reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi, wiadome jesli jest propozycja to po znajmosci,ojca znajmy kazal mi sie przypominac bo jego siostra ma kilka prywatnych przedszkoli w Wawie a dokladnie na Tarchominie;-)
Kasiek brawa dla Domi:-)teraz juz pojdzie z gorki:-)

reklama
Kasiek, gratuluje :)
Umi, staram się ją uczyć ;P Umie póki co pa pa, jak słyszy muzyke tańczy i próbuje klaskania ale nie może tego zajarzyć :p. Ogólnie to ona będzie łobuzem... ma czasem takie diabelskie spojrzenie.
Anula, ja to chyba pracy nawet po znajomości nie znajde ;) Pisze teraz pracę o bezrobociu i patrzę jak ono z miesiąca na miesiąc wzraTA TO ręce opadają.

Ludzie on aż podskakuje w miejscu i prosi żebym mu dupke masowała, i pod nosem mówi ojojoj i idzie się bawic i po chwili znowu MAMA MASUJKASIEK gratki dla DomkiMŁODA to zapraszam do nas :)UMI herbatke zrobiłam ale nie pije :(

kaamaa nie ma za co tym bardziej ze to tylko 3 miesiace a nie np 6 jak w tamtym roku bo tyle mniej wiecej zima trwala:-D. Nawet sobie zapisałam ze pierwszy snieg unas był 13 października brrr
Kasiek moze cos mu zaszkodziło, mój sie meczy po papryce strasznie dla tego mu nie daje:sorry:
gosidia to jeszcze jednomam młody jak miał z 10 miesiecy to jak cos mu smakowało to głaskał sie po brzuszku imówił mniam mniam:-p
Anula to i tak ze po znajomosci teraz nawet w ten sposób ciezko cos znalexc

Gosdia, no to masz temat na czasie...ja nawet myslalam zeby wyjechac zagranice ale Ł nie chce sluchac:sorry:
Mloda a u nas nie wieje:-Dskad jestes?

A to moj gangter przed wyjsciem do lekarza, mialam zalozyc bluze z kapturem ale ulal na nia:rofl2:

reklama
Do góry