reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja rezygnuje ze spacerku przed poludniem brrrr zimno ;P

mlodamamusia nie dziwne, chyba ktos sie bawi tak jak myślałam ;]
Femme fajny torcik!, spóźnione zyczonka dla Ninki :-)
beacia to dobrze ze juz lepiej... :*

reklama
Hej:)

Vegas
zaraz leniuchować będziesz:) Super że Martynka tak ogarnia szybko:)

Liza
to nie masz czym zajechać??

Byrzowata
to co TY robiłaś w nocy?? I wiesz co nie przesadzaj z tymi komplekasami każede dziecko dla swojej matki jest najpiękniejsze na świecie!!!

Patrycja
od 3-go czyli od męża??

Malwina
ja też w sumie mogłabym mieć drugą dziewczynkę ale chciałabym zobaczyć jak się chłopca wychowuje:)

Beacia
cieszę się że już między Wami troszkę lepiej:)

Kama ja dziś za dół się borę.

Femme
super torcik:)

Wyjazd do rodziców pod znakiem zapytania;/ trochę lipa dzisiaj w domu. Domka dzisiaj się już 3 razy przebierała... Oczywiście zostałam skomentowana że nie powinnam jej tak pozwalać bo wejdzie mi na głowe... Hmm ciekawe kto ostatnio chciał jej dzień dziecka robić!!!

kasiek88kasiek spalam z przerwami na karmienie:blink: ja wiem,ze dla mnie bylaby najpiekniejsza na swiecie,tylko mi chodzilo o to,ze potem by sie zle czula w swojej skorze,z tym jak wyglada i miala kompleksy,tak jak ja ( przez to,ze jest do mnie podobna )

kurcze to moje dziecie caly czas mi marudzilo jakby glodny byl to probuje dac cycka a on wrzask i tak kilka razy,a dalam kaszke i zjadl,az mi sie smutno zrobilo,ze wolal co innego,mam nadzieje,ze to jednorazowy kaprys:-:)-(

Ostatnia edycja:
Kama u mnie pełne słońe jest...
Kasiek dokładnie tak jak Kama pisała :):)
Famme fajny torcik :)
Liza ja też dziś odpuszczam spacerek.. Kuba dostał gorączki niewiem z czego bo ani kataru nie ma.... zobacze może to zęby. W każdym bądz razie musze go poobserwować troche mam tylko nadzieje że to nie początek choróbska

Burzowata ja się wcale nie dziwie że coś innego woła 6 miesięczne dziecko już powinno dostawać do jedzenia pokarmy "stałe" spróbuj pomału wprowadzać mu marchewkę, jabłuszko, a na kolację może być kacha na Twoim mleku, jest bardziej syta to i może dłużej wytrzyma bez karmienia nocnego :tak:

Pati podziel się słońcem ;-) u mnie nadal zachmurzone niebo... mam nadzieję że u Kubusia to nic poważnego i że gorączka szybko minie :*

Julka śpi już godzinę, a ja nadal szukam prezentów :no: wczoraj szwagierka dała mi list do mikołaja napisany przez Piotrusia (6 lat) i niestety nie było tam takiego prezentu jak chciałam mu kupić, więc muszę zacząć poszukiwania od nowa :dry:

kaamaa100 on juz je zupki,normalne i z mieskiem,kaszke,jabluszko starte,ziemniaczki,ostatnio krupniku probowal i pomidorowej:-) ja mu wszystko daje probowac,tylko po prostu poczulam sie odrzucona:-:)-p

Ostatnia edycja:
Burzowata to normalna reakcja.... mniej cucocha, to tak sie czujemy na poczatku ale rpzejdzie Ci :-) ja jak odstawilam malego odpieri potem sobie zarzucałam ze mialam jeszcze pokarm i moglam dalej karmic to mi sie ubzduralo odstawiaac (miaal rok i miesiac) potem szybko mi przeszlo i ciesze sie ze karmilam tak dlugo ;-)

Kasiek mam czym jechac (samochód taty maja dwa), ale nie mam z kim dzieci zostawic ;] rodziców nie ma pojechali po 11 i jak zdarza wrócic do 14 to pojade a jak nie to niewiem wrrrrrr ;]

Patrycja to masz dzis wolne ;-) hehehe

U mnie zachmurzone niebo ale tak dzis mialo byc....;/ jutro ma byc lepiej ale zimniej ;]

famme sto lat dla Ninki :)

liza dojechalas jakos do dentysty?

burzowata tak jak kama pisala, sprobuj na noc kaszki na swoim mleczku.

moje dziecko przeszlo samo siebie. usypialam go 30 min a on pospal 10 min. cudownie ;/

reklama
Witam :)
Malwina, Zosie są bardzo grzeczne i kochane, wiem z doświadczenia.
Femme, torcik piekny i spóźnione wszystkiego najlepszego dla Ninki!
Burzowata,dorasta Ci chłopak:). Może ma jednodniowego focha na cyca?
Kasiek, nie przejmuj się! Twoje dziecko = Twoj problem jak wychowasz. Dziewczynki maja to do siebie chyba,że lubią się przebierać.
Kaama, też musimy rozglądać się za prezentami. U mnie tyle dzieci, że chyba kredyt weźmiemy:)

A ja już zaczęłam długi weekend:D. Zimnno dzisiaj u nas brrrr.

A to moje włosy odziwnym odcieniu 'blond':)
IMG000024 modified.jpg

Do góry