Nie dam rady Was dziewczyny wszystkie nadrobic,mam nadzieje,ze wybaczycie
Wczoraj caly dzien mialam zalatany, rano bylam w szkole,potem spacer i zakupy z malym bo piekna pogoda byla,potem mialam matme,potem kapiel,a na 20 na angielski i w domu bylam po 22
chcialam zajrzec do Was ale M gral to juz nie chcialam go zrzucac
Adas dzisiaj pol roku skonczy o 23.42:-):-)
Vegas hmm wolalabym drugiego syna z tego wzgledu,ze jesli bylaby to corka to balalbym sie,ze bedzie do mnie podobna... jestem osoba bardzo,bardzo zakompleksiona, i pamietam,ze cala ciaze balam sie,ze dziecko bedzie do mnie podobne,poniewaz uwazalam,ze jesli tak bedzie to bedzie brzydkie,Adas ma ze mnie dzieki Bogu tylko wlosy i ksztalt i wielkosc oczu poki co,tak to ma reszte z tatusia dlatego jest sliczny
M sie strasznie wkurzal i wkurza o to na mnie... Poza tym ogolnie zawsze chcialam miec syna,bede miala z kim w pilke grac:-)
Brawo dla cory;-)
KasiaF87 rozbroilas mnie ta wymiana zdan
,,ja jestem Kacper''
Kurde musze sobie zakupic spodnie,bo sa na mnie za duze=/ kupowalam w sierpniu jak juz wrocilam do swojej wagi bo myslalam,ze juz nie schudne i teraz nie mam
Młoda93 nigdy o tym nie slyszlalam,raczej nie powinnas tego sciagac tylko po prostu nos wkladki i idz do gina
co do pieluch to zalezy od dziecka,ja mialam Dada od poczatku i byly ok,tylko troche za duze dlatego przez jakis czas uzywalam pampersow,a potem jak malemu tylek urosl to wrocilam do Dady
teraz uzywam glownie nowa wersje Dady bo sa fajne,a jak jest jakas promocja to Pampersy
outstanding normalnie nowy polityk nam tu sie ksztalci:-) o ile wiem to od 2 niby ale najlepiej miedzy 3-6 miesiacem,ja sie wybieram tylko musze wyczaic na ktorym basenie w CK jest odpowiednia temperatura i ogolnie woda
nie wiem,o ktorym szczepieniu mowisz ale my bralismy hekse,to tez byla skojarzeniowa i placilam 3x190zl,maly po niej sie czul OK
raz mial temperature tylko. lepiej brac te kilka w jednym bo sa raz na cale zycie i do tego nowe,a nie te co my mialysmy sprzed ilus lat.
Lece sprzatac i prasowac bo potem kolezanka ma wpasc