma czasem takie diabelskie spojrzenie.
Anula, ja to chyba pracy nawet po znajomości nie znajde ;) Pisze teraz pracę o bezrobociu i patrzę jak ono z miesiąca na miesiąc wzraTA TO ręce opadają.

Ludzie on aż podskakuje w miejscu i prosi żebym mu dupke masowała, i pod nosem mówi ojojoj i idzie się bawic i po chwili znowu MAMA MASUJKASIEK gratki dla DomkiMŁODA to zapraszam do nas :)UMI herbatke zrobiłam ale nie pije :(

kaamaa nie ma za co tym bardziej ze to tylko 3 miesiace a nie np 6 jak w tamtym roku bo tyle mniej wiecej zima trwala:-D. Nawet sobie zapisałam ze pierwszy snieg unas był 13 października brrr
Kasiek moze cos mu zaszkodziło, mój sie meczy po papryce strasznie dla tego mu nie daje:sorry:
gosidia to jeszcze jednomam młody jak miał z 10 miesiecy to jak cos mu smakowało to głaskał sie po brzuszku imówił mniam mniam:-p
Anula to i tak ze po znajomosci teraz nawet w ten sposób ciezko cos znalexc

Gosdia, no to masz temat na czasie...ja nawet myslalam zeby wyjechac zagranice ale Ł nie chce sluchac:sorry:
Mloda a u nas nie wieje:-Dskad jestes?

A to moj gangter przed wyjsciem do lekarza, mialam zalozyc bluze z kapturem ale ulal na nia:rofl2:

reklama
Do góry