reklama
Hej.
Justynka z przedszkola przywieziona, zjedzone a teraz kopciuszka dzieciakom włączyłam. muszę trochę odpocząć.
Kama Mniam pierniczki, szkoda tylko ze trzeba przy nich tak się na męczyć.
Anula Współczuje @.
tak czytałam czytałam co pisałyście i oczy zaczęły mnie boleć. normalnie nie mogę się skupić na tym co czytam.
Patryucja Fajnie że masz metę na dorabianie zawsze to trochę grosza wpadnie.
Femme Dobrze że już po przeprowadzkach. fajny torcik,
Gosdia jak dla mnie super wyglądasz.
Justynka z przedszkola przywieziona, zjedzone a teraz kopciuszka dzieciakom włączyłam. muszę trochę odpocząć.
Kama Mniam pierniczki, szkoda tylko ze trzeba przy nich tak się na męczyć.
Anula Współczuje @.
tak czytałam czytałam co pisałyście i oczy zaczęły mnie boleć. normalnie nie mogę się skupić na tym co czytam.
Patryucja Fajnie że masz metę na dorabianie zawsze to trochę grosza wpadnie.
Femme Dobrze że już po przeprowadzkach. fajny torcik,
Gosdia jak dla mnie super wyglądasz.
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
heeelooł ;-)
massakra dopadł mnie katar i bol gardła . Młody tez ma katar i lekki kaszelek . ;/
no wczoraj dotarły do mnie kosmetyki z johnsons baby i dla mnie kosmetyki z RIMELA ASTORA ITP ;-)
kurcze mam wozek Xlander i okazuje sie ze do tego wozka do spacerowki nie ma okrycia na nożki ;/ i jak mlody bedzie w zime jeździł ?:-( a wozek wygląda tak :
feeeme sto latek dla Ninki !;-)
gosdia super wyglądasz ! ;-)
anula współczuje @. Mi sie skonczyła .;-)
Liza tak tak , a moze to nasza slynna NIuNia ? ?
massakra dopadł mnie katar i bol gardła . Młody tez ma katar i lekki kaszelek . ;/
no wczoraj dotarły do mnie kosmetyki z johnsons baby i dla mnie kosmetyki z RIMELA ASTORA ITP ;-)
kurcze mam wozek Xlander i okazuje sie ze do tego wozka do spacerowki nie ma okrycia na nożki ;/ i jak mlody bedzie w zime jeździł ?:-( a wozek wygląda tak :
feeeme sto latek dla Ninki !;-)
gosdia super wyglądasz ! ;-)
anula współczuje @. Mi sie skonczyła .;-)
Liza tak tak , a moze to nasza slynna NIuNia ? ?
mloda_mama_93
Zaangażowana w BB
Rozmawiałam z moją położną na ten temat. Sama nie mogła uwierzyć, ale jak jej pokazałam że mi cieknie to stwierdziła, że to mleko. Rozmawiałam z nią długo i stwierdziła że mogę odciągać tylko nie często raz dziennie wystarczy. A do ginekologa idę jutro więc się wszystko okaże. Boję się o dziecko bo to pierwsza ciąża i jestem bardziej przewrażliwiona.
Dziękuje za wypowiadanie się na temat pampersów.
Dziękuje za wypowiadanie się na temat pampersów.
młodamamusia18
młoda93 pierwszy raz slysze o odciaganiu pokarmu w czasie ciąży . Dziwne trohe . No ale jak to sie mowi ze "kazda ciaza jest inna " .
A moze opowiedz nam cos wiecej o sobie :-)
Liza , Ewi , Umi , Kama , Vi , Klaudix , Burzowata , Gosia , Gosdia , Malwina , Lenka , Beacia . I reszta babek ?;-) gdzie jesteście ? ? ? ? ? ? ?
A moze opowiedz nam cos wiecej o sobie :-)
Liza , Ewi , Umi , Kama , Vi , Klaudix , Burzowata , Gosia , Gosdia , Malwina , Lenka , Beacia . I reszta babek ?;-) gdzie jesteście ? ? ? ? ? ? ?
Ostatnia edycja:
mloda_mama_93
Zaangażowana w BB
Nazywam się Angelika mam 18 lat. Z moim partnerem jestem już połtora roku. Dziecka bardzo chcieliśmy, więc gdy się tylko dowiedziałam bardzo się ucieszyłam. Nie wiem co chcecie jeszcze o mnie wiedzieć. A co do odciągania mleka też byłam w wielkim szoku że już mi cieknie. Rozmawiałam z rodziną, przyjaciółmi i też pierwsze coś takiego słyszą. Ogólnie to bardzo dziwnie przechodzę tą ciąże, ponieważ jestem w 6 miesiącu i do teraz wymiotuje. Tak samo zamiast przybrać na wadzę to ja chudnę.
młodamamusia18
Młoda93 to jak jutro bedziesz u gin to porozmawiaj z nim na ten temat . I ze chudniesz tez dziwne ;/
mloda_mama_93
Zaangażowana w BB
Wiem o tym, więc czekam do jutra i będzie rozmowa. Oczywiście po rozmowie napisze co mi lekarz powiedział.
młodamamusia18
ok mloda93 to czekamy na wieści ;-) .
A moze pokaz nam swoj brzuszek ?
:-)
A moze pokaz nam swoj brzuszek ?
:-)
reklama
mloda_mama_93
Zaangażowana w BB